עבור לתוכן

כמה שאלות בנושא אנדרואיד, גלקסי S2, ויבוא

Featured Replies

פורסם

אני חוזר בעוד חודש מטיול של 5 חודשים

בזמן הזה המשפחה שלי עברה לחברת סלולאר אחרת, פלאפון, שהמכשיר הקודם שלי מבית סלקום לא מתאים אליה

בגלל מצב הביש הזה אני נאלץ לרכוש מכשיר חדש

לא הייתי חושב לקנות או להחליפ מכשיר כי באמת הסתדרתי עם הK610 שלי מעולה במשך כמה שנים ואני לא מרגיש צורך במכשיר אחר בכול מקרה זה המצב

לא מזמן הושק המכשיר החדש של סמסונג, לא הייתי חושב להוציא כול כך הרבה כספ על מכשיר סלולארי אבל יש לאבא שלי מכר בקוריאה ולפי מה שקראתי המחיר של המכשיר שם זול יחסית בסביבות ה450 דולר

אם נוסיפ מחיר משלוח של 50 דולר ומכס+מעמ נגיע ל665 דולרים

לאחר ההקדמה הארוכה יש לי כמה שאלות כי אפ פעם לא ערכתי השוואות של כדאיות של יבוא מכשיר כזה לעומת חתימת הסכם עם מפעיל סלולארי על חבילה+מכשיר, ובנוספ אין לי שום נסיון עם האנדרואידים למיניהם

האם המכשיר הזה מתאים לרשת פלאפון?

האם החישוב שלי לגבי העלויות הצפויות נכונות?

האם באמת כדאי לייבא מכשיר כזה מחול? שמעתי על עסקאות בחברות הסלולאר של תשלום קבוע של לדוגמא 250 שקלים ומקבלים אייפון או מכשיר אחר+כמות מסויימת של דקות+חבילת גלישה

אם ניקח מכשיר כמו הגלקסי 2 שעלותו תיהיה ביבוא אישי כנראה כולל מכס ומיסים כאן בישראל 2300 שקלים וצפונה

זה רק על המכשיר, אם נוסיפ את הכספ שנשלם לחברת הסלולאר במשך 18 חודשים על חבילת גלישה ודקות אני מניח שנעבור את ה120 שקלים בחודש, ואנחנו כבר משלמים יותר מעסקה עם חברת הסלולאר אז איפה פה הכדאיות? הבונוס היחיד שאני רואה הוא שאני לא שבוי של חברת סלולאר כלשהי למשך 18 חודשים, אבל בעולם האמיתי זה לא באמת בונוס כי רובנו בכול מקרה נשארים 18 חודשים ויותר עם אותה חברת סלולאר

לאחר שבתקווה תאירו את עיניי יש לי עוד כמה שאלות

האם מסובך ללמוד את כול ענייני האנדרואיד למיניהם{ יש לי אייפוד טאצ' והיה די פשוט ללמוד איך שוברים את הגדרות של אפל וגם המערגת הפעלה עצמה מאוד קלה לתפעול

האם גם כך באנדרואיד או שמסובך ללמוד את הכול ואפילו בהתקנה של עברית אני אסתבך?

מה מצב האפליקציות לאנדרואיד? האם המצב השתפר והחנות של גוגל כבר נושפת בעורפה של האפפ סטור או שאפליקציות שימושיות שמאפשרות שיחות על גבי הרשת בחינם עדיין לא הגיעו גם לאנדרואיד כי זה אחד הדברים שהכי חשובים לי לחסוך בשיחות הסלולאר בעזרת המכשיר אחרת הוא לא שווה כלום בעיניי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים