עבור לתוכן

כרטיס אשראי YOU - שווה?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

שמתי לב שבעלי כרטיסים כאלה מקבלים גם הנחות בתדלוקים בדור אלון, מעבר לעוד כמה הנחות.

זה שווה? יש לאמא שלי כרטיס אמרתי אולי נעשה גם..מה אתם אומרים?

פורסם

תראה מה ההטבות שנותנים לך ומה אתה צריך לשלם, ותחליט בהתאם.

פורסם

אהלן,

שמתי לב שבעלי כרטיסים כאלה מקבלים גם הנחות בתדלוקים בדור אלון, מעבר לעוד כמה הנחות.

זה שווה? יש לאמא שלי כרטיס אמרתי אולי נעשה גם..מה אתם אומרים?

בדוק שאתה לא תדרש לשלם עמלה חודשית בעבור השימוש בכרטיס, גם לא לאחר שנת שימוש. במידה וכע, אתה עשוי לגלות במהרה (או שלא) שההנחה בעבור התדלוקים מוחזרת בריבית דריבית לחברת האשראי, על אחת כמה וכמה כל אותן "הנחות" נוספות.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שמסתכם ב 50 ש"ח דמי מנוי לחבר שנתי, זה נשמע נורמלי עוד איכשהו, בהתייחס לזה שיש לך בערך 30-40 אגורות הנחה לליטר דלק :P

וכן בדקתי שאין יותר מדי חיובים מסביב, לא ראיתי משהו מיוחד אבל מי יודע אם זה מסתתר באותיות הקטנות.

לאף אחד אין נסיון עם הכרטיסים שכאלה?

פורסם

הנחות של דור אלון 5% אתה יכול קבל גם עם חבר מועדון AMPM שעולה לדעתי משהו כמו 40 שקל בשנה בלי אשראי ובלי טובות.

כרטיס אשראי של YOU עולה לדעתי 50 שקל בשנה, ועוד דמי שימוש חודשיים של לפחות 10-15 שקלים אם אני זוכר נכון את החוזה שקראתי. זה אומר כבר 260 שקל רק על להחזיק כרטיס. תעשה חשבון אם זה שווה לך את החסכון בדלק.

פורסם

אהלן,

שמתי לב שבעלי כרטיסים כאלה מקבלים גם הנחות בתדלוקים בדור אלון,

יש לי את הכרטיס (לא אשראי - אבל לצורך העניין אותו דבר) - שים לב שההנחה מתייחס לתדלוק בשירות מלא - ששם גם ככה עושקים אותך על הכנסת צינו לפתח ולחיצה על כפתור

פורסם

בדיוק מה שגבריאל אמר. אם אתה מקבל הנחה של 35 אג' ממחיר שרות מלא, והתחנה שלידך גם ככה נותנת 20 אג' לשירות עצמי (תחנת דור אלון ממוצעת נותנת בין 15 ל25 אגורות הנחה), אז ה"רווח" שלך הוא רק 15 אג'.

תחנות דלק TEN נותנות הנחה שכמעט תמיד מתקרבת ל30 אגורות ולפעמים אף עוברת אותה, ומקבלים אותה גם בעמדות שירות מלא. כרטיסי אשראי מסוימים (אמריקן אקספרס למשל) נותנים הנחה נוספת של 1.5%, שזה עוד משהו כמו 10 אגורות. אם יש לך TEN בסביבה, זה כמעט תמיד תהיה האופציה הזולה ביותר. כמובן, אם אין לך TEN ויש רק דור אלון, שווה לשקול.

בכל מקרה, לא הייתי לוקח שום כרטיס אשראי שעולה כסף - יש מספיק אלטנרנטיבות חינמיות. לעשות YOU רק בשביל דלק - כנראה לא כדאי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה רבה על התשובות אגב.

ומישהו אמר לי שלתדלק בטן לא תמיד טוב כי היה להם איזה סיפור על מהילת דלק...וחלק מהאנשים אומרים לי ש "טן" הכי להיפך הכי נקייה מבחינת דלק.

מה אתם אומרים? אני כל הזמן תידלקתי טן ליד הבית עכשיו אני גר במקום אחר.

פורסם

תעשה כרטיס YOU שהוא לא אשראי.

הוא חינמי ויתן לך החות במגה וכו'..

ממה שאני יודע על החיים וכרטיסי אשראי , כמה שיש פחות כרטיסי אשראי ככה החיים שלך יהיו יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

כן זה גם מנסיון של 2 כרטיסי אשראי שיש לי... :lol:

פורסם

הכי משתלם זה סולר

נוסע על פול טנק שזה אצלי 50 ליטר סולר 800 ק"מ

וגם סולר זול יותר לדעתי אני מתדלק ב 7.15 לליטר

פורסם

הנושא רלוונטי יותר לפורום צרכנות ולכן אני מעביר את הדיון לשם.

פורסם
  • מחבר

^^^ לאן שזה הכי מתאים :)

ובנוגע לסולר, לא תמיד הרכבים חסכוניים, אני רואה את זה על הלנד קרוזר של דודה שלי, הוא פשוט אוכל בכמויות מטורפות

פורסם

הנחות של דור אלון 5% אתה יכול קבל גם עם חבר מועדון AMPM שעולה לדעתי משהו כמו 40 שקל בשנה בלי אשראי ובלי טובות.

5% על שירות מלא או שירות עצמי? זה הבדל עצום.

פורסם
5% על שירות מלא או שירות עצמי? זה הבדל עצום.

לדעתי כל התחנות של דור אלון הן שירות עצמי בלבד. אתה מכניס את הכרטיס של AMPM קודם, אחרי זה את הכרטסי אשראי ומקבל 5% הנחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים