עבור לתוכן

חשש לבעיה בהרד דיסק צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה ותודה לעוזרים,

אז ככה לאחרונה כשאני צופה בסרטים תמיד הסרט נעצר באמצע לכמה שניות ואז ממשיך משהו מוזר ניסיתי לראות בכמה players

כמו madiaplayer and bsplayer..

וכשאני מוריד דברים בטורנט

זה לפעמים נותן לי שגיאה של מחזוריות משהו

יש לי מחשב יחסית טוב

עם הרד דיסק של 500 גיגה של wd sata connection.

core 2 duo e8400

4gb ddr2

and Nvidia geforce GT240 זהו הכרטיס מסך שברשותי

בצעתי איחוי דיסק

וגם chkdisk וזה עדיין קורה

איזה עוד בדיקות אני יכול לעשות ואיך לסדר את זה

תודה מראש, עידן.

פורסם

נסה בווינדוס מדיה פלייר, מה הרזולוציה שאתה צופה בה?

כמו גם תבדוק את הדריברים של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

רשמתי שניסיתי במדיה פלייר

בנוסף אני רואה ברזולוציה 1280x1024

בנוסף אני לא בטוח שזה קשור לכרטיס מסך מכיוון שאני משחק משחקי מחשב בלי בעיה..

וזה קורה לי גם בזמן שאני מחלץ ראר הוא רושם לי את הבעיה מחזוריות (crc(

פורסם

אתה מוזמן לעשות בדיקה לדיסק הקשיח באמצעות התוכנה של WD שנקראת Data Lifeguard Diagnostic

פורסם

HD Tune תוכנה קלילה ופשוטה היא תבדוק אים יש סקטורים פגומים בארדיסק.

פורסם
  • מחבר

HD Tune תוכנה קלילה ופשוטה היא תבדוק אים יש סקטורים פגומים בארדיסק.

לאדע למה שאני סורק את ההרד דיסק

המהירות היא 70mb for seconds ומדאי פעם זה צונח ל 4mb מה זה יכול להיות?

פורסם

אתה מוזמן לעשות בדיקה לדיסק הקשיח באמצעות התוכנה של WD שנקראת Data Lifeguard Diagnostic

קודם תעשה מה שהתבקשת :)

:xyxthumbs:

פורסם

תבדוק error scan, בנוסף תבדוק עים התוכנה של WD מה שהציעו לך למעלה.

פורסם
  • מחבר

err error scan

לוקח לזה 3 שעות וזה רק בחצי הדרך.

פורסם

תוריד מפה את התוכנה:

http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=612&sid=3〈=en

יש שם קישור לתוכנה של WD מה שהמליצו לך, בנוסף יש מדריך pdf,

מצאתי לך אותו באינטרנט, אפשר להוריד אותו למחשב בקישור העליון, הוא להישתמש בקישור למטה:

http://www.wdc.com/wdproducts/library/other/2779-701022.pdf

שמתי לב שיש שם Erase, כדי להתחיל בתהליך אני ממליץ לך לגבות מידע חשוב כי הוא עלול ללכת לאיבוד.

לאחר מכן תבחר ב Full Erase זה אמור לתקן נזקים(לא פיזיים) כמו סקטורים פגומים.

פורסם
  • מחבר

שתי התוכנות שרשמתם למעלה עצרו לי אחרי 4 שעות ואמרו לי שיש לי סקטורים פגומים

מה אפשר לעשות?

write zero לא נותן לי מכיוון שהוא אומר לי שזה כונן ווינדאוס ולא ניתן לבצע את זה..

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]

wdclogo.gif

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Test Option:[/td][/tr][/table][table][tr][td]QUICK TEST[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Model Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WDC WD5000AADS-00S9B0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Unit Serial Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD-WCAV93416883[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Firmware Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]01.00A01[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Capacity:[/td][/tr][/table][table][tr][td]500.11 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]SMART Status:[/td][/tr][/table][table][tr][td]PASS[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Result:[/td][/tr][/table][table][tr][td]FAIL[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Error Code:[/td][/tr][/table][table][tr][td]06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 97 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 1![/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Time:[/td][/tr][/table][table][tr][td]21:32:44, May 16, 2011[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Test Option:[/td][/tr][/table][table][tr][td]EXTENDED TEST[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Model Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WDC WD5000AADS-00S9B0[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Unit Serial Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]WD-WCAV93416883[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Firmware Number:[/td][/tr][/table][table][tr][td]01.00A01[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Capacity:[/td][/tr][/table][table][tr][td]500.11 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]SMART Status:[/td][/tr][/table][table][tr][td]PASS[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Result:[/td][/tr][/table][table][tr][td]FAIL[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Error Code:[/td][/tr][/table][table][tr][td]08-Too many bad sectors detected.[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Test Time:[/td][/tr][/table][table][tr][td]02:32:43, May 17, 2011[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה לפי בדיקות שעשיתי יש לי סקטורים פגומים ואין מה לעשות בנידון..

אלא להתקשר לחבר'ה שאני מביא מהם את הציוד מחשבים ושיחליפו לי אותו כי הרד דיסק יש אחריות 3 שנים והוא פחות מ 3 שנים אצלי בוודאות.

פורסם

זאת סיבה טובה לשלוח להם אותו ולנצל את האחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים