עבור לתוכן

האם מעבדי אינטל החדשים עוזרים לכרטיסים חיצוניים?

Featured Replies

פורסם

שלום לי יש I7 860 וכרטיס מסך 460GTX 1G ובמישחק METRO2033 המשחק לא זז חלק בכלל על הכי גבוהה לעומת זאת חבר שלי יש לו I5 2500 החדש עם 450GTS ולטענתו המשחק רץ על המקסימום חלק יש מצב שהמעבד הגרפי המובנה עד כדי כך עוזר?

לי אישית זה נשמע הזוי!

פורסם

המעבד הגרפי המובנה לא עובד ביחד עם החיצוני בכלל

פורסם

המשחק אמור לרוץ אצלך די בקלות.

הרזולוציה אצל שניכם שווה?

תנסה [להסיר ו]להתקין דרייבר לכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על נורמל אני מדבר על מקסימום 1900X1200 AAA הכל על המקסימום DIREXT11 אצלי מקרטע ממש ואצלו זז חלק ואני לא מאמין שדריברים ישנו כל כך הרבה!

פורסם

יתכן הבדל בדרייברים שמטפלים בבעיות ביצועים

לגבי הצ'יפ המובנה - חסר כל חשיבות כשעובדים עם כרטיס בסלוט PCIe.(כרטיס נפרד)

בנוסף יתכן שיש לך משהו שמעמיס על המערכת, ומכאן נשאלת השאלה מה בדיוק המערכת שלך ושלו?

יכול להיות שיש לך פחות זיכרון, דיסק קשיח איטי יותר(ולו יש אולי SSD או דגם מהיר יותר)

פורסם
  • מחבר

אכן לי יש 4 גיגה זיכרון והרכיבים לעיל ללא אוברקלוק (כנ"ל לגביו)

לו אני לא בטוח אבל ניראה לי גם 4 גיגה וה CL הוא 9 על בליין (הוא לא מבין ומי שבנה לו גם לא).

ואחרי שעניתי וראיתי שאנשים כאן (כמוך) ענו שזה לא משנה המעבד אז "אין שום סיבה שכרטיס 450 יצליח להפעיל מטרו על הMAX גם עם דרייברים חדשים וזיכרון 16 GIGA".

האומנם ההרד דיסק מערכת שלי הוא IDE ולא היה לו שום בעיות כשאני הפעלתי קול אוף דיוטי האחרון.

פורסם

אצלי עם GTS450 וQ6700 לא הצלחתי להזיז את המשחק בהגדרות הגבוהות ביותר ב1080X1920, בהגדרות סבירות ברזולוציה הזו עדיין קיבלתי 11-15 FPS.

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה עם הדרייברים החדשים שיצאו והמשחק על 460GTX זז חלק אבל לא במקומות עם ברק (אור פנס קרח וכדומה) שיפור יש אבל לא חלק בקרבות או כמו שאמרתי כשיש אפקת של אור.

לפי דעתי הוא היתלהב בגלל שבהתחלה זז לו טוב לפי מה שזכור לי רוב המשחק הוא עם צלליות ולכן הורדתי בגרפיקה! בכל אופן תודה על ההסבר עם המעבדים. אם כך למה צריך ליבה גרפית?

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

פורסם

אם כך למה צריך ליבה גרפית?

זה למקרה שאין לך כרטיס מסך חיצוני(בתושבת PCI-E) ובשילוב עם לוח אם מתאים אתה תקבל יציאות וידיאו - VGA, DVI וכו'

זה פתרון מעולה למי שלא משחק במשחקים, חוסך את הצורך בקניית כרטיס מסך

נגיד מחשבים לעבודה משרדית או מחשב קולנוע ביתי.

אגב לגבי GTS 450 זה פשוט עגלה !

יש לי אחד כזה על כרטיס של gainward עם 1 ג'יגה זיכרון ואני מאוד מאוכזב ממנו

קניתי אותו מתי שהוא רק יצא באיזה 620 שקל

ברגע שיהיה לי קצת כסף מיותר אני אשדרג אותו.

פורסם
  • מחבר

בכללית מא בחור פה ענה לי אז אפשר לנעול. אבל אם חברה רוצים להמשיך אז שיניתי כותרת בתקווה שזה טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים