עבור לתוכן

Z68 כבר כאן - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

shma,

ראשית לא האשמתי אותך במניע נסתר או כמי שמייצג יבואן או בעל עניין אחר כלשהו ואני חושב שהבהרתי זאת כבר בהודעה הראשונה.

אולם, הפורום, ובייחוד הפורום הנוכחי שעוסק במעבדים, לוחות-אם וזכרונות, אינו המקום להשתלח בגוף כזה או אחר על רקע צרכני (ולמען האמת זה גם לא קשור לנושא הדיון). לנושאים מהסוג הזה נפתח פורום צרכנות.

יחד עם זאת, כפי שאמר tmpusr, אין בפורום באופן כללי מקום לזריקת האשמות כאלו ואחרות ללא ביסוס. tmpusr תמצת יפה מאוד את מה שגם אני רציתי לומר ולכן לא אחזור על דבריו.

מספר הערות על דבריך

אני חושב ששוק המחשבים בארץ סובל משרות גרוע ואף אחד איינו עושה דבר .

אם אתה עוקב אחרי הפורום אני בטוח ששמת לב שהרבה פעמים אנחנו עושים כמיטב יכולתנו להסביר לגולשים גם איך להיות צרכנים נבונים יותר.

אם נקח את נושא הדיון הנוכחי. אם אתה לא מרוצה מזמינות של רכיב X או משירות של חנות Y, יש חלופות אחרות וזכותך המלאה לפנות אליהן.

הפורום מעבר להיותו פורום מקצועי הוא נועד לתת לגולשים מיידע על שרות טוב או לקוי אצל היבואנים או החנויות

וזאת עם אנחנו רוצים לנסות לשנות את הסטטוס של רמת השרות והדימוי הגרוע שנוצר לשוק המחשבים.

ולשם כך, בין היתר, נפתח פורום צרכנות. אך עדיין, יש הבדל בין להעלות בעיות וליידע מנהגים קלוקלים לבין לזרוק סתם כך האשמות לאוויר (כפי שקורה גם ככה יותר מדי).

שוק המחשבים כיום מתנהל כמו מסחר בסוסים אינך יודע מי מהיבואנים או החנויות דובר אמת ולכן טוב שיש לנו את

הבמה הזו בפורום שנוכל להוציא את הדברים החוצה למען גם יראו היבואנים והחנויות וכמובן הלקוחות הפוטנציאלים וינסו להפנים את המצב שאנחנו הלקוחות מודעים 'לעיגולי פינות שלהם'

מסכים לגמרי, אך לא כולם ככה. יש מספיק מקומות איכותיים ומקצועיים שם תוכל לקבל את מה שאתה מבקש ולשוחח ולעבוד מול אנשים שמכבדים אותך כלקוח. אתה יכול להתלונן על המצב באופן כללי אם אתה חושב שזאת הדרך לשנות את המצב הנוכחי, אך מה שעשית זה להטיח האשמה מאוד ממוקדת בגורם מסוים מבלי שיש בידך הוכחות התומכות בכך (לפחות לא פרסמת אותן) וזה פשוט לא מקובל בפורום. כמו כן, אתה מציג את הדברים בצורה מופשטת מדי. אשמים למצב כזה או אחר ניתן למצוא בשני הצדדים, גם בצד ה"סוחרים" וגם בצד "הצרכנים".

לסיום אני חושב שלהגיד את דעתי על התנהלות יבואן אינה הופכת אותי לבעל אינטרס

ולא טענתי לרגע שאתה כן, רק אמרתי שממה שכתבת יכול לעלות חשד לכך שיש לך מניע נסתר.

אם אתה חושב שלחקות שבוע שבועיים חודש חודשיים למוצר מסויים זה נכון לא פלא שהשרות בארץ נראה כך

אני שמח שאתה מייחס לי חשיבות כזאת עד שדעתי משפיעה על התנהלות שוק ייבוא החומרה, אך לצערי זה כמובן רחוק מאוד מהאמת. שנית, אתה מפרש את דברי בדיון בצורה ההפוכה. לא כתבתי שצריך לחכות למוצר פרק זמן מסוים, כתבתי שאם מה שאתה אומר הוא נכון ואכן הלוחות לא יהיו זמינים כמובטח (לפי פרסומים של אנשים פה בפורום, לי באופן אישי אין מידע לגבי הבטחה לתאריך זמינות כלשהו), אז שזה לא סוף העולם ושיש מספיק חלופות. מי אמר שצריך דווקא מערכת מבוססת Intel? מי אמר שצריך דווקא לוח מבוסס Z68, מי אמר שחייבים רק לוח מבוסס Z68 של יצרנית אחת ולא אחרת?

ולסיום, זה באמת סוטה מנושא הדיון ולכן אבקש לסיים זאת כאן. אם אתה רוצה להמשיך לדון בנושא שלח לי בבקשה הודעה פרטית.

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים