פורסם 2011 במאי 1414 שנים מסכן הכרטיס מסך, אין לו אויר לנשימהאני ממליץ לך להריץ בדיקת יציבות גם לכרטיס מסך דרך התוכנה OCCT, כל הזמן תפקח על הטמפ', אם היא תהייה גבוהה מידי תפסיק את הבדיקהיש לך מאורר בדלת של המארז ? יש לך מאורר בקידמת המארז ? מול הדיסק הקשיח ?תסדר קצת את הכבלים של הספק אני רואה שיש לך שני כרטיסי זיכרון שונים, במקרה של כרטיסים שונים צריכה להיות הגדרה מתאימה בביוס של תדר, מתח, תזמוניםאתה יכול לבדוק אם הזכרונות יציבים ע"י הרצה במשך מספר שעות (מומלץ לילה שלם) של תוכנה שנקראת MEMTEST
פורסם 2011 במאי 1414 שנים מחבר בדקתי טמפרטורת מעבד במאמץ - 60-65 מעלות.אני עכשיו יריץ בדיקה לכרטיס מסך.יש מאוורר אחד גדול החלק האחורי של המארז.ובנוגע ל-memtest עשיתי את זה לשניהם כשקניתי אותם לפני כמה חודשים, אני יריץ שוב פעם.איך אני מגדיר ב-bios את התדר, המתח והתזמונים ?נתחיל עכשיו בבדיקה של הכרטיס מסך ומחר של הזכרונות ונפרסם פה תוצאות, תודה בנתיים על העזרה הרבה.
פורסם 2011 במאי 1514 שנים לא מספיק שיש לך מאורר אחד בחלק האחורי. בהנחה שהמאורר האחורי מוציא אויר חם אתה גם צריך מאורר כלשהו שיכניס אויר קר לתוך המארזבמידה ותריץ במשך לילה שלם MEMTEST ולא יהיו שום שגיאות או קריסות אז משמע הזכרונות יציבים
פורסם 2011 במאי 1514 שנים מחבר הרצתי בדיקה לכרטיס מסך שעתיים וחצי הנה הגרפים.http://www.f2h.co.il/edaosd04iaolלגבי memtest שהמלצת להשאיר כל הלילה, לפי מה שאני זוכר בכל מדריך שקראתי כתבו שלא מומלץ מעבר ל-6 בדיקות או משהו כזה.בכל מקרה אני יעשה את זה עוד מעט וירשום אם יש בעיה עם הזכרונות.
פורסם 2011 במאי 1514 שנים עם MEMTEST כמה שאתה מריץ יותר LOOPים זה יותר טובכי הגילוי של השגיאות לפעמים לא בא על ההתחלהעברתי עכשיו על הגרפים. במידה והתוכנה לא מזייפת יש כמה גרפים שממש לא נראים טוב1. גרף של מתח מעבד vcore מאוד לא יציב !2. גרף של מתח 3.3 לא משהו אבל עוד איכשהו סביר3. גרף מתח 12 לא טוב - גם מתח גבוה וגם לא יציבאני מאוד ממליץ לך להביא ספק אחר ולחזור איתו על הבדיקה של הכרטיס מסך, אל תלך ישר לקנות ספק אלא תביא ממחשב אחר שיש בבית או מחבר או משכן.איזה כרטיס מסך מותקן אצלך ?
פורסם 2011 במאי 1514 שנים מחבר הכרטיס מסך שלי של רדיון 4680HDזה קצת בעייתי מבחינתי לבדוק עם ספק אחר, אבל נעשה את זה אם צריך, משנה כמה W יש לספק שאני צריך לבדוק איתו ?
פורסם 2011 במאי 1514 שנים מחבר טוב בדקתי עם איזה חבר שיש לו מעבדה ורק שבוע הבא אני יוכל לבדוק את הספק...יש בנתיים עוד דברים שאני יוכל לבדוק או לעשות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.