עבור לתוכן

מפרט למשחקים תקציב עד 4K לא כולל הלוח אם.

Featured Replies

פורסם

את הלוח אם כבר יש לי אני צריך להתאים עליו מפרט בסיסי של כרטיס מסך, מעבד וזכרונות.

הלוח אם: ASUS Maximus III Formula

כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E

1390 ש"ח

מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tra

1380 ש"ח

זכרונות: 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24

550X2 = 1100

סה"כ: 3870 ש"ח

מה אתם אומרים?

אני יודע שלא רשמתי דיסק קשיח אני מתכנן לקנות SSD ובזה אני לא צריך עזרה..

המחירים הם כולם מKSP אם מישהו מכיר חנות יותר זולה הוא מוזמן להמליץ..

אני גם מבקש המלצה על ספק כח אני חושב משהו סביבות 700-800W אני רוצה שיספיק לי במידה וארצה להוסיף עוד כרטיס מסך וכל מיני קישוטי מודינג קירור וכו'...

תודה מראש על העזרה..

פורסם

הקניה הזאת שאתה רוצה לבצע לא אפשרית, ה2600 לא מתאים ללוח הזה מי סיבה פשוטה מאוד ה2600 מתאים לS1155 והלוח שלך הוא S1156 מה שאומר שאתה יכול להכניס בתוכו רק מעבד דור קודם, האפשרות היחידה בהתחשב בחלקים שאתה רוצה בערך, אני מציע את המפרט הבא שאמור להיות מעולה לגיימינג כבד :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 Turbo 870 2.93Ghz 8MB Cache Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1287

קירור למעבד:

Scythe JAPAN YASYA 1156 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪205

זיכרון:

Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪581

כרטיס מסך:

Giada GTX580 1536MB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2040

סה"כ: ₪4113

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4031 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/7tnfevdj

זה כמו המפרט שלך פחות או יותר בוא נקרא לזה מפרט חלקי, יש לך כאן "מעבד I7 חזק, זיכרונות 4GBX2 ס"כ 8GB, וכרטיס המסך החד ליבתי החזק בעולם GTX580, נכון שיש כאן חריגה של 113 שקל אבל זה בהחלט מפרט חלקי חזק מאוד.

בקשר לSSD מציע לך להתייעץ בפורם המתאים, בקשר לספק עם אתה רוצה לעשות מערך בעתיד של 2 כרטיסי GTX580 מציע לך לקחת את הSEASONIC 850W SILVER שיהיה אפשרות נחמדה מאוד למחשב כזה ולשדרוגים בעתיד.

פורסם

לגבי המעבד, הדברים סך הכל נכונים, אם כי עבור גיימינג הפרש הביצועים מCI5 760 נמוך מאד.

לגבי הקירור - סבבה.

לגבי הזיכרונות - סביר שמדובר בהפרזה. אלא אם יש תוכניות מהותיות לOC, אחרי הכל המעבדים הם לא בגרסאת K.

לגבי כרטיס המסך - GTX580 מאד לא משתלם, ה6950 בפתיחה ל6970 הוא בחירה הרבה יותר הגיונית.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, היום הייתי בKSP קניתי ספק כח מודולרי 850W של corsair

איזה אריזות יש לדבר הזה נראה לי שילמתי יותר על האריזה מאשר על הספק, הוא אפילו בא בתוך שק קטיפה :screwy: .

מעבד מהדור הקודם הם כבר לא מחזיקים אולי אני אזמין מTMS אני חושב את זה:

http://tms.co.il/product/8529

בקשר לכרטיס מסך הלכתי על 6950 של sapphire, נראה לי התמורה הכי טובה שיש לכסף..

והזכרונות האלו:

2x2GB G.Skill Ripjaws+ Turbulence II Series Dual Channel ‏DDR3 2000Mhz

[table][tr][td][table][tr] [td]

lrg11652.jpg

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

בגלל שהם 2000MHZ ההוא בחנות אמר שאולי אצטרך לעשות OC כדי שיעבדו.. זה נורמאלי? אני חשבתי שהלוח אם עושה את זה אוטומטית.

הנה תמונה של הספק שקניתי היום:IMG_0864.JPG

3c0b3deac878db868608d6728c4dc263.JPG

מחר (אני מקווה) יהיו תמונות של הכרטיס מסך...

פורסם

באת להתייעץ לגבי מפרט או להשוויץ בחומרה מוגזמת שחוץ מחור בכיס לא תתרום דבר וחצי דבר לביצועים?

