עבור לתוכן

מבקש המלצה לטלויזיה 40-42" לחיבור SD תקציב עד 3500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מגיע לתת פורום הזה ב HWZone , ואני רואה שהחברה כאן מקצועיים כמו רוב התתי פורומים האחרים אז :yelclap:

אני מחפש טלויזיה לחדר שינה , המרחק צפייה הוא בערך 3 מטר שזה אומר שצריך טלויזיה של ~42 אינץ (תקנו אותי אם אני טועה בבקשה)

החיבור הוא לממיר מג'יק של הוט ללא HD, בעתיד אולי נעשה מעבר לממיר HD של הוט אבל אין תוכניות לחבר מחשב או נגן בלוריי או משהו בסגנון.

אחד הדברים שאנשים מתעלמים ממנו משום מה אבל חשוב לי הוא שיהיה אפשר לתאם בין השלט של הוט לטלויזיה, זה מאוד מאוד מתסכל להשתמש בשני שלטים כדי לסגור את הטלויזיה ולהגביר וכו.

אין לי העדפה בין LCD/PLASMA או צורך בחיבורים מיוחדים. ואם הטלויזיה מתאימה לזרועות סטנדרטיות זה יעזור מאוד.

התקציב הוא תקציב עם גבול עליון גמיש של 3500 ש"ח, עדיף פחות אבל אם יש מוצר ממש ממש טוב שעובר את הגבול אשמח לשמוע גם כן.

ראיתי שבפורום אחר המליצו לגולש עם דרישות דומות לשלי על Panasonic THP42X20M ‏- מה אתם חושבים עליה?

בתודה מראש לכל העוזרים,

-נעם

פורסם

תראה זה מאוד סוביקטיבי

אני ממליץ שתלך לחנויות גדולות של טלוויזיות ותבדוק את הדגמים הבאים:

LG 42PJ350 פלזמה

LG 42LD450 אל.סי.די

LG 42LD550 אל.סי.די

מדהים שכל הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה בגודל 42 אינצ' הם של LG

עם כל הכבוד להמלצות, אין כמו לראות את הטלוויזיה במו עיניך ולהחליט מה לטעמך.

רק תוודא שזה מוכר שמבין עניין ולא איזה חאפר של יודע דבר על טלוויזיות.(רובם לא מביני עניין וחושבים שטלוויזיות LED הם אכן בטכנולוגית LED ולא סתם תאורה אחורית שמאירה על הפיקסלים בעזרת נורת LED)

פורסם

אני גם הייתי ממליץ על הפנסוניק, האיכות שלה ב-SD מעולה, הרבה יותר טובה מכל LCD ובטח ש-FHD בתקציב.

אם אכן אין שום כוונה לחבר מחשב - זו האופצייה הטובה ביותר + עודף (למתקן תלייה מפרקי, למשל)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

האם אתם יודעים אם אפשרי לתאם בין שלט HOT לבין הטלויזיות שצוינו?

בנוסף אם תוכלו להמליץ על מתקן תלייה, הדרישות לא מתוחכמות מדי כי היא תהיה מול מיטה.

פורסם

השלטים של הוט (כבר כמה שנים) הם שלטים לומדים. גם אם אין קוד מתאים הוא יכול לבצע סריקה עד שיתאים לטלויזיה. אין בעייה.

פורסם
  • מחבר

כל החנויות שאני מדבר איתם מנסים למכור לי דווקא את THP42X30 , וההבדל במחיר לא גדול - בערך 400 שקל יותר לעומת ה THP42X20

האם זה כדאי?

אין לי שימוש לפונקציות הנוספות שלה אבל אולי האיכות תמונה יותר טובה.

האם הדגם X30 גם מתאים לחיבור SD ?

פורסם

גם מתאים. אני לא חושב שההבדל הוא 400 ש"ח (מצאת אותו ב-2800???) וגם אם כן מדובר בתוספת של 17%

למחיר שזה משמעותי. לך לחנות ותראה את שניהם - תחליט מה נראה לך טוב יותר (תוודא שהם מחוברים לכבלים ולא לתוכן HD)

פורסם
  • מחבר

הפרט ששכחתי לציין הוא האחריות, כל החנויות שהתקשרתי אליהם מספקים רק שנת אחריות אחת על ה X20 של י. שלום, כששאלתי לגבי אחריות של יורוקום הם אמרו שיורוקום מנסה למכור עכשיו רק את ה X30 אז הם לא מספקים יותר אחריות על הדגם הישן.

וכן, אחת החנויות הציעה לי את ה X30 ב2800 עם 5 שנות אחריות של יורוקום.

פורסם

וכן, אחת החנויות הציעה לי את ה X30 ב2800 עם 5 שנות אחריות של יורוקום.

איזו חנות ? אם אפשר לשאול

פורסם

אתה מודע לעובדה שהרזולוציה שלה היא 1024X768? שזה אפילו לא HDR? אני שואל כי דיברת על חיבור בעתיד של HD.

פורסם

^למה לא? 768 זה יותר מ-720 כדרוש והמסך כולל כניסת HDMI תומכת ב-HDCP. הטלויזיה הינה HD READY.

פורסם

אבל זה לא ממש 1280 נכון? ואם חו"ח ירצה 1080?

פורסם

בעתיד אולי נעשה מעבר לממיר HD של הוט אבל אין תוכניות לחבר מחשב או נגן בלוריי או משהו בסגנון.

זה לא 1080P.

לתכנים בהפרדה רגילה רזולוצייה נמוכה יותר עדיפה.

פורסם

המונח High Definition הינו שם לתוכן המוצג ברזולוציה גבוהה, של 1280*720

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים