פורסם 2011 במאי 2414 שנים אנשים שלוםלפי מה שאני רואה פה בפורום, יש הסכמה שאם קונים ראוטר אלחוטי, אז עדיף ללכת על ראוטר של TP-LINK, ורצוי מדגם 841. העניין הוא ששמתי לב שיש 2 דגמים:TL-WR841NTL-WR841ND במבט ראשון אני לא רואה הבדלים בין הדגמים, אבל חייב להיות הבדל, כי אחרת לא היו עושים 2 דגמים שונים...מבחינת מחיר - את ה TL-WR841N ראיתי באתר של נועה מחשבים ב-155 ש"ח, ואתר ה TL-WR841ND ראיתי באתר של אופיס דיפו ב-189 ש"ח. אלו הן שתי חנויות שבמקרה הסתכלתי באתרים שלהן, זה לא אומר שאין מקומות זולים או יקרים יותר.בקיצור - איזה ראוטר עדיף?עריכה:במבט שני מסתבר שיש עוד עמודי מוצר לראוטרים האלו:TL-WR841NTL-WR841NDשם כבר קל יותר לראות שההבדל הוא שבדגם ה-D יש אנטנות מתפרקות. השאלה היא עד כמה זה חשוב לראוטר? ושוב - איזה ראוטר עדיף?
פורסם 2011 במאי 2414 שנים אכן - זה ההבדל בינהם - האנטנות המתפרקות. אם זה אפשרי, קנה את זה עם האפשרות לפרק האנטנות למקרה שתרצה אי פעם להחליף אותן.
פורסם 2011 במאי 2514 שנים מחבר עידכון: טוב, בסוף קניתי את ה TL-WR841N (עם האנטנות שלא מתפרקות) יחד עם כרטיס רשת אלחוטי ל-USB מדגם TL-WN721N (כי לא היו כרטיסי PCI), שניהם של TP-LINK. נראה שהעסק עובד, ובינתיים אני מרוצה (טוב, כל העסק עובד רק בערך שעה...). סה"כ עלה לי 220 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.