פורסם 2011 במאי 1914 שנים שלום לכולםיש לי מארז אנטק סונטה, ומעבד פנום-4 BE. כרטיס מסך מובנה בלוח האם - כך שאין בעיית זרימה.אני רוצה לבצע OC בינוני, והשאלה איזה קירור כדאי לשים ?לפי הגדלים - לשים MUGEN-2 כמעט יחסום את המארז.האם כדאי לשים קירור יותר נמוך כמו השוריקן - או שכן כדאי לשים קירור בגודל מלא ?תודה על רעיונות והסברים
פורסם 2011 במאי 1914 שנים מה שאר המפרט ? לוח אם וכו ?כמו כן מה מטרת הOC ? הוספת ביצועים ? המערכת לא מספקת אותך ? סתם תחביב/ניסוי ?
פורסם 2011 במאי 2014 שנים מחבר מה שאר המפרט ? לוח אם וכו ?כמו כן מה מטרת הOC ? הוספת ביצועים ? המערכת לא מספקת אותך ? סתם תחביב/ניסוי ?לוח אם GA-880GMA, זכרון 4GB, קירור סטוק כרגעהמטרה אכן הוספת ביצועים, אך בלי לנסות למשוך לכיוון ה 4GHZ, יותר לכיוון ה 3.7GHZ, שממה שקראתי המעבד ישאר יציב בכל הליבות בלי בעייהלא מתכוון להחליף את המארז - לכן חשובה התאמת הקירור למארז הזה.תודה
פורסם 2011 במאי 2014 שנים אם אתה לא רוצה קירור מגושם..הייתי ממליץ על הKATANA 3..הוא יעניק לך יכולת OC סבירה..ולא יחסום את המארז..
פורסם 2011 במאי 2014 שנים מחבר תודהמאחר ואין כרטיס מסך - המארז די ריק - פרט לזכרונותהאם הקטנה עדיף כי הסירקולציה תהיה טובה יותר - או רק בגלל "עומס" במארז ?
פורסם 2011 במאי 2014 שנים הקטנה עדיף עקב גודלו...הMUGEN 2 מציג ביצועים עדיפים יותר..יש לך גם את הYASYA ש"קטן" יותר (פחות רחב) באופן יחסי מהMUEGN2..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.