פורסם 2011 במאי 1814 שנים מה אתם אומרים על זה - http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7072
פורסם 2011 במאי 1814 שנים וואללה, בול בשבילך, מתאים כמו כפפה ועכשיו קצת יותר ברצינות ! מה אתה אמור לעשות במחשב, אם איזה תוכנות, מה התקציב ? אחרת איך יהיה אפשר לעזור ?
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר תקציב של 4K - 5Kרצוי שיהיה קל ומסך 15 אינץ'בעיקר לעבוד עם freehand ו photoshopזה חשוב מה בדיוק מבחינה גרפית? או שמספיק רק התוכנות?
פורסם 2011 במאי 1814 שנים ^^^^ פריהנד ??? נו, שיהיה. : אז בעצם אין לך דרישות מי יודע מה, אם שאר הפרמטרים שציינת נראים לך בסדר במחשב שמדובר, אין בעיה מבחינת הביצועים. תמתין כמובן לעוד דעות. בהצלחה.
פורסם 2011 במאי 1814 שנים מחבר אין עוד כיוונים חוץ ממה שהצגתי?אולי אני אשאל את זה מכיוון אחר, אשמח לקבל כיוון כללי / המלצה למחשב שעונה לדרישות הבאותשוקל פחות מ 2ק"גמסך 15''זיכרון 4GB (אולי עדיף יותר) דיסק קשיח 7200מעבד וכרטיס מסך חזקים (עבור שימוש בתוכנות גרפיות כמו freehand ו פוטושופ), התקציב 4K - 5Kהמחשב שהצעתי נראה לי סבבה חוץ מהקטע שהוא שוקל 2.5 ק"ג,
פורסם 2011 במאי 1814 שנים לדעתי אין לך צורך במעבד I7. קשה למצוא נייד עם מסך 15 אינצ' ובמשקל של פחות מ - 2 ק"ג אני מציע לך לפתוח דיון בפורום מחשבים ניידים. תפתח אותו עם ההודעה האחרונה שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.