פורסם
  • מחבר

באת להתייעץ לגבי מפרט או להשוויץ בחומרה מוגזמת שחוץ מחור בכיס לא תתרום דבר וחצי דבר לביצועים?

חוצפן קטן, אני לא חייב לך דין וחשבון על מה אני קונה ובכמה, תיכף תרצה לדעת כמה אני מרוויח כדי להגיד לי מה מותר לי לקנות..

משוויץ? הראית לך תמונה של מרצדס? כולה ספק כח מה התרגשת?

בכל אופן, הפניה שלי הייתה למביני עניין שככל הנראה אתה לא אחד מהם אז אודה לך אם תשמור את הדעות שלך לעצמך.

פורסם

^ למעשה הוא צודק... ביקשת מפרט - למה אתה מעלה תמונות של חלקים?

הרכיבים שקנית ממש לא משתלמים אלא אם אתה מתכנן מפרט רצחני עם OC אקסטרימי לשם ההנאה בלבד שכן, תוכל לקבל חווית

גיימינג דומה בפחות כסף.

אף אחד לא ביקש דין וחשבון.

דרך אגב - הספק הגיע עם שלט? :cool2:

פורסם

לפי בדיקה שעשיתי, הספק הזה עולה 960 שקל בKSP....

אתה עוד לא יודע מה אתה קונה, למה קנית אותו אז?

פורסם

הבנאדם קנה כבר, אז תגידו לו תתחדש! ספק חזק לא מזיק וכנראה שחור בכיס זה לא עושה לו. גם אם כן זה לא עניין של שלנו...בקיצור תתחדש קנייה טובה :xyxthumbs: תגיד השלט מגיע עם בטריות? או שיש לו חיבור לספק :silly:

אני אגב מתלבט על זה, לא סגור אם זה יחזיק לי מערך SLI ;D

http://www.corsair.com/power-supplies/modular-psus/professional-series-gold-2/ax1200.html

פורסם

פותח הדיון.

שים לב כי הכרטיס מסך שאתה קונה, צריך להיות הHD6950 בגרסה הישנה מה שאומר הקירור המורבע והמכוער ובעל 2GB, רק כרטיס מי הסוג הזה יכול להפוך לHD6970 הוא גם בדרך כלל עולה ב100-150 שקל יותר מי הגרסאות החסומות בעלות הקירור בצורת VAPOR X ולפעמים בעלות 1GB, כך שעם קנית את הגרסה הלא נכונה אתה יכול לשכוח מי הHD6970.

תחלאס הייתי מציע לך לקחת את הGTX570 הכי זול שתמצא בTMS, הכי זול עולה משהו כמו 1450 שקל בערך כמו הגרסה הישנה של הHD6950 אבל התמורה שהם גדולה יותר.

בקשר למעבד קח את הI5 760, בהחלט מעבד מעולה.

פורסם

אם 850W מעמיד לך אותו שיבושם לך, למעשה נקטתה בצעד כלכלי מהמדרגה הראשונה, ויאגרה לטווח הארוך הייתה עולה הרבה יותר

תמונות של מרצדס אתה תמיד מוזמן להעלות כל זאת בתנאי שלא שילמת מחירי 2011 תמורת מודל סוף 2009, בדומה ללוח

פורסם
  • מחבר

Hagaix, GIL28 שניצקי וכל ה"מפרגנים".. אמרתי כבר ואני אגיד שוב, לא ביקשתי את הדעה שלכם על אם משתלם או לא משתלם וזה גם לא עניינכם.כואב לכם שאני מראה תמונות של החומרה המופרזת שלי? תאכלו את הלב בשקט זה לא מעניין אותי ואני גם לא צריך להסביר לכם את השיקולים שלי..

לפחות תגובה עניינית אחת יש פה:

פותח הדיון.

שים לב כי הכרטיס מסך שאתה קונה, צריך להיות הHD6950 בגרסה הישנה מה שאומר הקירור המורבע והמכוער ובעל 2GB, רק כרטיס מי הסוג הזה יכול להפוך לHD6970 הוא גם בדרך כלל עולה ב100-150 שקל יותר מי הגרסאות החסומות בעלות הקירור בצורת VAPOR X ולפעמים בעלות 1GB, כך שעם קנית את הגרסה הלא נכונה אתה יכול לשכוח מי הHD6970.

תחלאס הייתי מציע לך לקחת את הGTX570 הכי זול שתמצא בTMS, הכי זול עולה משהו כמו 1450 שקל בערך כמו הגרסה הישנה של הHD6950 אבל התמורה שהם גדולה יותר.

בקשר למעבד קח את הI5 760, בהחלט מעבד מעולה.

את זה אני יודע, עדיין לא קניתי את הכרטיס אבל לפי מה שקראתי אם עושים overclock אז בעצם מבחינת ביצועים (מס' שיידרים) אתה משווה ל6970 והפלאש לביוס נותן לך מעבר לאוברקלוק רק את השם, אבל מבחינת ביצועים עם אוברקלוק רגיל אתה מקבל את אותם ביצועים...

בכל אופן זה מה שהבנתי ממה שקראתי באחד הפורומים בחו"ל לא סגור על זה אם זה נכון.

לא היה את הכרטיס בחנות אז לא ראיתי באיזה מדובר, כשיגיע ואני אראה בעיניים אני אחליט אם לקנות או לא..

בקשר ל2000MHZ של הזכרונות יש איזה בעיה שאני אמור לדעת עליה?

כי כבר השתמשתי ב1800 עם לוח של GIGABYTE ולא הייתי צריך לעשות OC.

גם אותם עדיין לא קניתי כי גם לא היה בחנות אבל אמרו שיגיע תוך יום-יומיים, אשמח לקצת תובנה בנושא לפני שאני קונה...

פורסם

blinkybill עינו של איש אינה צרה, אתה רשאי לעשות עם כספרך כל העולה על רוחך, באתר זה הרכיבו מחשבים הרבה יותר מופרעים ומושקעים ופותחי העצים קצרו תשבוחות, אתה כמובן שואל מדוע הם כן ואני לא ובכן ההבדל נובע מתכלית העץ, הם פתחו עץ (בפורום המתאים) המתעד את הפרוייקט ואילו אתה פתחת עץ בפורום מפרטים, כאן שואלים שאלות מקבלים תשובות ואחר כך פועלים או לא פועלים על פיהן, אתה לא המתנת לתשובה נורמלית אחת וישר פצחת במסע קניות מתועד, מספיק לקרוא את הפוסט הראשון בכדי לדעת שאין לך מושג ירוק בחומרה, האנשים הטובים שכתבו בעץ זה בסך הכל מנסים להציל אותך מעצמך, כאן לא תמצא "עדת מעריצות" עם פונפונים וריר ניגר למראה ספק שהיה יכול להחליף את הכור בפוקושימה אילו רק היה נקרא למשימה, אותן תוכל למצוא באתר אחר, כאן תמצא אנשים התורמים מניסיונם וממרצצם בכדי שאתה ואחרים תקבלו מפרט התפור למידותיכם וכל זאת ללא משוא פנים וכן זה גם כולל ביקורת שלילית כשצריך..במידה ואינך זקוק ליד מכוונת המשך הדיון עקר

פורסם
  • מחבר

blinkybill עינו של איש אינה צרה, אתה רשאי לעשות עם כספרך כל העולה על רוחך, באתר זה הרכיבו מחשבים הרבה יותר מופרעים ומושקעים ופותחי העצים קצרו תשבוחות, אתה כמובן שואל מדוע הם כן ואני לא ובכן ההבדל נובע מתכלית העץ, הם פתחו עץ (בפורום המתאים) המתעד את הפרוייקט ואילו אתה פתחת עץ בפורום מפרטים, כאן שואלים שאלות מקבלים תשובות ואחר כך פועלים או לא פועלים על פיהן, אתה לא המתנת לתשובה נורמלית אחת וישר פצחת במסע קניות מתועד, מספיק לקרוא את הפוסט הראשון בכדי לדעת שאין לך מושג ירוק בחומרה, האנשים הטובים שכתבו בעץ זה בסך הכל מנסים להציל אותך מעצמך, כאן לא תמצא "עדת מעריצות" עם פונפונים וריר ניגר למראה ספק שהיה יכול להחליף את הכור בפוקושימה אילו רק היה נקרא למשימה, אותן תוכל למצוא באתר אחר, כאן תמצא אנשים התורמים מניסיונם וממרצצם בכדי שאתה ואחרים תקבלו מפרט התפור למידותיכם וכל זאת ללא משוא פנים וכן זה גם כולל ביקורת שלילית כשצריך..במידה ואינך זקוק ליד מכוונת המשך הדיון עקר

אני רואה שאתה כותב בעברית אבל לקרוא אתה לא יודע? אולי באגלית תבין:

keep your fucking wisdom to yourself!

בקיצור, לך תעשה חומוס ילד..

פורסם

^ לא מצוטטים הודעה שמעליך.

אתה סוטה מנושא הדיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים