עבור לתוכן

האם יהיה צוואר בקבוק בשילוב בין Q6600 ל-HD6870?

Featured Replies

פורסם

אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870

הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים

לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ...

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית פשוט נסח בה את השאלה. לדוגמה, האם יהיה צוואר בקבוק בשילוב בין Q660 ל-HD6870.

האם המעבד כרגע ב-OC כלשהו?

פורסם
  • מחבר

לא..

הכותרת נערכה. תודה

פורסם

עד כמה שאני יודע מעבדי הQ מעולים למשחקים לדעתי לא יהיה פה צוואר בקבוק,

רק כדי להיות בטוח תשאל בפורום כרטיסי מסך.

פורסם

הכל תלוי במשחקים וברזולוציה, אבל בעקרון אם המעבד לא ב-OC אז יהיה בשלב כלשהו (וככל הנראה יחסית לא עוד הרבה זמן אם מסתכלים לכיוון של משחקים חדשים שייצאו ואולי אפילו כבר עכשיו בחלק מהמשחקים) צוואר בקבוק קטן. אם היית מעלה את המעבד לתדר של כ-3.0GHz ברוב המקרים צוואר הבקבוק היה מובחן הרבה פחות. כמובן שבעתיד המעבד כבר פחות יספיק ותאלץ לשדרג אותו.

אני הייתי ממליץ לך להתייעץ בפורום כרטיסי מסך כי אולי לרזולוציה שלך ולמשחקים שבהם אתה משחק ניתן למצוא כרטיס גרפי משתלם יותר (כרטיסים גרפיים הם ממש לא התחום שלי אז אין לי מה להמליץ בנושא) שאיתו צוואר הבקבוק ימוזער.

פורסם

אני עים Q9400 אני יכול להגיד לך שיש לי צוואר בקבוק מצידו של הכרטיס מסך והוא מגביל אותי(GTS250),

למורות שהאיכות יפה אצלי מכיוון שאני עים מסך 20 אינץ אני חושב שיכולתי לקבל יותר FBS.

פורסם
  • מחבר

סבבה, שאלתי גם בפורום כרטיסי מסך.

בכל מקרה, תודה רבה לכל המגיבים

פורסם

GTS 250 גורם לצוואר בקבוק אצלך ?

ועוד ברזולוציה כזו ?

אתה בטוח ?

פורסם

כן, לפי מדד חווית ווינדוס המעבד שלי (ללא כל המהרה) 7.2 וגרפיקת משחק 7.0 ככה שהצוואר בקבוק לא רציני

אבל עדיין יש צוואר בקבוק קטן, 7.9 זה הציון הגבוה ביותר שניתן לקבל.

פורסם

חחחחחחח מי מסתכל על זה ???

פורסם

הצוואר בקבוק לא יהיה כמעט מורגש.

אני עם E6550 (בOC) וGTX470, אז אמרו לי שיהיו בעיות ואני יכול להגיד לך שכל המשחקים רצים מעולה בלי שום בעיות

וקצב הFPS ב95% דומה לאלה עם מעבדים חזקים יותר. הדבר היחיד שבאמת ראיתי הבדל זה ב3DMARK

אבל בו נהיה מציאותיים - זה לא משחק.

אישית עדיין לא הרגשתי צורך ממשי בשידרוג המעבד עם זאת שיש לי את האפשרות.. המחשבה היחידה כרגע שיש לי לשדרוג מעבד

יותר באה בגלל קידודי וידאו, עריכה וכדומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים