פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים זאת אומרת 115 דולר כולל מע'מ , שזה 500 שקל . מישהו עד כדי כך פראיר \ עשיר ? =ם
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים מחבר איזה גודל אתה רוצה להזמיןה450 שקל יקר לי אבל אני שוקל ללכת על הקטן יותר
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים איזה גודל אתה רוצה להזמין ה450 שקל יקר לי אבל אני שוקל ללכת על הקטן יותר אתה מודע לכך שזה כמעט 200 שקל ? זה מה שאני מוכן לשלם על הצג הגדול !
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים כול המעוניין להשתתף בקניה שילח לי הודעה בפרטי עם הדגם של המסך שהוא רוצ העם כול הפרטים ואני אבדוק את המחירים ואני אודיע פה בת'רדואני מאוד מבקש תנו לי את הלינק למסך שאתה רוצים
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים כל שבוע מישהו אחר יציע קניה קבוצתית של משהו?יש לי רעיוןבואו נעשה קניה קבוצתית של מחשב לכל חברי הפורום - מי מנדב את הכרטיס אשארי שלו?
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים כאן נראה לי הרבה יותר הגיוני קניה קב'...חנות בארץואפשר להתמקח בשביל להוריד את המחיר אם קונים 3-5 לוחות.וכל אחד יכול לשלם על עצמו, רק הולכים ביחד בשביל המחיר הנמוך יותר
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים כאן נראה לי הרבה יותר הגיוני קניה קב'...חנות בארץואפשר להתמקח בשביל להוריד את המחיר אם קונים 3-5 לוחות.וכל אחד יכול לשלם על עצמו, רק הולכים ביחד בשביל המחיר הנמוך יותררעיון לא רע עכשיו צריך למצוא חנות שתסכים לעשות הנחה לקנייה קבוצתית. אם מישהו מצליח לשכנה איזה חנות( אולי זיגזג יש להם מוצרי קירור טובים) אז אני מוכן לנדב את כרטיס האשראי שלי
פורסם 2003 בדצמבר 821 שנים יופי אז יש לנו כרטיס רק צריך את החבר'הקודם נתחיל להתארגן אבל אני מודיע לפני שיש גבולל כול שהוא למחיר שאני אשלם .
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים המסך 64 אל 128 ..... תשווה אותו בבקשה לאיזה סלוט בפאנל הקידמי אני מעוניין לקנות אותו 200 שח על מסך כזה זה לא הרבה יש בחול חנויות שמוחרות ביותר....
פורסם 2003 בדצמבר 921 שנים מחבר רעיון לא רע עכשיו צריך למצוא חנות שתסכים לעשות הנחה לקנייה קבוצתית. אם מישהו מצליח לשכנה איזה חנות( אולי זיגזג יש להם מוצרי קירור טובים) אז אני מוכן לנדב את כרטיס האשראי שליעל מה אתם מדברים? יש כבר חנות , יש כבר דגמים של מסכים ויש מחיר. אולי אם באמת יהיו איזה 5 אנשים אז הם יורידו 10 שקל מהמחיר , אבל לא צרך להגזים.נחזור לנושא בבקשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.