עבור לתוכן

איבחון בעיה בלוח אם ..

Featured Replies

פורסם

שלום רב ..

לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם sandy bridge למחשב היה מחובר HD 1 וכונן CD אחד בזמן האחרון המחשב נתקע לי כל הזמן ולא מצליח להעלות את הWINDOWS לקחתי את הכונן למעבדה והסתבר שהוא תקין בכל זאת רכשתי HD נוסף התקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה ועדיין יש את אותה בעיה לבסוף העברתי את החיבורים של הHD שלי לשני חיבורי SATA כנראה 6 (יש לי רק שתי יציאות כאלה בלוח) שיש בלוח אם והכל עובד מצויין ..הבעיה היא כרגע שהמחשב לא מזהה שום כונן/HD שמחובר לחיבורי הSATA השחורים/רגילים (יש לי 6 יציאות כאלה) למיטב הבנתי לא קיים בשוק תוכנה שבוחנת תקינות של יציאות מהלוח-אם (אשמח אם תתקנו אותי)

לכן לפני שאני ניגש להוציא סכום נאה אודה למומחים שבינכם אם תתנו לי כיוון לגבי מקור הבעיה ..

נ.ב

בדקתי בביוס והכונן לא מזוהה

תודה מראש לכל העוזרים...

פורסם

מה דגם הלוח,אולי נסה לעדכן את BIOS

פורסם
  • מחבר

עשיתי עדכון ביוס השבוע וכלום לא השתנה

פורסם

יש לך לוח אם עם STEPPING B3 ?

פורסם

נסה את הכונן על מחשב אחר.

אם אין לך אפשרות שלח את הלוח לחנות

פורסם

הלוח אינו גרסת B3 אלא הגרסה המוקדמת יותר, שבה הייתה בעיה מוכרת עם חיבורי SATA2. אין לך סיבה להוציא סכום כסף גדול, תממש אחריות בחנות ומקסימום תוסיף מאה-מאתיים שקל ללוח משודרג.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: וואלה בדקתי את מה שאמרת מסתבר שבאמת ישנה בעיה מוכרת אני באמת אבדוק את זה ..פשוט זה נקנה מאינטל ולא מחנות ישראלית

Oranl תודה רבה רבה אני מקווה שישנו פיתרון לנושא ...ב"מ יש לך המלצה על לוח אם סביב 800

פורסם

לא בטוח שיש לך כל כך מה לבדוק, זו בעיה טכנית בלוח.. מ'זתומרת נקנה מאינטל?

פורסם

אתה לא אמור להחליף דגם של הלוח

אינטל הוציאו DP67BG עם צ'יפסט מתוקן, גרסה B3

עד כמה שאני יודע המדיניות של אינטל לגבי מי שהספיק לקנות לוחות עם הצ'יפסט הבעייתי היא החלפה של הלוח לאחד עם צ'יפסט תקין בחינם

תפנה למי שרכשתה את הלוח ממנו לגבי הנחיות איך לבצע את ההחלפה

לפני זה תוודא שהלוח שלך הוא באמת עם הצ'יפסט הבעייתי

תעזר בזה:

http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-032329.htm

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

כמו שכתב קודמי בשעה טובה הגיע הלוח אם החדש עם שליח עד הבית הם באמת לקחו עליהם את האחריות ולא חייבו אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים