עבור לתוכן

קיבלתי את ה- Audigy 2 ZS.

Featured Replies

פורסם

מצטער על השעה, קודם כל.

אז ככה, קיבלתי את הכרטיס במלוא הדרו.

עכשיו אני צריך להכניס אותו לסלוט ה- PCI, לבטל את האון-בורד סאונד בביוס, להתקין את הדרייברים וזהו? הכרטיס יפעל?

אגב, אם יש לי מערכת 6.1, איך אני משתמש ביציאות והכל? הרי מהסאב יש רק שלוש יציאות, מצד שני לכרטיס יש 7 יציאות.

אני שואל את הכל בגלל שזה נמשע פשוט מדי :P

תודה לעוזרים :)

פורסם

תכניס לpci בטל תסאונד האונבורד תתקין דרייברים דיסק של הכרטיס.

ואז יש לך או חיבור דיגיטלי אם יש לך או

לחבר את הקדמיים לקדמיים אחורים לאחוריים סנטר וסאב.

פורסם

למה צריך לבטל את האונבורד?

הוא מפריע למשהו או מוריד מהביצועים? (כאשר משתמשים בכרטיס אחר)

פורסם

שלא "יתנגש" לך באודיג'י, ד"א שים לב שהדרייברים של הכרטיס הישן הם Disable, לפעמים זה מפריע.

כעקרון לא צריכה להיות שום בעיה מיוחדת.

פורסם

שלא "יתנגש" לך באודיג'י, ד"א שים לב שהדרייברים של הכרטיס הישן הם Disable, לפעמים זה מפריע.

כעקרון לא צריכה להיות שום בעיה מיוחדת.

למה שהכרטיס O/B יתנגש בכרטיס PCI?

כרגע יש לי Live 5.1 וO/B שניהם מופעלים אבל הLive הוא הDefault ואני משתמש בOB בשביל לשמוע באוזניות (דרך הפאנל הקדמי)

השאלה שלי זה: אם שני הכרטיסים Enabled במנהל ההתקנים ואני משחק במשחק למשל, האודיו במשחק יוצא מהLive 5.1 והכרטיס שעל הלוח אמנם מאופשר אבל הוא לא מנגן כלום, במקרה כזה, האם הכרטיס O/B גם מנצל קצת את המעבד?

פורסם

קוקוריקו הוא לא מנצל תמעבד. אל תפעיל שתי דברים דומים ביחד. במקרה לא קרה כלום. בחלונות XP הפעלתי CREATIVE 128 וגם האון בורד היה ENABLED קרס המחשב לעזאזל. והמשיך לקרוס כל פעם שהדלקתי תמחשב כי הוא ניסה לנגון תצליל כשאתה נכנס לחנולות וישר קרס עם מסך כחול. ונתקע בלולע עד שלא כביתי אותו והוצאתי זמנית תכרטיס קול ואז בטלתי תאון בורד. אל תפעיל 2 דברים זהים. זה כמו שאני אגיד לך ולעוד בן אדם אתם חייבים לקחת תמטבע מהשולחן ולשים בכיס של עצמו. מי ממכם יקח ? אתם תתחילו לריב כי לך יש כיס ולו יש כיס וכל 1 רוצה לשים תמטבע בכיס שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים