פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים שלום לכולם !לא יודע מה תוקע אותי באוברקלוק ?ms 6163sdrm 64 100mhzsdrm 128 133mhzmodem 56k (לא בשימש)כרטיס קולvoodoo3 3000p3 450העלתי את הבס מי 100 ל- 117 וזה עובד מצויין ואז ניסיתי לעלות ל 124 ,זה העלי את הווינדוס ואחרי כמה זמן נתקע הורדתי את המודם את הזיכרון של ה-100 וזה לא עוזר גם ניסיתי לעלות מתח למעבר העלתי מ2 ל-2.20 כלום לא עוזר.יכול להיות מהכרטיס קול או מהכרטיס מסך ??תודה לעוזרים !
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר אז מי מה כן ?יש מצב מה ספק ?אחי אין מצב שזה מהזיכרון כי הזיכרון עובד על 133mhz ובס על 117, גם אני חשבתי בהתחלה כחה בגלל זה הורדתי את הזיכרון שעובד על 100mhz זה לא מהזיכרון !
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר יש לי את הקירור המקורי+מאוורר 80mm על המעבד והטמפרטורה של המעבד היא 35יש מצב מהספק ?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים יכול להיות שזה סתם הלוח או המעבד שפשוט לא בנויים לאובר קלוק...יכול להיות שהרכיבים לא עומדים בעליה בFSB...בתכלס זה ממש לא מערכת לאובר קלוק, תהנה ממה שהשגת.
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר הלוח יכול להגיע לבס של 153 וזה לא הבעיה של הלוח. שום מעבד לא בנוי במיוחד לאובר יש מוצלחים יותר ופחות ולא ניראה שזה הבעיה במעבד.וזה שאמרתה שהחלקים אולי לא עומדים בבס לאיזה חלקים התכוונתה ?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר לא נראה לי שזה בעיה של המעבד ובטוח לא של הזיכרון והלוחיכול להיות הספק ?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים אממ כשאתה עושה oc אז הספק מושפע ממנו ?! יש לספק מהירות ליבה ומהירות זיכרון שיושפעו מהאוברקלוק ?! לא שידוע לי... ככה שהספק זו כנראה לא הבעיה...יכול להיות אולי שאם עשית oc והעלית מתחים אז אם הספק ממש ממש אבל ממש גרוע והוא לא מצליח לספקאת המתח הדרוש אז מה שתוקע אותך אבל אין סיכוי שזה אפשרי כי זה כולה 2.20v ... הבנת אחי :-\הבעיה היא לא אצל הספק.. אמרו לך כבר כמה אנשים שהמערכת שלך לא בנויה לאובר קלוק ומה שהגעת אליועכשיו זה מצויין ליכולות שלה ככה שכנראה תצטרך להסתפק בזה..
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר כשאני נכנס ל aida32 יש אפשרות לראות את המטחים ואני רואה שהמטחים ש המעבד משתנים בין 1ץ94 ל 2 ומשהו בגלל זה חשבתי שזה אולי מהספק.אם זה לא מהספק יש מצב שזה ממשהו אחר שלא חשבתי ?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים אמרו לך כבר רב הסיכויים שזה באמת הזיכרונות.. ובכלל המערכת שלא בנוייה ל-ocיש סיכוי גם שהכרטיס מסך תוקע אותה בדרך כלשהי למרות שאני חושב שזה לא הבעיה...תראה.. תנסה לשחק עם המתחים, מכפלות, באסים ותראה אם אתה מצליח להגיע למשהו..זה כל מה שנשאר לך לנסות..
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר זה בטוח לא הזיכרון כי הוא עבד על 133ועם המכפלה ניסיתי לשחק למרות שני יודע שאיפשר ולפני שזה העלה את הווינדוס זה העה לי מסך כחול עם ארור אלה אם כן אני יכול לפתוך איך שהו את המכפלה ?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים שאלה מישו יודע מה בדיוק קורה לזכרון כשמגביהים לו תמתח ? זאת בעיה אוניברסלית של מעבדים וזכרונות. ברגע שהוא לא עומד בזה הוא נתקע לגמרי. אני יודע איך דיסק קשיח פועל, הוא שומר תמידע במין תשבצים קטנים כ 0 או 1. נירא לי זה על עקרון תעינה, יענו טעון במינוס זה 0 ופלוס 1 או ההפך. קודם צריכים להבין על איזה עקרון עובד ואז יותר קל למצאו תבעיה. אם בביוס יש תאפשרות לעלות תבאס זה אומר שבזה הלוח תומך, לכן אין סיכוי שזה הלוח אלה אם מה שאתה מנסה להאיץ מיוצר ע'י חברה מוזרה שאף 1 לא שמע עליה, וזה יגרום לאי תאימות ואי סנכרון. זה לא הכרטיס מסך או המודם כי אליו המידע מהמעבד מגיע דרך גשר דרומי לחריצי ה PCI או AGP ביט32 והמהירות לא מושפעת ממהירות המעבד. וזה לא הזכרון שלך כי אלין המידע מגיע דרך הגשר הצפוני.עכשיו כולכם עניתם לו אותן תשובות זה לא זה ולא זה וסיכוי קלוש שזה באמת זה, הלכתם סחור סחור סביב הבעיה ואף 1 לא נתן תשובה ספציפית. אני לא מרמזם שאתם לא בסדר פשוט זה נירא שדיברתם מנסיון אישי, ללא ידיעת תוכן של הדברים ועקרונות.ואני חוזר לשאלה שלי האם מישו ידוע מה בדיוק קורה למעבד עו זכרון כשמגביהים להם תמתח. מה גורם להם להתקע. 0 או 1 מתפלח מאיפה שו וזה לא חוקי ותוקע תמעבד אין לי מושג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.