עבור לתוכן

צל מתחת לאייקונים ב desktop.

Featured Replies

פורסם

היי.

התקנתי ערכת נושא קלאסית, וחזרתי בחזרה לערכה הישנה שלי (ששמרתי). אני שם לב שמופיע לי צל מתחת

לאייקונים בדסקטופ. את הגופן שיניתי בחזרה ל segoe UI. הצל מתחת לאייקונים מופיע רק ב desktop

ולא בתוך תיקיות.

יש דרך להיפטר מהצל המטריד הזה?... תמונה מצורפת (שמתי רקע לבן בכוונה ע"מ להדגיש).

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עדכון: עשיתי שיחזור מערכת (גם החזרתי את ה MUI לאנגלית ) ועכשיו רואים כמו קודם- הרבה יותר ברור. מצורפת תמונה

נוספת כדי לראות את ההבדל.

למעשה גיליתי שאם אני מפעיל cleartype, אז הגופנים חוזרים להיות מטושטשים. כלומר החלפת ערכת-נושא מוסיפה

cleartype לגופנים בדסקטופ ורק שם!....

אז אני תקוע עם ערכת הנושא הנוכחית שלי. כל פעם שאני מחליף למשהו אחר, מתווסף cleartype לגופנים ואי-אפשר להיפטר

ממנו..... רק לגופנים בדסקטופ, כאמור.

אודה מאד לעזרה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בעיקרון זה הדרך היחידה להיתסק עים הטקסט של שולחן עבודה בDPI שנה קנה מידה ל100%,

לאחר מכן תכנס לcleartype יש לך שם מגוון אפשרויות עד שתגיע לטקסט שמוצא חן בעינייך.

פורסם
  • מחבר

לא זה לא זה. דיברתי על כך שאם אני מחליף ערכת-נושא, אז האייקונים בדסקטופ הופכים למטושטשים, בצורה

זהה להפעלת cleartype (למרות שלא הפעלתי). איך אני יודע את זה? עשיתי שיחזור מערכת, האייקונים חזרו להיות

רגילים ולא מטושטשים, ואז שמתי לב שאם אני מפעיל cleartype, אז הם חוזרים להיות מטושטשים.

כלומר שינוי ערכת-נושא, מפעיל בכח cleartype על גופני האייקונים בדסקטופ, ורק שם. אם אני מפעיל cleartype במצב

כזה, הדסקטופ לא משתנה,(נשאר מטושטש....), אבל מתווסף cleartype לכל היישומים. אם אני מבטל בחזרה את ה cleartype,

אז רק הדסקטופ נשאר מטושטש.....

anyways....בינתיים פתרתי את הבעיה! עשיתי ריסטרט והטשטוש נעלם....הנה עצה לכולם: אם אתם לא אוהבים cleartype

ואתם מחליפים ערכת-נושא, תעשו ריסטרט אח"כ!....

פורסם

כנראה שהמחשב היה זקוק לריסטרט ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים