עבור לתוכן

מחפש לשדרג מחשב ישן (תקציב בסביבות 600 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום וברכה,

תקציבי הוא בערך 600 שקל (אני אוכל לחסוך עוד כשלוש מאות שקלים במשך החודש הזה).

המפרט הקיים E6300, 2GB, GA-965P-S3 זכירון, עם זיכרון 320 8800GTS

שאלתי היא האם כדאי לשדרג מעבד+זיכרון אוכרטיס מסך?אני מכוון בעיקר לגיימינג. ARMA II רץ אצלי נוראי והחבר'ה רוצים להריץ משחקים ברשת.

אני צריך מפרט לבערך עוד כשנה, עד שלא יהיה אכפת לי/אקנה ריג חדש.

על מעבד אני מכוון לE7500 ולהוסיף עוד סטיק של 2GB זיכרון או לשדרג לכרטיס מסך, איני יודע איזה עדיין (אני לא מעודכן בלשון המעטה - אולי GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ).

תודה למפרע, יהודה

פורסם

איך שלא תסתכל על זה, התקציב שלך מאפשר החלפה רק של כיוון אחד, או למעבד והזיכרון או לכרטיס המסך, ואתה צריך שני כיוונים כדי לשפר מהותית.

שווה לציין איזה ספק יש לך. ומה לגבי נכונות לביצוע OC?

פורסם
  • מחבר

תראה אני יכול לחסוך עוד 3 חודשים, ולקנות את כולם.

אולי אם אשקיע בGTX460 עוד חודש ולאחר עוד חודש מכן אוסיף זכרונות?

הקירור במחשב שלי נוראי, הוא כמו מפזר חום בקיץ.

אין לי בעיה עם OC, יכול לעבוד אם אדאג לקירור הנכון אני חושב (OC למעבד הכוונה שלך? ניסתי פעם אחת OC וראיתי שהטמפרטורות בשמיים)

ובכל זאת, מה אתה חושב? עדיף להשקיע קודם בכרטיס מסך או בזכרונות+מעבד?

פורסם

מה פתאום אתה רוצה להחליף את הE6300 בE7500 ? עם זה רק בשביל התדר אז זה ממש בזבוז שלא שווה את זה, כמו שאמרת בעצמך אתה יכול לבצע OC, אז למה לא באמת ?

עם אתה דואג בקשר לטמפ' של המעבד יש לך קירורים ממש טובים לסוקט שלך, למשל הקירור הבא http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6001 הקירור הזה ממש בקצת פחות טוב מי הOCZ VINDICATOR שלי.

בקשר לכרטיס מסך הייתי מציע לך לחפש את הGTX460 1GB במחיר טוב ויש מספיק.

עם אתה לא רוצה להתעסק יותר מידי עם המעבד, השדרוג הכי טוב למחשב שלך זה המעבד הבא http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/19063/cat/24

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

כן, חסכת לי כמה מאות שקלים, תודה! אני ינסה לעשות OC למעבד...התקנת הקירור לא נראית לי בעיה.

אני רק צריך לבדוק אם הספק שלי יסחוב (איך אני בודק איזה יש לי ואם הוא יסחוב ??? ).

יש לך מושג בערך כמה מיץ אני יכול להוציא ממנו?

אני אשתמש במדריך OC באתר.

היי ותודה! אני מעריך ממש את התשובות...

פורסם

תעלה לנו לכאן את התמונה של המדבקה שעל הספק, איפו שכתוב את כל המתחים שלו.

פורסם
  • מחבר

רשום 400W על הספק. (המפרטורה כרגע של המעבד הוא 45-53 מעלות)

אגב, המאוורר שהמלצתי לי עליו, הזמנתי אותו עכשיו (יש לי עוד שתי מאווררים שקיבלתי עם המארז אקסטרה בלי סינקים כמובן, אין לי מה לעשות איתם).

בהתקנה אני מתכנן לנקות את כל האבק מהמחשב.

פורסם

של איזה חברה הספק ?

עם הקירור הזה הטמפ' ירדו פלאים לאזור ה35-40 מעלות אני דיי בטוח, איזה מארז יש לך ? ואיך המאווררים מסודרים בתוכו ?

פורסם
  • מחבר

Enermax Liberty

Gigabyte Triton GZ-XX1CAמאוורר קידמי ואחורי....אין לי מושג מה מכניס או מה מוציא אוויר...כמעט ולא מרגישים אותם.

אגב, לא יהיה אכפת לי להשקיע עוד 50 שקל אם זה משנה בנוגע למאוור.

פורסם

^^ הספק שלך מעולה ויחזיק ללא בעיה OC לE6300 בסגנון 3.0GHZ שזאת לא בעיה בכלל, בקשר למארז תעשה ככה שהמאוורר הקדמי יכניס אוויר למארז ושהאחורי יוציא את האוויר מי המארז, בקשר להוספת מאווררים לא הייתי מציע לעשות את זה במקום זה תאסוף כסף למארז חדש שעומד בסטנדרטים של היום.

פורסם
  • מחבר

^^ הספק שלך מעולה ויחזיק ללא בעיה OC לE6300 בסגנון 3.0GHZ שזאת לא בעיה בכלל, בקשר למארז תעשה ככה שהמאוורר הקדמי יכניס אוויר למארז ושהאחורי יוציא את האוויר מי המארז, בקשר להוספת מאווררים לא הייתי מציע לעשות את זה במקום זה תאסוף כסף למארז חדש שעומד בסטנדרטים של היום.

תודה רבה בן אדם, רק כותב להגיד שאני מעריך את זה.

פורסם

למשחקים, שדרוג כרטיס מסך יתן לך הרבה יותר מאשר מעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים