פורסם 2011 במאי 1414 שנים שלום חבר'ה ותודה לעוזרים,אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה playersכמו madiaplayer and bsplayer..וכשאני מוריד דברים בטורנטזה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהויש לי מחשב יחסית טובעם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection.core 2 duo e84004gb ddr2and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותיבצעתי איחוי דיסקוגם chkdisk וזה עדיין קורהאיזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה תודה מראש, עידן.
פורסם 2011 במאי 1414 שנים נסה בווינדוס מדיה פלייר, מה הרזולוציה שאתה צופה בה?כמו גם תבדוק את הדריברים של הכרטיס מסך.
פורסם 2011 במאי 1414 שנים מחבר רשמתי שניסיתי במדיה פליירבנוסף אני רואה ברזולוציה 1280x1024בנוסף אני לא בטוח שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שאני משחק משחקי מחשב בלי בעיה..וזה קורה לי גם בזמן שאני מחלץ ראר הוא רושם לי את הבעיה מחזוריות (crc(
פורסם 2011 במאי 1514 שנים אתה מוזמן לעשות בדיקה לדיסק הקשיח באמצעות התוכנה של WD שנקראת Data Lifeguard Diagnostic
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר HD Tune תוכנה קלילה ופשוטה היא תבדוק אים יש סקטורים פגומים בארדיסק.לאדע למה שאני סורק את ההרד דיסק המהירות היא 70mb for seconds ומדאי פעם זה צונח ל 4mb מה זה יכול להיות?
פורסם 2011 במאי 1614 שנים אתה מוזמן לעשות בדיקה לדיסק הקשיח באמצעות התוכנה של WD שנקראת Data Lifeguard Diagnostic קודם תעשה מה שהתבקשת
פורסם 2011 במאי 1614 שנים תוריד מפה את התוכנה:http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=612&sid=3〈=enיש שם קישור לתוכנה של WD מה שהמליצו לך, בנוסף יש מדריך pdf,מצאתי לך אותו באינטרנט, אפשר להוריד אותו למחשב בקישור העליון, הוא להישתמש בקישור למטה:http://www.wdc.com/wdproducts/library/other/2779-701022.pdfשמתי לב שיש שם Erase, כדי להתחיל בתהליך אני ממליץ לך לגבות מידע חשוב כי הוא עלול ללכת לאיבוד.לאחר מכן תבחר ב Full Erase זה אמור לתקן נזקים(לא פיזיים) כמו סקטורים פגומים.
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר שתי התוכנות שרשמתם למעלה עצרו לי אחרי 4 שעות ואמרו לי שיש לי סקטורים פגומים מה אפשר לעשות? write zero לא נותן לי מכיוון שהוא אומר לי שזה כונן ווינדאוס ולא ניתן לבצע את זה.. [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Test Option:[/td][/tr][/table][table][tr][td]QUICK TEST[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Model Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WDC WD5000AADS-00S9B0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Unit Serial Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD-WCAV93416883[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Firmware Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]01.00A01[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Capacity:[/td][/tr][/table][table][tr][td]500.11 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]SMART Status:[/td][/tr][/table][table][tr][td]PASS[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Result:[/td][/tr][/table][table][tr][td]FAIL[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Error Code:[/td][/tr][/table][table][tr][td]06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 97 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 1![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Time:[/td][/tr][/table][table][tr][td]21:32:44, May 16, 2011[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Test Option:[/td][/tr][/table][table][tr][td]EXTENDED TEST[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Model Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WDC WD5000AADS-00S9B0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Unit Serial Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD-WCAV93416883[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Firmware Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]01.00A01[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Capacity:[/td][/tr][/table][table][tr][td]500.11 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]SMART Status:[/td][/tr][/table][table][tr][td]PASS[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Result:[/td][/tr][/table][table][tr][td]FAIL[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Error Code:[/td][/tr][/table][table][tr][td]08-Too many bad sectors detected.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Time:[/td][/tr][/table][table][tr][td]02:32:43, May 17, 2011[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2011 במאי 1614 שנים מחבר טוב כנראה לפי בדיקות שעשיתי יש לי סקטורים פגומים ואין מה לעשות בנידון..אלא להתקשר לחבר'ה שאני מביא מהם את הציוד מחשבים ושיחליפו לי אותו כי הרד דיסק יש אחריות 3 שנים והוא פחות מ 3 שנים אצלי בוודאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.