עבור לתוכן

אני צריך תשובה ברורה לגבי מפרט

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של טושיבה

שמפרטו הוא

מעבד I7 720

8GB RAM

כרטיס מסך NVIDIA GEFROCE GT 330M

דיסק קשיח SSD 120 GB + HHD 640 GB

השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד איתו על פריימר, אפטר אפקטס, ופוטושופ, גירסה CS5 וכמה בקלות

אין לי מושג איך לבדוק את זה

מישהו אמר לי בצורה משכנעת שאי אפשר בגלל כרטיס המסך

לעומת זאת בדרישות החומרה של אדובי כתוב שצריך שהכרטיס יתמוך בOPENGL 2.0 ובאתר של NVIDIA כתוב שזה תומך בOPENGL 2.1

בקיצור אני מבולבל עד היסוד

כי אם זה לא יעבוד אני אצטרך לקנות מחשב אחר כי אין אפשרות להחליף כרטיס מסך

וכבר השקעתי המון כסף על המחשב וכו'

בבקשה עזרה :kopfpatsch:

פורסם

פשוט תתחיל לעבוד, מה הבעיה

אם תראה שלאופי העבודה שלך זה לא מספק תרשום מה איפה אתה רואה את הקשיים ובמה וינסו למצוא לך משהו מתאים

פורסם
  • מחבר

אז זהו שיש לי כמה עבודות חשובות שאני הולך לעשות בשבועות הקרובות ואז ממש לא תהיה לי יכולת וזמן לקנות

ובפרט שהענין הוא שדי ברור לי שאין בעיה עם שאר המפרט מלבד כרטיס המסך

פורסם
  • מחבר

נ.ב.

האמת שבדקתי בכמה פורומים באנגלית וחוץ מזה שהעיסוק בכרטיס הזה כמעט ולא קיים מה שכן קיים לא ברור בהחלטיות שלו

האמת שפשוט רציתי לדעת ממישהו שיש לו מושג לגבי התוכנות האלה

פורסם

על פניו נראה כי המפרט יספיק, יש דברים מסויימים שיכולים לדרוש יותר זיכרון או יותר מהכרטיס מסך השאלה הנשאלת אם הדברים המסויימים הללו הם בדיוק מה שאתה עושה...

אין פה תשובה חד משמעית ואף אחד גם לא יכול לתת לך כזאת, זה נטו קשור לאופי העבודה שלך.

הרי לא לקחת סיכונים אומר לקפוץ בכמה אלפי שקלים מעל המחשב הזה ויש מצב שזה לא יתן משהו שהיית מרגיש בכלל.

השיטה הכי טובה לקבוע היא להתחיל לעבוד עם מה שיש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אך האמת שאני חשבתי למכור אותו אם הוא לא מתאים וזה כדאי שיהיה כמה שיותר מהר

נ.ב.

יש לך מושג על הכרטיס הזה

פורסם

הכרטיס מסך הזה מגיע בתוך Mac Book Pro כסטנדרט והם עובדים חזק עם כל מה שקשור לאדובי אז לגבי זה שהוא נותן עבודה אין ספק אבל הוא לא High End משום בחינה פשוט ניסוי וטעייה

פורסם

למדור הזה זה לא שייך. אבל זה בהחלט צריך לעבוד ואפילו לא רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים