עבור לתוכן

יש תחליף לתשתית HOT?

Featured Replies

פורסם

אני לא כל כך בעניינים, כי מאז שעברתי מADSL לכבלים אני אצל HOT כבר הרבה שנים. העניין הוא שבזמן האחרון הם התחילו להגביל אותי בהורדות, ומספר דקות מאז שאני מתחיל להוריד משהו לאורך זמן, המהירות יורדת לחצי. החלפתי מודם, לא עזר.

מספר שאלות:

1. איזו עוד חברה קיימת שמספקת תשתית כבלים? (חוץ מYES)

2. אם אני עובר לחברה אחרת, האם אני צריך להחליף את המודם? האם הם נותנים לי מודם בחינם?

פורסם

חברת Hot לא מספקת תשתית לאינטנרט. כל מה שהיא מספקת (נכון להיום) זה תשתית WAN עד לISP שלך (או לכל נקודה אחרת שתקנה).

אין עוד חברה בשיראל שמספקת גישה בפס רחב בטכנולוגיית DOCSIS.

Yes מספקת רק שירותי טלוויזיה בלוייון.

אם אתה עובר תשתית אז מן הסתם שגם הCPE שלך צריך להיות מוחלף.

פורסם

תשתית לא יכולה להגביל אותך בהורדות. ספקית היא זאת שמגבילה הורדות.

פורסם
  • מחבר

תשתית לא יכולה להגביל אותך בהורדות. ספקית היא זאת שמגבילה הורדות.

בדקתי ב

speed.hot.net.il

כשאני לא מחובר לחייגן של הספק

פורסם

תחליף ספק אינטרנט

פורסם
  • מחבר

תחליף ספק אינטרנט

כפי שרשמתי בהודעה שלישית בדקתי את המהירות ישירות מהתשתית ללא חיבור לחייגן של הספק. (אלא אם כן אני טועה ואני אכן מחובר לספק אפילו שאני לא מתחבר לחייגן)

פורסם

אתה מתכוון שבדקת מול HOT ישירות ?

מה הם אמרו לך ?

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שבדקת מול HOT ישירות ?

מה הם אמרו לך ?

בדקתי את המהירות ישירות מHOT.

כמו כן החלפתי מודם שהם מספקים וזה לא עזר.

פורסם

מה שאתה טוען נשמע לי לא ממש הגיוני. במידה ובדקת עם הוט את ניצול רוחב הפס עד הPOP שלהם וקיבלת תוצאה שאפילו לא מתקרבת למה שאמור להיות מוגדר בחבילה זאת תקלה לכל דבר שהם צריכים לטפל בה. איזה תשובה קיבלת מהם?

פורסם
  • מחבר

זה מה שקרה:

הגעתי מעבודה ביום שישי, כמו תמיד הורדה על מהירות 500-600. (חבילה של 12 מגה)

נשבר לי מזה, התקשרתי לתמיכה הטכנית. הסברתי להם שהמצב נמשך כבר מספר שבועות, ושאני נמצא כרגע, מנותק מהספק, באתר של הוט בכתובת

speed.hot.net.il

אמרתי לנציגת HOT שאני הלכתי ל"בדיקת הורדה" והתחלתי להוריד קובץ, ושהוא יורד במהירות 500 KB לשניה.

היא התעלמה, ואמרה לי ללכת לאפשרות השניה - "בדיקת מהירות".

חיכיתי עד שהבדיקה תסתיים, והמד הראה לי שיש לי הורדה של 6 מגה והעלאה של 1 מגה.

היא אמרה לי לנסות שוב.

ניסיתי, קיבלתי הורדה של 6 מגה והעלאה של 1 מגה.

היא אמרה לי שיגיע אלי טכנאי. הטכנאי החליף לי את המודם, ואמר לי "אין ברירה, גם אצלי זה קורה מדי פעם".

מה עלי לעשות? להמשיך לסבול את ההורדה האיטית? או שיש תחליף לHOT?

פורסם

יש את בזק.

בנציגים של 2 החברות לא יקשיבו לך במצב כזה, גם אם תגיד להם בדקתי או דיברתי עם מישהו אחר קודם הם יגידו לך לא משנה תנסה עכשיו איתי.

נשמע לי מוזר, בעיות כאלה היו רק כשהם שדרגו את התשתית ("UFI"). תנסה לריב איתם עוד טיפה ולהגיד להם שאם לא מסדרים לך אתה עובר לבזק.

פורסם

אני חושב שנפלת על טמבלים רציניים שם... הייתי במקומך בודק "דעה נוספת" מהוט לפני שאתה רץ לחפש תחליפים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שנפלת על טמבלים רציניים שם... הייתי במקומך בודק "דעה נוספת" מהוט לפני שאתה רץ לחפש תחליפים.

אני אתקשר מחר. מה אתה מציע לי להגיד להם? איזה בדיקות לעשות?

פורסם
  • מחבר

יש את בזק.

בנציגים של 2 החברות לא יקשיבו לך במצב כזה, גם אם תגיד להם בדקתי או דיברתי עם מישהו אחר קודם הם יגידו לך לא משנה תנסה עכשיו איתי.

נשמע לי מוזר, בעיות כאלה היו רק כשהם שדרגו את התשתית ("UFI"). תנסה לריב איתם עוד טיפה ולהגיד להם שאם לא מסדרים לך אתה עובר לבזק.

זה בעיה. אני מנותק לגמרי מבזק, ללא שום טלפונים.

פורסם

תסביר להם שוב את הבעיה עם כל הפרטים שלה. שיבדקו את העוצמות והנתונים של הקו.

זה הופך להיות לדיון טכני ולא צרכני כבר. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים