עבור לתוכן

ada880 של ניורון עושים לי בעיות

Featured Replies

פורסם

Canibal הייתה לי בעיה זהה לפני הפירמוט שלי. אז הורדתי דריברים חדשים ל-AC97 של Realtek שלי והכל הסתדר.

• תגובות 37
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Canibal הייתה לי בעיה זהה לפני הפירמוט שלי. אז הורדתי דריברים חדשים ל-AC97 של Realtek שלי והכל הסתדר.

כמה שציפסט הזה מסריח!:))

יש לי אותו אם הלוח של asus

ברגע שהתחלתי לישמוע שיר

ישר ניתקתי את זה , הסרתי את הדרייברים והתקנתי את הכרטיס הקול הישן של שהיה בזמונו ה aureal 2

איזה הבדל!!! עצוםםםםםםם!! ה realtek הזה חרא! הוא לא עשה לי בעיות אבל הוא נשמע זוועה!

טוב אבל זה אידיוטי להשוות אותו לכרטיס קול רגיל.

(עכשיו יש לי audigy 2)

פורסם

הםםם....

הבדיקה הראשונה (מס' 1) שהייתי עושה ברגע שאני נתקל בבעיה כנ"ל זה

לנתק את הרמקולים מכל מקור סאונד ולהתחיל להגביר "אל יבש".

אם תשמעו את הצליל (שנקרא, באופן מפתיע ביותר, Hiss בשפה המקצועית :D) סימן שזה הרמקולים.

עכשיו, יש סיכוי מאד גבוהה במיחוד ברמקולים כ"כ איכותיים כמו הADA880 שהם שמו טרמינייטור במגבר שלהם,

שנועד לגלות אם הרקולים מחוברים לSOURCE כלשהוא. אם לא - הוא פשוט מכבה את הOUTPUT

מהמגבר לדרייברים. מה שאומר שבדיקה מס'1 היא חסרת כל משמעות במידה והיא נראת "תקינה".

בדיקה מס' 2 - חבר את הרמקולים למקור איכותי כלשהוא, לא מחשב ולא רדיו, שידוע לך שאיכות ההקלטה

עליו הוא גבוהה. בדוק אם קיים HISS. אם כן - זה הרמקולים. אם לא - זה עדיין לא אומר כלום על הכרטיס קול OB שלך!

בדיקה מס' 3 - קח אוזניות (כמה שיותר איכותיות, לא WIRELESS) וחבר אותם ישירות לכרטיס הOB.

יש HISS? אם כן - זה הכ.קול. אם לא - זה הרמקולים.

ליתר דיוק המגבר של הרמקולים. ישנם מצבים, במיוחד כשהSOURCE והAMP מחוברים ממקורות כח שונים - שנוצרת הפרעה

בגלל הפרש הGROUNDS. בד"כ ההפרעה באה בצורת HUMM (צליל נמוך, בסביבות ה50 HZ), אבל ישנם מגברים,

שהDSP שלהם ממיר את ההפרעה לHISS.

לי הייתה בעיה של GROUNDS לא שווים. המגבר היה מחובר לשקע שונה מהמחשב, שכנראה ישב על הערקב\ה אחרת.

וזה שרף לי 3 כ.קול. כאשר קודם כל, תמיד!, נשרפה כניסת הMIC משום-מה. :-\

מזל שהכרטיסי קול היו חינמיים (SBPCI, ENSONIQ וYAMAHA XG)...

:D

LEMME KNOW איך הלך....

פורסם

הםםם....

הבדיקה הראשונה (מס' 1) שהייתי עושה ברגע שאני נתקל בבעיה כנ"ל זה

לנתק את הרמקולים מכל מקור סאונד ולהתחיל להגביר "אל יבש".

אם תשמעו את הצליל (שנקרא, באופן מפתיע ביותר, Hiss בשפה המקצועית :D) סימן שזה הרמקולים.

עכשיו, יש סיכוי מאד גבוהה במיחוד ברמקולים כ"כ איכותיים כמו הADA880 שהם שמו טרמינייטור במגבר שלהם,

שנועד לגלות אם הרקולים מחוברים לSOURCE כלשהוא. אם לא - הוא פשוט מכבה את הOUTPUT

מהמגבר לדרייברים. מה שאומר שבדיקה מס'1 היא חסרת כל משמעות במידה והיא נראת "תקינה".

בדיקה מס' 2 - חבר את הרמקולים למקור איכותי כלשהוא, לא מחשב ולא רדיו, שידוע לך שאיכות ההקלטה

עליו הוא גבוהה. בדוק אם קיים HISS. אם כן - זה הרמקולים. אם לא - זה עדיין לא אומר כלום על הכרטיס קול OB שלך!

בדיקה מס' 3 - קח אוזניות (כמה שיותר איכותיות, לא WIRELESS) וחבר אותם ישירות לכרטיס הOB.

יש HISS? אם כן - זה הכ.קול. אם לא - זה הרמקולים.

ליתר דיוק המגבר של הרמקולים. ישנם מצבים, במיוחד כשהSOURCE והAMP מחוברים ממקורות כח שונים - שנוצרת הפרעה

בגלל הפרש הGROUNDS. בד"כ ההפרעה באה בצורת HUMM (צליל נמוך, בסביבות ה50 HZ), אבל ישנם מגברים,

שהDSP שלהם ממיר את ההפרעה לHISS.

לי הייתה בעיה של GROUNDS לא שווים. המגבר היה מחובר לשקע שונה מהמחשב, שכנראה ישב על הערקב\ה אחרת.

וזה שרף לי 3 כ.קול. כאשר קודם כל, תמיד!, נשרפה כניסת הMIC משום-מה. :-\

מזל שהכרטיסי קול היו חינמיים (SBPCI, ENSONIQ וYAMAHA XG)...

:D

LEMME KNOW איך הלך....

בדיקה מס' 1 - יש HISS גם כשהרמקולים לא מחוברים למחשב .

בדיקה מס' 2 - המקור הכי טוב שאני יכול לחבר את הרמקולים אליו זה המערכת סטריאו שלי . גם כשאני מחבר את הרמקולים למערכת יש HISS .

בדיקה מס' 3 - בדקתי עם האוזניות שלי ( MDR-P180 של סוני ) , אין HISS .

לא הבנתי את כל החלק שדיברת על Source ו AMP ..

מסקנה - הבעיה כנראה ברמקולים .. אז עכשיו כשגיליתי את זה , כל מה שנשאר לעשות זה לסבול בשקט ? :\

פורסם

אתה יכול לנצל את האחרויות שלך ולהחליף את הרמקולים...

פורסם

אתה יכול לנצל את האחרויות שלך ולהחליף את הרמקולים...

שיבי צודק

כל עוד יש לך אחריות אין לך סיבה לסבול!

כנס בהם...

תגיד להם שבדקתה והכל

ומצאת את ה תקלה הזאת...ושיחליפו אותם

פורסם

אבל שניונת לפני שאתה נכנס בהם (ובצדק) - תנסה לחבר את הרמקולים לשקע לא קשור, כמה שיותר רחוק

ממזגן/מקרר/דוד חשמל/אטמור וכו' :D

תגיד לי אם בכל זאת יש HISS...

יש לך אל פסק במקרה?

אם כן, נסה לחבר דרכו - אם הHISS נעלם - סימן שהבעיה היא ברשת החשמל בביתך.

אם לא (סביר להניח שלא) - כנס בהם! ;)

כל התהליך הנ"ל נועד אי נעימות קיצונית כאשר הם יחזירו לך ת'רמקולים בטענה שאצלהם זה עובד בסדר גמור.

וזה קורה. הרבה. ;D

ושיהיה בהצלחה

פורסם

שיבי צודק

כנס בהם...

אל תכנס בהם ;),

פשוט תכנס אליהם, תצעק קצת (אם לא יתנו לך שירות) ותראה שהרבה דברים יסתדרו (לא קשור רק לזה, בהרבה תחומים)

יש לי רק שאלה קטנה, CANIBAL , האם יש מצבים שבהם הHISS נעלם/מפסיק/נחלש?

----OFF-TOPIC--------

בקשר לקללות שהיו פה מקודם,

מה הבנאדם עשה לכם, יש לכם משהו להגיד לו, תגידו לו בפרטי.

חבל סתם על דפי הפורום הזה, מקלקל אותו וחבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים