עבור לתוכן

מה תוקע אותי באוברקלוק ?

Featured Replies

פורסם

ל scriewy

הגברת המתח גורמת לאלקטרונים לצאת מהמסלולים שלהם ולעשות תאונות דרכים. ואז מקבלים שגיאות , אבל יש שגיאות במקומות כאלה שהמעבד מתעלף. הגברת מתח נוספת גורמת למעבד ללכת לישון ולהתעורר מחדש .

בנוגע לאוברקלוק - התחלת נכון - הסרת מה שיכול לעשות בעיות. עכשיו נסה להחליף , למשל האם מעבד שאתה יודע שעושה אוברקלוקינג יעשה גם בלוח הזה ? כלומר זה המעבד שלך , או שהלוח ממשיך להתקע..

ג'מפרים ? BIOS ?

צעד אחר צעד. זה נקרא troubleshooting

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי לנסות להחליף מה ?

הלוח שלי זה msi ms-6163 עם איזה ג'מפרים אני יכול לשחק כבר ?

פורסם

2 דברים,

1. נעלת AGP/PCI? אני לא יודע אם יש לך את האופציה הזאת בלוח (לי על הP2 שלי אין), אבל אם יש לך את האפשרות לנעול (או לשחק עם המחלקים של הסלוטים לעומת הFSB ) תדאג שהAGP יהיה בסביבות 66MHZ והPCI בסביבות 33, זה בהחלט יכול להיוט חלק מהבעיה.

2. זה כן יכול להיות הספק. אצלי בP2 הייתי בOC מ350 ל466 (מ100 באס ל133), והספק נשרף, החלפתי לאיזה גנרי שהיה לי בבית, ואז המחשב לא הסכים להיות יציב בבאס של 133 והייתי צריך להוריד את הבאס ל112. אני לא חושב ששוה לך להחליף ספק בשביל זה, אבל אם יש לך אחר בבית אתה מוזן לנסות

פורסם

א. איך אתה יודע השלוח יכול להגיע ל154?

ב. המעבדים של פעם רובם הגדול ממש לא טובים לאובר.

ג. יכול להיות שהספק כוח שלך מאד מזייף תחת הלחץ..

ד. יכול להיות שבגלל העלאת הFSB |(מכאן שגם מהירות הPCI-AGP וכל הרכיבים שעל הלוח תעלה) יש לך כמה רכיבים שפשוט לא עומדים בהעלאה, בין אם PCI רגיש שלא עומד ביותר מ33 או AGP רגיש שלא עומד ביותר מ66...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים