עבור לתוכן

גיבוי מחשב מיני נייד

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי מחשב מיני נייד דיי סטנדרטי (מעבד N455 1GB זיכרון וכו') של ACER ASPIRE ONE.

לפני שאני מתחבר איתו לאינטרנט אני רוצה לגבות אותו (גוסט או משו בסגנון).

הבעיה שאין למחשב הזה כונן דיסקים. עכשיו השאלה שלי - האם אפשר לגבות דרך גוסט או איזהשהיא תוכנה אחרת ולטעון את האיימג' במקרה של קריסת המחשב מהUBS? או שחייבים להשתמש עם כונן דיסקים?!? ואיזה תוכנה הכי מומלצת ??

בנוגע לגיבוי של הוינדוס - האם גם הוא מומלץ? וגם פה, האם אפשר לטעון את האימייג' בלי כונן דיסקים?

*שכחתי לציין שמדובר במחשב עם וינדוס 7 עברית.

תודה מראש לעונים !!

פורסם
  • מחבר

תודה אחי. נכנסתי לתוכנה TUXBOOT כדי ליצור BOOT מUSB, עכשיו שאני עוצר את המחשב בF12 באמת יש לי אופצייה לעליהה מהUSB.

אבל סתם בדיקה לקחתי דיסק און קיי אחר עם סתם דטה וגם בו הוא נתן לי אפשרות לעלייה מהUSB.

אני לא רוצה לעשות כרגע את הבוט הזה כי המחשב עכשיו עובד טוב.

לפי דעתך זה תקין או שא"א לדעת אם זה הצליח?

פורסם

לא אחיך (ואני ממש שונא את הכינוי הזה).

עד שלא תנסה עד הסוף לא תדע - עדיף להיות מוכן מבעוד מועד מקסימום תלמד משהו חדש.

כל טוב,

גבריאל.

פורסם
  • מחבר

טוב. הפעלתי את התוכנה על המחשב נייד מתוך הUSB. אני מגיע לתפריט של יצירת הIMAGE, ממשיך עד לשלב שבו אני צריך לתת שם לקובץ הIMAGE (אחרי שבחרתי דיסק אחד מתוך ה6) ואז אני תמיד מקבל ERROR:

No existing disk(s) or no unmounted disk(s) are found! To use Clonezilla to save or clone a disk, the source disk must exist or be unmounted! If you are sure the disk exists in this machine, maybe the kernel is too old? Press "Enter" to exit...

מכיר את השגיאה הזאת? אתה יודע אולי מה עושים כדי ליצור את האימייג'?

תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים