עבור לתוכן

MP3 דיסקמן: Sony dne509/Panasonic MP70 או המלצה על דיסקמן MP3 זול

Featured Replies

פורסם

טוב הכותרת אומרת הכל,

אני מחפש משהו זול וטוב , שמאפשר הצגת שמות של שירים ומחיצות , ובכלל חיפוש ומעבר בין כולם בצורה כמה שיותר נוחה (אני יודע שלסוני יש רק שורה אחת) , גם רציתי לדעת לגבי איכות ווליום של שני הנגנים הנ"ל (אני יודע שלסוני מגבר 5 MW לערוץ לעומת 30 לדוגמה באייפוד), ואם אפשר להעביר מהר בתוך שיר אמ פי 3 ועד כמה זה נוח.

אז אם למישהו יש או מכיר - אשמח לשמוע ולשאול שאלות, כמו כן אם למישהו יש המלצה דומה לצרכים שלי גם כן אשמח לשמוע (יש בשוק כל מיני לנקו , ארטק גייווין וכו') , ואם מישהו יודע את המחיר הכי זול לדיסקמן דומה של IRIVER או RIO - אז גם כן כמו תמיד אשמח לשמוע :)

פורסם

מה קרה לפוד שלך?! :o

פורסם
  • מחבר

חי ונושם , אבל במקום עם יחס השודים הגבוה העולם כמו דרום אמריקה ועם טרקים של שבוע רצוף , המכשיר הזה בעייתי.

חברה אני יודע שהמון כאן קונים דיסקמנים של MP3 - אני באמת צריך את העזרה וחוות הדעת שלכם על המוצרים שנמכרים כרגע בשוק - אני לא יכול לקנות ולנחש , בייחוד שאני טס עוד פחות משבוע..

פורסם

*** לא שמעתי או "שיחקתי" עם אף אחד מהם! אני מבסס את דברי על דברים ששמעתי בפורומים אחרים על נגנים של סוני ופנסוניק.

לפי מה שהבנתי הנגנים של סוני עם שעות הנגינה הארוכות מקצצים מאד בתחום הסאונד. תחום תדרים מסורס ווליום נמוך יחסית.

הנגנים של פנסוניק מוציאים פחות או יותר סאונד סביר ווליום סביר.

תחליט טם טתה צריך את ה77 שעות נגינה של הסוני או מעדיף לחסוך את הכסף על הפנסוניק+בטריות :)

פורסם
  • מחבר

כן, שעות נגינה תמיד בא על חשבון דברים אחרים.

לגבי הפנסוניק - בחוברת ראיתי שיש להם מגבר של 8MW לערוץ לעומת 5 בסוני (גם במינידיסקים שלהם) , השאלה עד כמה זה גרוע בשמיעה.

לגבי הפנסוניק - גם לו יש הרבה שעות. גם קראתי באתרים של חנויות בחו"ל שהווליום והאיכות לא משהו , אבל בקושי היו תגובות שם. הקטע איתו שנראה לי שאי אפשר להעביר איתו מהר קדימה בתוך שיר MP3 - אני צריך לדעת ממישהו שיש לו דיסקמן מהסידרה הזאת של פנסוניק.

המחירים שראיתי כרגע זה 395 לסוני , ו320 לפנסוניק.

שיבי - תוכל לתת לי לינקים לפורומם שבהם מצאת את המידע הנ"ל? - אני חושב שזה דיי יעזור לי.

ושוב - אשמח לעוד תגובות בנושא.

פורסם

השתמשתי בדיסקמן MP3 של סוני, הוא נראה דומה לדגם שאתה הזכרת אבל אני לא בטוח בקשר למספר הספציפי. לפי טענת בעליו הוא המשיך לנגן הרבה זמן עם אותן בטריות. הווליום היה בסדר גמור וחזק מספיק בשביל לעשות לי כאבי ראש.

לי יש פנסוניק MP35, המסך נראה דומה ואם הוא מתפקד אותו דבר הוא קצת מעצבן. הפונט ענקי ולכן הטקסט כל הזמן צריך להגלל כדי להראות לך את השמות של השירים. הדיסקמן צר יותר מזה של סוני בעל ההחלק הקידמי הבולט

פורסם

בעקרון ביססתי עת דברי עם דברים שקראתי בפורום שאתה המלצת לי עליו פעם :)

www.head-fi.org

פורום אודיו נייד. אני מאמין שיתנו לך את התשובות שאתה מחפש

פורסם

יש לי דיסקמן של פנסוניק דגם טיפה פשוט יותר ממה שהביאת אבל יש לי את אותן האוזניות ... מה אני אגיד לך, חרא של אוזניות פשוט חרא. המחיר הזול שלו יאפשר לך לקנות אוזניות טובות יותר.

בקשר לחיי הסוללה, אז בדיסקמן שלי אני יכול לשמוע כמה ימים בלי להחליף סוללות (סוללות נטענות 1300) .

לא יודע מה בקשר לסוני ...

פורסם
  • מחבר

טוב , הבנתי שלפנסוניק אין אפשרות להעביר מהר קדימה בתוך שיר MP3 , דבר שקצת בעייתי בשבילי , אז לצערי נגן זה כנראה יורד מהפרק.

מקריאה בפורום שהוזכר כנראה גם לסוני וגם לפנסוניק יש איכות ווליום לא משהו בMP3, אבל אני עדין מחכה לשמוע אולי ממישהו שקנה את אחד מהדיסקמנים החדשים של סוני שכולם דיי זהים באיכות (הם נקראים ATRAC ותומכים בATRAC כמובן).

ראיתי גם נגן מאוד זול (220 ש"ח) שנמכר תחת כל מיני שמות של חברות שונות כמו לנקו גרץ אורטק וכו' אבל מדובר באותו נגן לכל החברות. יש לו תצוגה והכל - ורציתי לדעת אם מישהו התנסה איתו או אם למישהו יש אותו:

http://www.netactive.co.il/product.php?item=1587&cat=101&ref=zap

2003Oct06_LD-M32S%20LENCO.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים