עבור לתוכן

מחשב לא נדלק..

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. אתמול ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק כזה והיה אור אבל הוא לא עשה את הצליל שהוא עושה בדר"כ כשפותחים אותו.. וגם המסך לא נדלק.. והיום הוא כבר בכלל לא הגיב כשלחצתי על כפתור ההדלקה.. שום תגובה. אפילו הספק לא נדלק..

חשבתי שאולי הלך הספק כיוון שבזמן האחרון המחשב היה נכבה לא מעט וגם היה עושה רעשים מאוד מוזרים של התאמצות אז חשבתי שהספק כבר עשה את שלו וקניתי אחד חדש (Corasir CX 500W), חיברתי אותו ועדיין המחשב לא נדלק בכלל.. למרות שזאת הייתה הפעם הראשונה שחיברתי אבל עדיין גם אם התבלבלתי בין הכבלים של הכוננים, עדיין זה לא אמור להפריע לו להידלק כי הוא מחובר ללוח אם..

ובקיצור, אחרי כל זה.. מה נראה לכם שנשאר? מה האופציות בעצם ומה יכול ללכת במצב כזה? אולי סימני החיים האחרונים אתמול וזה שהוא לא ממש נדלק ולא עשה רעש של נדלק יכולים להעיד על איזה חלק הלך?

אני חשבתי שמדובר בלוח אם אבל רציתי לשמוע את חוות דעת המומחים פה..

תודה מראשש!

פורסם

תגיע למצב הבסיסי ביותר בחיבור המחשב, לוח-אם אחרי איפוס ביוס, סטיק יחיד של זיכרון, כרטיס מסך אם אין על הלוח, מעבד+קירור וספק

תנתק את כל שאר הכרטיסים והחיבורים כולל חיבורים מהמארז ללוח (USB וכו'...)

עכשיו תנסה להדליק

נ.ב

זה יעזור אם תצרף תמונה באיכות טובה של צורת החיבור בא הלוח מחובר.

פורסם
  • מחבר

בדקתי ועדיין לא עובד.. נתתי גם למישהו שקצת יותר מבין והוא אומר ש90% שהלך הלוח אם..

הקטע הוא שהם רוצים לקחת עוד איזה 100 שקל על עבודה וכחייל זה לא מעט כסף בשבילי.. זה סיפור להרכיב לוח אם?

בגלל שזה הלב של המחשב והכל בא עליו אני קצת מפחד להתעסק עם זה למרות שזאת לא אמורה להיות תורה מסיני בטח..

פורסם

זה לא סיפור אבל אם אתה לא יודע להרכיב לוח-אם ואם אין לך במי להעזר זאת בהחלט יכול להיות משימה מתסכלת

פורסם

אני לא רוצה לצאת בהצארה לוח זה רכיב בעייתי,

בנוסף המחשב לא נדלק זה או ספק או לוח או מעבד מכיוון שבדקתה ספק היתי אומר לוח אם

כי מעבד זה רכיב שלא מתקלקל בקלות.

פורסם

יש בלוח האם כרטיס מסך מובנה ?

פורסם

מבלי לפגוע בכבודו של איש...

אולי זה בכלל הכבל שמחבר את המחשב לחשמל (בקיר) ?

המאוורר של הספק מסתובב כשאתה מדליק את המחשב ? המאוורר צריך להסתובב ללא קשר לתקינות הלוח.

פורסם
  • מחבר

בלוח אם אין כרטיס מסך מובנה. עד כמה שאני זוכר יש את דגם ה 8600GT הישן מעט..

ולא זה לא הכבל של החשמל כי כמו שאמרתי קניתי ספק חדש ואיתו הגיע כבל אחר ועדיין שום דבר..

גם אני חשבתי שהספק צריך לעבוד בלי קשר אבל הנה כנראה שלא.. למרות שכן יש זרמים וחשמל מיד אחרי שאני מחבר ומדליק כביכול אז עובד הוא כן בצורה כזאת או אחרת.. פשוט לא מסתובב ולא מרעיש..

לבסוף החלטתי להשאיר את זה לבעל המקצוע שייקח כסף רק על העבודה.. הלכתי על הלוח הכי פשוט S31M שמתאים לתכולה הישנה יחסית שיש לי במחשב ובמילא הלוח אם הישן היה עתיק הרבה יותר.. GA-945P-S3

נעדכן ברגע שיסיים את העבודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים