עבור לתוכן

מחשב לאחר שחזר מתיקון ממשיך לקרוס ולא לעבוד

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי:

Intel core 2 due 6300

לוח אם astrock g41

זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד.

ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו

כרטיס מסך מובנה על הלוח אם

דיסק קשח HITACHI 500 GB

אני צריך לדעת כמה דברים :

1.המחשב הפסיק לעלות בכלל את המסך הראשון כאשר הכנסתי והוצאתי את הכרטיס המסך(כדי לנקותו) כאשר המחשב היה כבוי אך מחובר עם כבל ספק כוח לחשמל.(המחשב היה אז עם כרטיס 1900 GT READON לוח אם 975G INFINITY של DFI,ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB)

הטכנאי הוציא את הלוח האם והכרטיס מסך בטענה שבמעשי דפקתי אותם,והחליף אותם בלוח האם המצויין בהתחלה(ASTROCK)

השאלה שלי האם מה שאמר נכון? ,.

2.הטכנאי החזיר לי את המחשב עם הלוח אם החדש ודיסק קשיח SAMSUNG 160 GB בטענה שהדיסק קשיח שחוק,(קניתי אותו ב2007) ויכול להיות שיפסיק לעבוד ברגע.

בקיצור המחשב המתוקן לא עבד טוב,הוא קרס תוך 10 דקות מרגע הפעלתו(לא כיבוי של המחשב אלה המחשב תוך רגע גורם למסך לא לקבל שום מידע(כאילו המחשב מכובה),והעכבר והמקלדת משותקים והמחשב ממשיך לפעול במאוררים והנורות על המארז דולקות) ,בלי קשר לעומס עבודה(יש לציין שראיתי שהוא קורס רק במערכת ההפעלהׁׁ(XP))

3.לאחר מכן החזרתי אותו לטכנאי ,הוא טען שהדיסק קשיח הוא הבעיה,הוא ההחליף אותו לדיסק קשיח שצויין בהתחלה)HITACHI)

וטען שהמחשב כעת עובד -->המחשב חזר מהטכנאי והמשיך לעשות את אותה הבעיה,קריסה(כפי שציינתי) תוך כמה דקות מרגע ההפעלה,בערך בין 5 ל13 דקות.

כעת המצב שהוא טוען שהבעיה היא באחד הכבלים המתחברים למחשב,כבל ספק,כבל מסך או אחד הUSB.

האם זה נכון?

אני קיבלתי תמחשב פעמיים לא מתוקן,ושילמתי סתם כסף,האם אתם יכולים להסביר לי מה הבעיה ומה הפתרון,אין לי בעיה לעשות אותו גם לבדי אני מבין בזה.

תודה ויום טוב :)

פורסם

שלום אלעד וברוך הבא לפורום,

אדמיניסטרטיבית - הפוסט שלך כתוב בצורה מאוד מבלבלת שמקשה מאוד על קריאתו נא ערוך בצורה קריאה יותר.

ראשית - המחשב שלך הוא בן 4 שנים - דעתי היא שמחשב כזה לא שווה להשקיע אפילו שקל בתיקונו - עשה את שלו הגיע הזמן להחליף.

1. יכול להיות מאוד שנכון - רק בדיקה מדוקדקת תלמד מה באמת קרה שם. להבא - לא נוגעים בחלקי חומרה לפני שהכל מנותק היטב ועדיף שגם תהיה מוארק.

2. כנל יכול להיות שהעצה שלו היתה טובה - דיסק קשיח הוא הדבר הכי פחות אמין (מכני) ולהחליף אותו זה לא רעיון רע - מה שכן אני נגד להחליף משהו אם מישהו לא ביקש ושיסביר לפי מה הוא קובע שהדיסק שחוק.

3. נא הבהר נקודה זו יותר טוב - לא הבנתי

אם קיבלת פעמיים שירות שאתה לא מרוצה ממנו - למה לחזור בפעם השלישית?

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

עוד מקרה קלאסי של עבדו עליך...

סביר להניח שהספק שלך מקרטע, לא יכול להיות שכל המחשב שלך מת, הדיס'ק הקשיח()לי יש דיסק קשיח של מחשב נייד בן 6 ועוד אחד בן 20 במחשב אחר שעושים בו שימוש תדיר, אין קשר ישיר בין גיל הדיסק לתקלות יש קשר בין העומס עליו וכמות הקריאות והכתיבות), הלוח אם מת והכ"מ מת.

בכל מקרה 230V לא מספיק לכ"מ 1900. תבדוק שאכן יש לך ספק נורמלי והוא נותן מתח רציף.

יכול להיות משהו בזכרונות תנסה לשלוף אחד מהם ולעבוד רק עם אחד ולאחריו עם השני, תבדוק טמפ' בעזרת SPEED FAN או אברסט. בדקה שפנית לטכנאי מחשבחים גמרת את הסיפור, היום פונים או למשפחה או לחנות מוכרת! כל ילד בן 12 הוא טכנאי מחשבים "מוסמך".

פורסם

הקריסות שיש לך היום הן עם מסך כחול ?

פורסם

תבדוק ספק אחר

פורסם
  • מחבר

לאחת התגובות:סימנתי בכחול בתחילת האשכול מהו אופן הקריסות.

ולאחת התגובות: סימנתי בכחול בתחילת האשכול מהו אופו הקריסות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים