עבור לתוכן

אודיו בלוח אם GIGABYTE MA770

Featured Replies

פורסם

היי יש לי לוח אם GIGABYTE MA770 ובדרייבר של REALTEK במחשב יש תמונה של אפשרות לחיבור HDMI. תמונה:

25668249.jpg

Uploaded with ImageShack.us

כלומר קיימת אפשרות של יציאת אודיו באיכות HDMI מבחינת לוח האם .

משום מה אין לי יצאה כזאת במציאות, כלומר אין יציאת HDMI מהלוח אם ...

איך זה יכול להיות? אולי יש אפשרות כלשהי כן לחבר בכל זאת באמצעות כבל HDMI ? אני מדבר רק על אודיו לא על וידאו

בנוסף על כך יש לי שאלה: יש לי כ.מסך PowerColor HD4870 512MB והטמפ' שלו עומדת על 70-72 מעלות. זה נחשב גבוה?

תודה רבה ! :)

פורסם

70 מעלות שהוא באימוץ או במנוחה?

פורסם
  • מחבר

במנוחה

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

מנהל התקן מתאים בדרך כלל לסדרה של שבבים. ייתכן שמנהל ההתקן הנוכחי מתאים לשבב שנמצא גם בלוחות שלהם יציאת HDMI. בכל מקרה, אם אין לך יציאת HDMI בלוח, אז מן הסתם שאתה לא יכול לחבר אליו התקן בחיבור HDMI.

ואין כזה דבר אודיו באיכות של HDMI. איכות השמע (כמו גם הוידאו) תלויה אך ורק במקור. HDMI הוא רק הממשק שמציע רוחב פס מסוים והעברה של שמע ווידאו במקביל. הוא לא משפר את איכותם אם במקור הם באיכות נמוכה.

לגבי השאלה על הכרטיס מסך, מדובר בנושא שונה לגמרי מהנושא העיקרי של הדיון ועוד כזה שלא מתאים לפורום 'מעבדים, לוחות-אם וזכרונות'. לכן פתח בבקשה דיון מתאים בפורום קירור.

פורסם

הHDMI קשור לכרטיס המסך שלך.

אני מניח שיש לך ATI

פורסם

במנוחה ??? ??? ??? ??? זה גבוהה. כדאי לך לבדוק עם יש הצטברות אבק ואולי להחליף משחה טרמית.

וראיתי שבלוח שלך אין HDMI אז זה 100% חיבור שיש בכרטיס ואם תחבר לכרטיס HDMI הקול לא יעבוד כי לא נתקלתי בכרטיס מסך שיש לו גם אפשרות לשדר קול.

פורסם

כמעט לכל כרטיס מסך חדש עם HDMI יש אפשרות לשדר קול.

פורסם
  • מחבר

אין לי בכלל יציאות HDMI במחשב... לא מהלוח אם ולא מהכרטיס מסך.

אני בכל זאת מחפש כבל איכותי יותר בו אני יוכל להזרים אודיו מהמחשב לרסיבר... (כרגע משתמש בPL TO RCA)

ולגבי הכרטיס מסך, אנקה אותו כמו שצריך ואעדכן פה.

אני חושב שגם המעבד שלי דיי חם, את מה אני צריך לצלם כדי להראות לכם טמפ' מהמחשב?

פורסם

אני מניח שהלוח שלך יכול להוציא קול דרך חיבור SPDIF שעל הלוח לכרטיס מסך תומך, אולי לזה הכוונה בתמונה.

בלי קשר, אם כרטיס המסך הוא זה שהזכרת, הוא אמור להיות יכול להוציא קול דרך מתאם DVI-HDMI שתומך בזה.

פורסם

וואלה יש כאלה ?? אצל חבר שלי הפלזמה לא מוציאה קול הוא משתמש ברמקולים כי התכנאי לא הצליח להפעיל את הרמקולים של הפלזמה

תשתמש בREAL TEMP

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים