עבור לתוכן

מה תוקע אותי באוברקלוק ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

לא יודע מה תוקע אותי באוברקלוק ?

ms 6163

sdrm 64 100mhz

sdrm 128 133mhz

modem 56k (לא בשימש)

כרטיס קול

voodoo3 3000

p3 450

העלתי את הבס מי 100 ל- 117 וזה עובד מצויין ואז ניסיתי לעלות ל 124 ,זה העלי את הווינדוס ואחרי כמה זמן נתקע הורדתי את המודם את הזיכרון של ה-100 וזה לא עוזר גם ניסיתי לעלות מתח למעבר העלתי מ2 ל-2.20 כלום לא עוזר.

יכול להיות מהכרטיס קול או מהכרטיס מסך ??

תודה לעוזרים !

פורסם

זה לא יכול להיות מהכרטיס קוול או המסך בטוח

פורסם

הזיכרון מן הסתם

SDRAM הוא OC ממש גרוע

פורסם
  • מחבר

אז מי מה כן ?

יש מצב מה ספק ?

אחי אין מצב שזה מהזיכרון כי הזיכרון עובד על 133mhz ובס על 117, גם אני חשבתי בהתחלה כחה בגלל זה הורדתי את הזיכרון שעובד על 100mhz זה לא מהזיכרון !

פורסם

איזה קירור יש לך ?!

יש סיכוי שמרב שהמעבד חם הוא פשוט נתקע..

פורסם
  • מחבר

יש לי את הקירור המקורי+מאוורר 80mm על המעבד והטמפרטורה של המעבד היא 35

יש מצב מהספק ?

פורסם

יכול להיות שזה סתם הלוח או המעבד שפשוט לא בנויים לאובר קלוק...

יכול להיות שהרכיבים לא עומדים בעליה בFSB...בתכלס זה ממש לא מערכת לאובר קלוק, תהנה ממה שהשגת.

פורסם
  • מחבר

הלוח יכול להגיע לבס של 153 וזה לא הבעיה של הלוח.

שום מעבד לא בנוי במיוחד לאובר יש מוצלחים יותר ופחות ולא ניראה שזה הבעיה במעבד.

וזה שאמרתה שהחלקים אולי לא עומדים בבס לאיזה חלקים התכוונתה ?

פורסם

זיכרון ומעבד ולוח אם

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה בעיה של המעבד ובטוח לא של הזיכרון והלוח

יכול להיות הספק ?

פורסם

אממ כשאתה עושה oc אז הספק מושפע ממנו ?! יש לספק מהירות ליבה ומהירות זיכרון שיושפעו מהאובר

קלוק ?! לא שידוע לי... ככה שהספק זו כנראה לא הבעיה...

יכול להיות אולי שאם עשית oc והעלית מתחים אז אם הספק ממש ממש אבל ממש גרוע והוא לא מצליח לספק

את המתח הדרוש אז מה שתוקע אותך אבל אין סיכוי שזה אפשרי כי זה כולה 2.20v ... הבנת אחי :-\

הבעיה היא לא אצל הספק.. אמרו לך כבר כמה אנשים שהמערכת שלך לא בנויה לאובר קלוק ומה שהגעת אליו

עכשיו זה מצויין ליכולות שלה ככה שכנראה תצטרך להסתפק בזה..

פורסם
  • מחבר

כשאני נכנס ל aida32 יש אפשרות לראות את המטחים ואני רואה שהמטחים ש המעבד משתנים בין 1ץ94 ל 2 ומשהו בגלל זה חשבתי שזה אולי מהספק.

אם זה לא מהספק יש מצב שזה ממשהו אחר שלא חשבתי ?

פורסם

אמרו לך כבר רב הסיכויים שזה באמת הזיכרונות.. ובכלל המערכת שלא בנוייה ל-oc

יש סיכוי גם שהכרטיס מסך תוקע אותה בדרך כלשהי למרות שאני חושב שזה לא הבעיה...

תראה.. תנסה לשחק עם המתחים, מכפלות, באסים ותראה אם אתה מצליח להגיע למשהו..

זה כל מה שנשאר לך לנסות..

פורסם
  • מחבר

זה בטוח לא הזיכרון כי הוא עבד על 133

ועם המכפלה ניסיתי לשחק למרות שני יודע שאיפשר ולפני שזה העלה את הווינדוס זה העה לי מסך כחול עם ארור אלה אם כן אני יכול לפתוך איך שהו את המכפלה ?

פורסם

שאלה מישו יודע מה בדיוק קורה לזכרון כשמגביהים לו תמתח ? זאת בעיה אוניברסלית של מעבדים וזכרונות. ברגע שהוא לא עומד בזה הוא נתקע לגמרי. אני יודע איך דיסק קשיח פועל, הוא שומר תמידע במין תשבצים קטנים כ 0 או 1. נירא לי זה על עקרון תעינה, יענו טעון במינוס זה 0 ופלוס 1 או ההפך. קודם צריכים להבין על איזה עקרון עובד ואז יותר קל למצאו תבעיה. אם בביוס יש תאפשרות לעלות תבאס זה אומר שבזה הלוח תומך, לכן אין סיכוי שזה הלוח אלה אם מה שאתה מנסה להאיץ מיוצר ע'י חברה מוזרה שאף 1 לא שמע עליה, וזה יגרום לאי תאימות ואי סנכרון. זה לא הכרטיס מסך או המודם כי אליו המידע מהמעבד מגיע דרך גשר דרומי לחריצי ה PCI או AGP ביט32 והמהירות לא מושפעת ממהירות המעבד. וזה לא הזכרון שלך כי אלין המידע מגיע דרך הגשר הצפוני.

עכשיו כולכם עניתם לו אותן תשובות זה לא זה ולא זה וסיכוי קלוש שזה באמת זה, הלכתם סחור סחור סביב הבעיה ואף 1 לא נתן תשובה ספציפית. אני לא מרמזם שאתם לא בסדר פשוט זה נירא שדיברתם מנסיון אישי, ללא ידיעת תוכן של הדברים ועקרונות.

ואני חוזר לשאלה שלי האם מישו ידוע מה בדיוק קורה למעבד עו זכרון כשמגביהים להם תמתח. מה גורם להם להתקע. 0 או 1 מתפלח מאיפה שו וזה לא חוקי ותוקע תמעבד אין לי מושג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים