עבור לתוכן

Z68 כבר כאן - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

באתר של פנדה כבר יש Z68 של Asrock, מחירים לא בשמיים 600-700

(למרות שלא התעמקתי באיזה דגמים אלה ומה הם שווים)

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לוחות Z68 של אסרוק בפחות מ-600 ש"ח עם שלל חיבורים:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8332

אני לא רואה איך מישהו שלקח P67 למטרת אוברקלוק לא ישקיע גם בכרטיס טוב,

אני לא רואה איך מישהו שלקח H67 למטרת צפייה בHD יצטרך OC.

במחשב העבודה שלי למשל יש חשיבות עליונה לתדר המעבד ואין לי כל צורך בכרטיס מסך נפרד.

אידאלי עבודי ועם המחיר הנ"ל זה בכלל משתלם כי P67 + כרטיס מסך נפרד יוצא יקר משמעותית.

פורסם

הלוחות של אסרוק משום מה לא קורצים לי..

שירד המחיר קצת ל p8z68-v של אסוס...:\

פורסם

הלוחות של אסרוק משום מה לא קורצים לי..

בהחלט טיעון משכנע ומוחץ :nixweiss:

פורסם

אתה צודק במליון אחוז.. סתם, אין הסבר מיוחד... קטע דפוק שלי ללכת עם גיגה בייט ואסוס יד ביד כל השנים האלה..

פורסם

אין הסבר מיוחד... קטע דפוק שלי ללכת עם גיגה בייט ואסוס יד ביד כל השנים האלה..

אז מלבד העובדה שנאמנות עיוורת למותג כלשהו פוגעת בראש ובראשונה בך כי אתה מגביל את עצמך למבחור מצומצם יותר של רכיבי חומרה, ASRock הם חברת בת של Asus. ניתן למצוא היום לוחות מקבילים מבחינת היצע תכונות של שני המותגים הללו שהם כמעט זהים לגמרי (או אפילו זהים לגמרי מלבד ערכת הצבעים ומבנה גופי הקירור) רק במחירים שונים.

פורסם

במידה והלוח Z68 יעלה כמו לוחות 67 אין ספק ששווה לקחת אים הוא יקר, שכל אחד יעשה את החישובים שלו,

למשל אים יש לו צורך בלוח כזה.

פורסם

יש חדש !!

ה Z68 של ASROCK יגיע לחנויות כבר בעוד יומיים-שלושה.

את ה EXTREME 4 יהיה ניתן לרכוש ב 930 ש"ח. (יקר יותר מהתחזיות אך עדיין זול יותר מהחלופות להשוואה מבית אסוס וג'יגהבייט - והוא מגיע עם 4 שנות אחריות !)

את דגם ה PRO3 התקציבי יהיה ניתן למצוא ב 500 ש"ח בלבד שזה מחיר מציאה ממש.

פורסם

^

אתה לא ממש קורא מה שכותבים שניים-שלושה פוסטים קודם, נכון? :nixweiss:

פורסם

למה לא קורא ? לאף אחת מהחנויות אין את המוצר במלאי. בפועל הלוח יסופק לחנויות ביומיים הקרובים.

פורסם

על איזה ימים קרובים אתה מדבר עוד שבוע ,שבועיים חודש או חודשיים

היבואן מקשקש ומורח את החנויות ואת הלקוחות בסיפורים לפי המיידע שיש לי הלוחות היו אמורים להימצא כבר בחנויות אבל כרגע אין מלאי

בכלל לפי היבואן הכל בדרך -רק הוא שכח לציין בדרך לאן.... היבואן של אסרוק אף פעם לא דואג להחדיר את המוצרים לשוק בזמן תמיד הוא באיחור

לאחר שכבר עשרות של לוחות מחברות אחרות נמכרים כבר בחנויות הוא נזכר שצריך להזמין לוחות

פורסם

shma, אבקש שתמנע מלצאת שתמנע מלהשתלח כך בגוף כלשהו ולצאת בהאשמות מסוג זה מכיוון שגם אם כוונתך טובה (ואיני מאשים), עלול להעלות חשד כלשהו לכך שמניעך אינם טהורים. הפורום אינו המקום "לסגור חשבונות" עם גופים כאלו ואחרים. הרי אם יש צדק בדבריך והלוחות לא יגיעו כמובטח (מסיבה כזאת או אחרת), הדבר יתברר בשטח במהרה.

כמו כן, גם אם הלוחות יגיעו בעוד שבועיים, שלושה או חודש.....או יגיעו מתי שיגיעו, לדעתי לא צריך לעשות מזה סיפור. יש עוד חלופות בעולם למערכות Intel (גם מתוך בית Intel עצמה) וצריך לקחת דברים בפרופורציה.

פורסם

Z68X-UD4 של ג'יגבהבייט זמין ובמלאי מיידי כבר למעלה משבוע בזיגזג.

פורסם

shma, אבקש שתמנע מלצאת שתמנע מלהשתלח כך בגוף כלשהו ולצאת בהאשמות מסוג זה מכיוון שגם אם כוונתך טובה (ואיני מאשים), עלול להעלות חשד כלשהו לכך שמניעך אינם טהורים. הפורום אינו המקום "לסגור חשבונות" עם גופים כאלו ואחרים. הרי אם יש צדק בדבריך והלוחות לא יגיעו כמובטח (מסיבה כזאת או אחרת), הדבר יתברר בשטח במהרה.

כמו כן, גם אם הלוחות יגיעו בעוד שבועיים, שלושה או חודש.....או יגיעו מתי שיגיעו, לדעתי לא צריך לעשות מזה סיפור. יש עוד חלופות בעולם למערכות Intel (גם מתוך בית Intel עצמה) וצריך לקחת דברים בפרופורציה.

ראשית אין לי עניין בסגירת חשבונות עם אף יבואן כזה או אחר אייני מכיר אף אחד מהם

2 אינני מזדהה עם שום יבואן כי דעתי היא שכולם נחמדים עד הרכישה...

אני חושב ששוק המחשבים בארץ סובל משרות גרוע ואף אחד איינו עושה דבר .

הפורום מעבר להיותו פורום מקצועי הוא נועד לתת לגולשים מיידע על שרות טוב או לקוי אצל היבואנים או החנויות

וזאת עם אנחנו רוצים לנסות לשנות את הסטטוס של רמת השרות והדימוי הגרוע שנוצר לשוק המחשבים.

שוק המחשבים כיום מתנהל כמו מסחר בסוסים אינך יודע מי מהיבואנים או החנויות דובר אמת ולכן טוב שיש לנו את

הבמה הזו בפורום שנוכל להוציא את הדברים החוצה למען גם יראו היבואנים והחנויות וכמובן הלקוחות הפוטנציאלים וינסו להפנים את המצב שאנחנו הלקוחות מודעים 'לעיגולי פינות שלהם'

לסיום אני חושב שלהגיד את דעתי על התנהלות יבואן אינה הופכת אותי לבעל אינטרס אדרבא אני רוצה שהיבואנים יראו את שחושבים עלייהם

וינסו לשפר ,לצערי אנחנו עוד רחוקים מאוד מלדעת לתת שרות ולפורום יש את היכולת להשפיע ולכן החלטתי להגיד את דעתי במקרה הזה יצא שזה ארקוס כי אנשים ממתינים לרכישת מחשבים ומתעכבים בגלל שיבואן איינו יודע לעבוד אם אתה חושב שלחקות שבוע שבועיים חודש חודשיים למוצר מסויים זה נכון לא פלא שהשרות בארץ נראה כך

פורסם

אם יש לך מידע קונקרטי ומהימן שאתה מסוגל לעמוד מאחוריו זה דבר אחד.

לשפוך על גבי הפורום תסכולים על המצב שלדעתך קיים תוך השמצות כלליות וללא הצגת בסיס עובדתי - זה דבר אחר לגמרי.

לא יהיה שמח ממני אם הפורום הזה יזיז משהו לטובת הצרכנים, אבל זו לא הדרך ודאי לא תוך "גניבת" הדיון.

אם יש לך משהו קונקרטי ובעל עניין לכלל הגולשים ו/או לשוק החומרה בארץ - אתה יותר ממוזמן לפתוח ת'רד בנושא.

רק תוודא שאתה עומד על בסיס עובדתי מוצק, נוקט בשפה ראויה ונמנע מהשמצות והוצאת דיבה.

הודעות נוספות שלא בנושא הת'רד ימחקו לאלתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים