עבור לתוכן

מתח מעבד גבוה

Featured Replies

פורסם

1. לכבות אותם לצורך הOC..אחרי שהגעת ליציבות תפעיל אותם מחדש..ותראה אם אתה יציב..אם כן תשאיר אותם..הם לא גורעים בכלום.

2. עדיף כבר לקחת KATAN 3..

3. יש VDROP..המתח שהוגדר בביוס אף פעם לא יהיה המתח בפועל..שכן יש הפסדים בלוח האם וכו..ולכן המתח נמוך יותר..

פורסם
  • מחבר

קטאנה 3 לא נכנס לי בגובה ופריזר 13 נותן שיפור של לפחות 5 מעלות מפריזר 7 פרו, כנראה אני אקח אותו.

פורסם

שני הקירורים הנ"ל הם באותו גובה כמעט (לא בדקתי עכשיו במפרט אז לא יודע להגיד כמה בדיוק, אני מדבר ממה שאפשר לראות בעין), אתה בטוח ה-Katana 3 לא נכנס?

אני לא יודע אם הציפייה להבדל כזה משמעותי בין שני דגמי ה-Freezer היא ריאלית. מדובר בגוף קירור בעל אותו מבנה -- אבל אולי אני טועה.

לגבי פונקציות החסכון באנרגיה, לדעתי כדאי להשתמש בהן תמיד. מה הטעם שהמעבד יעבוד בתדר המרבי שלו ויצרוך את המתח המרבי כל הזמן?

פורסם
  • מחבר

הפריזר 13 בגובה 130 והקטאנה בגובה 143. מקסימום שנכנס אצלי זה 137.

סבבה החזרתי את C1E, EIST, VIRTUALIZATION MEMORY.

עוד משהו מוזר שאני שם לב זה שכשהמעבד במאמץ מלא המתח יורד ממש קצת (ירידה של 0.01V). זה תקין?

פורסם

עד עכשיו הכל נראה תקין אצלך. אל תייחס יותר מדי חשיבות לתופעות "שוליות" כאלה של הבדלים של מעלה לפה או לשם, או מתח שקצת נע ונד.

כל עוד המערכת יציבה והערכים לא חורגים מהגבול התקין, הכל בסדר וכל שנותר לך הוא ליהנות מהמערכת.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים