עבור לתוכן

למה לא לקנות מכשיר אצל המפעילה הסללורית וכן בחנות ?

Featured Replies

פורסם

לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת.

כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה.

אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות.

אז מה הסיפור כאן ?

תודה.

פורסם

ואם יום אחד אתה מפסיק לדבר מעל 150 שקל בחודש? ואז אתה לא מקבל החזר?

לא רוצים להיות משועבדים לחברות סלולארי, שאז אתה במשך 3 שנים, צריך לדבר מעל סכום כלשהו, ואם לא יקחו לך סכומים מוגזמים על הטלפון

פורסם
  • מחבר

ואם יום אחד אתה מפסיק לדבר מעל 150 שקל בחודש? ואז אתה לא מקבל החזר?

לא רוצים להיות משועבדים לחברות סלולארי, שאז אתה במשך 3 שנים, צריך לדבר מעל סכום כלשהו, ואם לא יקחו לך סכומים מוגזמים על הטלפון

אני יוצא מנקודת מבט שאם ב15 שנה האחרונות דיברתי בסכומים האלה אז מחר פתאום לא יקרה מקרה שאני לא ידבר בסכומים האלה..

בכל מקרה זה דיי מתקזז, מה זה משנה אם אני משלם לחברה סלולרית 200 שקל חשבון טלפון שכולל זיכוי מלא על פלאפון

או שאני ישלם חשבון טיפה יותר נמוך אבל משלם על המכשיר לחנות ממנה קניתי אותו.

בסופו של דבר אותו הסכום +-

פורסם

ללא ספק, הדילים של החברות הסלולריות משתלמים לאנשים שחשבון הטלפון שלהם הוא גם ככה גבוה.

אם אתה יודע שאתה גם ככה תדבר מעל 150 ש"ח, קנה את המכשיר מהחברה וחסוך לעצמך כאב ראש.

פורסם

אחת הבעיות היא שאם לא תחזיק את הפלאפון במשך 3 שנים לפחות תצא מופסד מהעניין - אם עוד שנתיים תחליף טלפון אתה תפסיק לקבל את הזיכויים על המכשיר הזה ותתחיל לשלם עליו, ובגלל המחיר המנופח שלו ברשתות בשנה האחרונה אתה תשלם יותר מהמחיר האמיתי של המכשיר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים