עבור לתוכן

מבקש המלצה לטלויזיה 40-42" לחיבור SD תקציב עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

על פי hwzone wiki:

ראוי להזכיר שישנם סטנדרטים נוספים. לדוגמא, 768X1366 הנפוץ בטלויזיות LCD ומכונה HD READY, צג כזה אינו מציג את מלוא האיכות של תוכן 720P

פורסם

הפלזמה היא 1024 ולא 1366

פורסם

אתה מודע לעובדה שהרזולוציה שלה היא 1024X768? שזה אפילו לא HDR? אני שואל כי דיברת על חיבור בעתיד של HD.

יתרון איכות ההצגה של SD ע"י הטלוויזיה לא עדיף על החסרון הנ"ל ?

ועוד שגם אם יחובר ממיר HD עדיין רוב התוכן (לפחות בעתיד הקרוב) הוא SD.

או שאני טועה במשהו ?

פורסם

על כמה שאני יודע מסכי פלזמה הם תמיד ככה (1024 ולא 1280).

אני יכול להגיד לך שיש לי פלזמה ישנה יחסית של סמסונג שהיא ככה והיא מציגה 720P ו 1080i (חיבור HDMI) בלי בעיה על מסך מלא, גם לא ראיתי הרבה הבדל בינה ובין ה LCD 40" שיש לי (גם סמסונג וגם עליה תוכן 720P).

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני הייתי ממליץ על פלזמה זולה יחסית לצרכים שלך (3,000 ש"ח). אתה למעשה צריך את המינימום של המינימום כיום. גם מסך זול ניתן לחבר לממיר HD ולקבל איכות טובה מאד (HD READY).

מתקן לפלזמה מעט יקר יותר מזרוע לטלויזיה LCD כיוון שיש צורך במתקן מעט מאסיבי יותר (בגלל המשקל) אך ההפרשים לא גדולים עד כדי כך.

בקצרה, לא משנה מה, הייתי הולך על מסך פלזמה ולא LCD וכן, panasonic ידועים בפלאזמות האיכותיות שלהם.

כיום, רוב הסיכויים שתקבל את ההתקנה כחלק מהשירות של החברה ממנה רכשת ואם לא, מומלץ שתחפש מתקין LCD מקצועי ותרכוש ממנו ישירות את מתקן התלייה, המחיר יהיה זול יותר מאשר אם תרכוש את המתקן בנפרד ותזמין התקנה בנפרד.

באדיבות,

תמיר התקנות

פורסם
  • מחבר

אפילו אם המטרה העיקרית שלך הייתה להעלות את הדירוג של האתר שלך בגוגל, אני עדיין מודה לך על התגובה האינפורמטיבית תמיר ;)

וכמובן תודה לכל שאר העוזרים! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים