עבור לתוכן

סקר - כמה אתם משלמים לתשתית של בזק?

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שאני משלם יותר מדי, מעניין אותי לדעת כמה אתם משלימים?

פורסם

על איזה מהירות אתה מדבר? כמה אתה משלם?

פורסם
  • מחבר

נגיד עד 5 מגה.

הם לוקחים לי 50 שקל על 1.5

פורסם

את ה- 1.5M אתה יכול לקבל בלחץ ב-30 שקל ואת ה- 2.5 ב- 40 שקל. הכוונה בלחץ - תתוכח עם הנציג, תבקש קשרי לקוחות, תאיים בהתנתקות, תזכיר את הכבלים וכך הלאה. זה בסופו של דבר שוק.

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

אני עם 10MB כאשר קיבלתי חצי שנה ראשונה חינם וחצי שנה שנייה ב 99 ש"ח כך שהממוצע 50 ש"ח

פורסם

12MB\1MB

הוט+012:

הוט: 90 שקלים.

012: 49 שקלים.

פורסם
  • מחבר

אני עם 10MB כאשר קיבלתי חצי שנה ראשונה חינם וחצי שנה שנייה ב 99 ש"ח כך שהממוצע 50 ש"ח

הם לא נותנים כל מהר חצי שנה חינם או שאתה לקוח חדש או שהם הוציאו לך את המיץ לפני זה

ורק ככה יכלו להשאיר אותך :)

בסוף התקשרי ואחרי 2 דקות בלי ויכוחים נתנו באותו מחיר 2.5 אני יודע שיכולתי להמשיך להתווכח

ולקבל דיל יותר טוב אבל ממש לא היה לי כוח לזה

בכל מקרה תודה ותמשיכו להגיב לי למשל ממש לא היה מושג מה המחירים ועכשיו אני קצת פחות פראיר ממקודם

פורסם

אני יותר בכיוון של להוציא להם את המיץ

הם רצו חצי שנה ראשונה 20 ואחרי זה 100 ולשלם על ההתקנה עוד 100

בסוף קיבלתי את מה שרשמתי והתקנה חינם כמובן

פורסם

יש מצב לקבל מחיר סביר גם בלי התחייבות?

אני גם מאלה שנסחטים כרגע ומשלמים הרבה, "סתם" כי לא רוצה להתחייב. אבל זה עולה לי ביוקר...

אז, מה אתם אומרים- אפשר להוריד מחיר ללא התחייבות?

[תשתית נוכחית: 1.5MB\128KB 69 ש"ח, אם לא העלו את זה שוב ה*)%$@#@#%$#% האלה :-[

פורסם

מה, עוד יש אנשים שגולשים עם 1.5 מ"ב ?...

זה כל כך ישן שבזמן של המהירות הזו חיפשו בגוגל "איך צולבים בנאדם" בכדי לצלוב את ישו !

פורסם

70 ש"ח זה מחיר של 12MB בהוט, מה הבעיה להתחייב, אני התחייבתי ושברתי איתם התחייבות ללא קנסות בגלל שהיו להם תקלות באיזור שלי.

פורסם

אפשר להתחייב להם, ואז אם תרצו להתנתק, תעברו לחבילה ללא התחייבות, ותתנתקו :P

פורסם

הם לא נותנים כל מהר חצי שנה חינם או שאתה לקוח חדש או שהם הוציאו לך את המיץ לפני זה

ורק ככה יכלו להשאיר אותך :)

בסוף התקשרי ואחרי 2 דקות בלי ויכוחים נתנו באותו מחיר 2.5 אני יודע שיכולתי להמשיך להתווכח

ולקבל דיל יותר טוב אבל ממש לא היה לי כוח לזה

בכל מקרה תודה ותמשיכו להגיב לי למשל ממש לא היה מושג מה המחירים ועכשיו אני קצת פחות פראיר ממקודם

גם לי יש את אותו דיל של חצי שנה חינם וחצי שנה 99 שח ל10M ולא התווכחתי איתם. למען האמת לא דיברתי איתם אפילו.

דיברתי עם בזק בינלאומי והם אמרו לי שיותר משתלם לי לא לעשות באנדל אלא לשלם לכל חברה בנפרד (שזה באמת נכון) והבחור שם הציע לי שהוא ידבר עם בזק ויסגור לי עסקה, וזאת היתה העסקה, כולל התקנה חינם של הקו טלפון (במקום 100 שקל)

פורסם

לפי מיטב ידיעתי בזק נותנים ללקוחות חדשים את המבצע חצי שנה חינם+חצי שנה ב- 99ש"ח ל- 10M.

ללקוחות קיימים, דרך קשרי לקוחות (מהמכירות אי אפשר להוציא כלום), הם יורדים עד כ- 70ש"ח לשנה (יותר ב- 20ש"ח לחודש מלקוח חדש).

בהוט זה פחות או יותר אותו הדבר רק שמקבלים 12M.

למי שיש סבלנות, ההמלצה הטובה ביותר זה לעבור בכל סוף התחייבות לחברה מתחרה, רק ככה ניתן להשיג מחירים טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים