עבור לתוכן

ada880 של ניורון עושים לי בעיות

Featured Replies

פורסם

Bessmertniy, אתה פשוט אדיוט והתגובה שלך בכלל לא שווה התייחסות והיא רק מראה כמה הידע שלך בתחום מוגבל.

לעומת נהרות החוכמה שאתה שפכת לתוך ת'רד זה.

אני לא מצאתי שקר או הטעיה במה שהוא אמר עד עכשיו,על מה אתה נטפל אליו בדיוק?

לי יש IS7 אני לא שם לב לתופעה ביינתים אבל הווליום אצלי די נמוך.

אני זוכר שראיתי פה נושא לפני כמה זמן שפתח אדם עם אותה טענה,תערוך חיפוש אולי יש שם איזה פתרון.

• תגובות 37
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לעומת נהרות החוכמה שאתה שפכת לתוך ת'רד זה.

אני לא מצאתי שקר או הטעיה במה שהוא אמר עד עכשיו,על מה אתה נטפל אליו בדיוק?

אין בינתיים כרטיס של לוח שהוא טוב....

זה בולשיט וזה מטעה אנשים.

הוא יכול להגיד שאין כרטיס קול OB שמשתווה לאודיג'י, אבל להגיד שכולם לא טובים זה פשוט לא נכון.

פורסם

זה בולשיט וזה מטעה אנשים.

הוא יכול להגיד שאין כרטיס קול OB שמשתווה לאודיג'י, אבל להגיד שכולם לא טובים זה פשוט לא נכון.

מסכים 100%

אני לאט לאט חושב על Bessmertniy דברים פחות טובים (במילים יפות מדי)

עריכה: בלי שום כוונה להעליב רק לשנות לטובה

פורסם

טוב דייי!

חלאס! חשבתי שתפסיקו בעצמכם! אבל אלוהים איזה ילדים קטנים אתם...זה פורום אודיו. לא פורום השמצות וקללות.

כולכם אנשים בוגרים, חלאס! נמאס!

פורסם

1. דאג להשתיק Line in ו Mic כשאתה לא צריך אותם.

2. תשתדל להשתמש ביציאה דיגיטלית בחיבור המחשב לרמקולים.

3. אם אתה עדיין שומע רעש, השתק את הווליום הכללי של המחשב.

4. אם עדיין יש רעש כאשר הווליום מושתק, הבעיה היא הלאה יותר, או בכבלים או במגבר.

פורסם

...

אמרתי שאין לא מבין הרבה כי כרגע אין לי לוח אם כרטיס קול טוב.... יש לי את הכרטיס קול החרא שבא אם הלוחות...

גם ממה שאני יודע ה soundstorm או איך שקוראים לו

לא משתווה לביצועים ולרמות הסאונד של ה קריאטיס ההקרולס והטראטק.

ממה שהשווואתי ו שמעתי הסאונד סטורם של Nvidia הרבה יותר איכותי מהאודיג'י של קריטייב

ותעשה לי טובה , לקרא ביקורות על כרטיסים לא נותן לך ניסיון איתם , אם לא התשמשת בכרטיס , תעשה טובה

סתום את פה .

פורסם

אולי Bessmertniy לא היה צריך להגיד כולם. אבל לי יש צ'יפ "אל תגידו כרטיס כי זה סה'כ צ'יפ" או בורד של C-MEDIA 5.1 וזה יותר גרוע מ SB 16 כניסת ISA ומ VIBRA 128 שיושב לי עכשיו. ושלא תחשבו זה על לוח אם של asus a7v333. זה עושה רעשים ססססססס וקירצוצים אפילו דרך WINAMP. מקווה ש NVIDIA על לוחות אם יותר טובה. עכשיו אם כבר צ'יפים אני מקווה שלאנשים יש מספיק שכל לא לשמוח על "כרטיס מסך משולב עם לוח אם" הם עדיין לא מתקרבים אפילו קרוב לביצועים של כרטיס נפרד מאותה תקופה. וגם ה NFORCE 2. אל תשכחו זה סה'כ צ'יפ. ולא כרטיס שלם אם מלא מקום לדברים. מה יותר חזק כרטיס הכי אחרון למחשבי DESKTOP או LAPTOP "זאת שאלה רטורית"

פורסם

אולי במקום להיות כל כך אטומים לדברים חדשים תקשיבו לאנשים.

הSS לפי הרבה ביקורות יותר טוב מה סאונד בלאסטר לייב! כלומר כרטיס קול ב200 ש"ח בערך. יש שיאהבו את הסאונד יותר מאודיגי (הראשון!) ויש שלא...זה כבר סובייקטיבי.

פורסם

אתם לא יכולים לקבוע עובדות בקשר לסאונד של כרטיס מסוים, כי זה לא מדע מדויק.. זה טעם.

ו.. עוד משהו.. אם אתםצ ממשיכים עם לזהם את הפורום בדיבורים האלה, ובלקלל בנאדם מסוים...

כל הנושאים בהם תגיבו ינעלו, אז תיקחו את עצמם בידים.

פורסם

מזה ! אתמול קיבלתי את ה ADA880 שלי , ובכל שיר שאני מנגן על המחשב , יש רעשים של פיצוצים קטנים כל השיר ! זה אחד הדברים המעצבנים , ברמקולים הג'נריים הישנים שלי אפילו לא היה את זה .

ד"א , העוצמה פחות מחצי , הטרבל על מקס , והבאס באמצע . כל קינפוג אחר לא עוזר יותר מדי לרעשים ..

אני משתמש בכרטיס O/B שעל לוח Gigabyte 8SQ800 .

פורסם

תוריד טראבל למינימום ותבדוק איך זה נשמע

פורסם

תוריד טראבל למינימום ותבדוק איך זה נשמע

עדיין יש את הפיצוצים האלו , רק שבטראבל נמוך הצליל נשמע על הפנים ...

פורסם

מזה ! אתמול קיבלתי את ה ADA880 שלי , ובכל שיר שאני מנגן על המחשב , יש רעשים של פיצוצים קטנים כל השיר ! זה אחד הדברים המעצבנים , ברמקולים הג'נריים הישנים שלי אפילו לא היה את זה .

ד"א , העוצמה פחות מחצי , הטרבל על מקס , והבאס באמצע . כל קינפוג אחר לא עוזר יותר מדי לרעשים ..

אני משתמש בכרטיס O/B שעל לוח Gigabyte 8SQ800 .

מה אתה מצפה מכרטיס Onbord

אבל עדין לא חושב שזאת בעיה....

יוכל כבר להיות שמשהו מסריח קורה פה....

( משהו כסריח הזה קוראים ניורון...אם לעוד אנשים יש בעיה דומה , תגידו , אבל אנשים בלי כרטיסי onbord )

ביינתים השניים שיש להם בעיות היו אם כרטיסי Onbord

למורות שהכרטיסים האלו בכמה רמות פחות (חוץ מהסאונד סטורס שמתקרב אלהים) מהכרטיסים של הרקולס קריאטיב ושאר החברות

עדין העסק הזה נשמע מוזר...j

פורסם

מה אתה מצפה מכרטיס Onbord

אבל עדין לא חושב שזאת בעיה....

יוכל כבר להיות שמשהו מסריח קורה פה....

( משהו כסריח הזה קוראים ניורון...אם לעוד אנשים יש בעיה דומה , תגידו , אבל אנשים בלי כרטיסי onbord )

ביינתים השניים שיש להם בעיות היו אם כרטיסי Onbord

למורות שהכרטיסים האלו בכמה רמות פחות (חוץ מהסאונד סטורס שמתקרב אלהים) מהכרטיסים של הרקולס קריאטיב ושאר החברות

עדין העסק הזה נשמע מוזר...j

יש לי עוד מחשב , עם לוח Epox 8RDA+ v2.1 , שעליו יש SoundStorm . ברגע שאני אקבל את הזיכרונות והכרטיס מסך למחשב הזה , אני אבדוק את הרמקולים עם ה SS , ואז אני אגיד לכם אם הבעיה היא בגלל שהכרטיס הוא O/B לא איכותי במיוחד .

חוצמזה , אני מתכוון לקנות כרטיס קול קצת יותר איכותי ( לא משהו מפוצץ , רק עם יציאה דיגיטלית .. ) , אני פשוט רוצה להיות בטוח שהבעיה היא בכרטיס קול ..

פורסם

תנסה לחבר אותם לדיסקמן/ווקמן/משהו כזה. רק כדי להיות בטוח שזה לא הרמקולים.

ומה הקטע, יש לכם אחריות. אל תאשימו סתם את ניורון! הם נתנו לכם אחלה של מבצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים