עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת על מפרט לתכני HD, משחקים ושימוש כללי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בניתי מפרט שאני מעוניין לרכוש ואני מעוניין בחוות דעת שלכם האם הוא טוב ומה כדאי לשנות.

חשוב שיהיה שקט, מקורר היטב לאוברקלוק עתידי וחזק לטובת תכני HD, משחקים, ושימוש כללי.כונן קשיח 1TB יש לי ובמפרט הזה אני לקחתי כונן SSD שישמש למערכת הפעלה.

כמו כן חשוב לי שתהיה לי האפשרות לשידרוג עתידי של הרכיבים (כמובן שאי אפשר לחזות מה יהיה בעתיד אבל עד כמה שניתן).

אני עובד עם מסך סמסונג 26" דגם t260HD ברזולוציה 1920x1200.

הנה המפרט:

[table][tr][td][/td] [td] Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box BX80623I72600K

[/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] Sapphire Radeon HD 6950 2GB GDDR5 PCI-e Model S6952GD5H

[/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] G.Skill DDR3 8GB Kit (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 RipjawsX F3-12800CL9D-8GBXL

[/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] Asus Sabertooth P67 B3 Intel P67 DDR3 LGA1155 7.1 USB3 eSATA FireWire ATX

[/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] CoolerMaster HAF-922 RC-922M-KKN1-GP

[/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] OCZ Agility 3 SATA III 2.5 SSD 60GB AGT3-25SAT3-60G

[/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] Scythe Mugen 2 CPU Cooler LGA1155/1156/1366 Model SCMG2100

[/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 Black Oem

[/td][td][/td][/tr][tr] [td][/td] [td] SeaSonic SS-750JS 750W Active PFC[/td][/tr][/table]

כמו כן אשמח אם תמליצו לי על חנות באיזור חיפה והקריות לקניית המחשב.

תודה מראש :)

פורסם

הזיכרונות לא מאד משתלמים. הספק הספציפי הזה מגיע עם מאורר 80MM למיטב זיכרוני, רועש מדגמים מקבילים. שים לב שבחרת בצורב בחיבור IDE הישן.

עקרונית, ה2500K יהיה בחירה יותר משתלמת, זול במאות שקלים וביצועי המשחקים דומים, ובכל מקרה נראה שמתוכנן פה OC.

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות לא מאד משתלמים. הספק הספציפי הזה מגיע עם מאורר 80MM למיטב זיכרוני, רועש מדגמים מקבילים. שים לב שבחרת בצורב בחיבור IDE הישן.

עקרונית, ה2500K יהיה בחירה יותר משתלמת, זול במאות שקלים וביצועי המשחקים דומים, ובכל מקרה נראה שמתוכנן פה OC.

תודה על ההערות...

יש לך זיכרונות אחרים וספק אחר להציע לי?

לגבי הצורב זה היה בטעות, כמובן שהכוונה היא לצורב SATA.

פורסם
  • מחבר

בבקשה תנו חוות דעת על המפרט. אני רוצה ללכת לקנות את המחשב בראש שקט ולהיות בטוח שקניתי את הרכיבים הנכונים...

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

עדכון:

האם כדאי לי ללכת על לוח מהדגמים החדשים עם צ'יפסט Z68 בעל SSD caching או להשאר עם הלוח שבחרתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים