עבור לתוכן

חוות דעת - מחשב גיימינג + OC עד 4100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אתה לא טועה אבל יש פה כבר לא מעט מפרטים, תסתכל עליהם ותראה מה נראה לך שנדע לפחות מה הכיוון

גם אם אתה רוכש רק מ KSP או אפשר חנות אחרת, לפי איזור או לא משנה...

• תגובות 43
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראוי לציין שאתם לא משתמשים בתקציב כמו שצריך ואפשר בהחלט יותר טוב, למשל המפרט הבא יהיה מעולה לכל השימושים האלו :xyxthumbs:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪1032

לוח אם:

Biostar TP67B+ P67 Chipset - B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪513

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9

כמות: 2 - מחיר: ₪96

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪263

כרטיס מסך:

Giada GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1400

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪97

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4147

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4065 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/rq8zcmnh

מפרט חזק במיוחד לכל השימושים של פותח הדיון, שקט רמת רעש 6-7, יש אפשרות לOC כבד :xyxthumbs:

מקסימום ביצועים\מקסימום תקציב, קיימת חריגה של 47 שקל.

פורסם
ראוי לציין שאתם לא משתמשים בתקציב כמו שצריך ואפשר בהחלט יותר טוב, למשל המפרט הבא יהיה מעולה לכל השימושים האלו :xyxthumbs:

...

מפרט חזק במיוחד לכל השימושים של פותח הדיון, שקט רמת רעש 6-7, יש אפשרות לOC כבד למעבד זה :xyxthumbs:

אתה צוחק נכון? OC כבד למעבד 2400?

גוף קירור שהוא ציין שהוא לא צריך...

ומה הקטע של הזכרונות אם אפשר ב 80 ש"ח פחות?

פורסם

אני רואה אתה תקוע רק כאן ובגלל זה אתה לא מודע לדברים אחרים.

1- לא אני לא צוחק, כן OC כבד אפילו עם המגבלה של המעבדים האלו היא 4.1GHZ זה עדיין משמעותי בהתחשב בתדר הרגיל שלהם.

2- גוף קירור צד שלישי הוא חייב, בכל זאת גם שומר את המעבד בטמפ' נמוכות יותר וגם מאשר OC שזה חשוב לא פחות.

3- הקטע של הזיכרונות זה גם התדר שלהם וגם זה שהם מאפשרים להגיע לOC גבוה יותר עם המעבדים האלו.

פורסם

1. אני אתן לך שיעור מקוצרר על SB, ה OC שאתה עושה בא על חשבון הליבות והטורבו, למעשה הצורה היחידה שאתה יכול להגיע ל 4.1GHz זה אם תבטל 3 ליבות ואת הטורבו ותעלה את ה BLCK ל 105 תוכל להגיע לאיזור ה 4GHz אבל עם ליבה אחת פעילה.

ה OC היחיד שאתה יכול לעשות עם 4 ליבות פעילות וטורבו מלא הוא להעלות את ה BLCK ל 105 כלומר OC של 5% בלבד.

אם זה מעניין אותך (וכדאי שזה יעניין אותך כי לא נראה לי שאתה מספיק בקיא) אז תוכל לקרוא על הטכנולוגיה כאן:

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2011/01/03/intel-sandy-bridge-review/5

2.

קירור אני לא צריך, זכיתי ב-V6 בהגרלה כאן של ה-HWiki ..

3. טעות בידך, ה 5 מגה הרץ שאפשר להעלות ב 2400 לא באמת ישפיעו יותר מידיי על יציבות של זכרונות 1333 וגם אם כן תמיד אפשר להוריד מכפלה אבל גם כך המאמץ בכלל לא שווה, בספק אם הוא ירגיש הבדל בביצועים על ה 5% האלו ואם הוא יבטל את הליבות גם על 4.1GHz הוא ירגיש ירידה ניכרת בביצועים עם ליבה אחת בלבד פעילה.

פורסם

מה אתה מביא לי את המאמר הזה, בכל הרשת כתוב בבירור שניתן להגיע ל4.1GHZ בינתיים ששלושת הליבות האחרות מגיעות ל3.8GHZ, ואפילו עם אני טועה ואפשר להגיע רק ל3.8GHZ זה עדיין משמעותי מאשר 3.1GHZ, ה700MHZ גם כן יביאו לשיפור בביצועים.

פורסם

למה אתה מתעקש לא להבין את הטכנולוגיה?

אפשר להגיע עם 4 ליבות פעילות ל 3.8 אם מבטלים את הטורבו ואז נפתחת לך האופציה לשים מכפלה של 38, על כל מקרה הוא יגיע ל 3.8 רק אם הוא עובד על ליבה אחת, כשהוא יעבוד על יותר מליבה אחת המכפלה יורדת אוטומטית ל 36 מה שמעמיד מהירות שעון של 3.6 שזה 200MHz יותר מהסטוק.

גם כך עם הטורבו המעבד מגיע ל 3.4 אז זה אומר שה OC הוא של 200-400MHz, זה קצת יותר מ 10%, בשום הגדרה בעולם לא הייתי מגדיר את זה OC כבד!

פורסם

^^ למעבדים כאלו זה בהחלט OC כבד, מה לדעתך OC כבד ? 7GHZ ?

פורסם

מעל 25%

אם 5% זה OC כבד בשבילך אז מה זה OC קל? מגה הרץ בודד?

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי הייתה, אם המפרט הוא מבוזבז או שהוא טוב,

כי מנהל רשתות שמבין בזה, עזר לי עם המפרט .. (:

את הכרטיס מסך שיש במפרט שאני נתתי, אני לא הולך להחליף ל-1GB כי ההפרשים במחיר הם לא צודקים (התייעצתי בכמה פורומים של כרטיסי מסך ואחד מהם הוא כאן).

אני חושב שהמפרט הזה ייתן את מה שאני "מצפה" ממנו, מה אתם חושבים ?

פורסם

כל המפרטים האחרים שהציעו פה טובים יותר מהמפרט שלך.

המפרט שלך לא מאוזן ובטח לא משתלם

אם הציפיה שלך מהמפרט זה שהוא יהיה יפה אז יכול להיות שזה יענה לך על הציפיות

פורסם
  • מחבר

כל המפרטים האחרים שהציעו פה טובים יותר מהמפרט שלך.

המפרט שלך לא מאוזן ובטח לא משתלם

אם הציפיה שלך מהמפרט זה שהוא יהיה יפה אז יכול להיות שזה יענה לך על הציפיות

הבעיה היא שכל המפרטים כאן עולים על התקציב.

ואיזה מפרט הכי טוב כאן לדעתך ?

פורסם

יש פה המון חזקים

המפרט השני של מאור עם השינוי מארז וספק כמו שרשמתי מתחתיו

המפרט של yz101 הראשון מבין השניים - אבל אתה מוותר על האפשרות לנצל CUDA בעתיד

למרות שאני נגד לקנות כרטיס עם אחריות מופחתת, theone89 הצליח לדחוס בתקציב GTX570 ואין ספק שזה המפרט החזק לגיימינג פה

אבל אין ספק שמבחינת עוצמה ויחס של תמורה\מחיר בלי להתייחס ל CUDA המפרט הראשון ש yz101 רשם הוא הטוב ביותר והמאוזן ביותר כאן

פורסם
  • מחבר

יש פה המון חזקים

המפרט השני של מאור עם השינוי מארז וספק כמו שרשמתי מתחתיו

המפרט של yz101 הראשון מבין השניים - אבל אתה מוותר על האפשרות לנצל CUDA בעתיד

למרות שאני נגד לקנות כרטיס עם אחריות מופחתת, theone89 הצליח לדחוס בתקציב GTX570 ואין ספק שזה המפרט החזק לגיימינג פה

אבל אין ספק שמבחינת עוצמה ויחס של תמורה\מחיר בלי להתייחס ל CUDA המפרט הראשון ש yz101 רשם הוא הטוב ביותר והמאוזן ביותר כאן

המפרט של YZ101 הבאנדל של המארז והספק - FSP זה ג'נרי ? זה דבר חשוב ואני לא רוצה שביום אחד ייהרס כל המחשב (זה לא מחיר זול).

ואם אני מחליף את הלוח אם ב- Asus P8P67-M P67 B3 CHIPSET Socket 1155 או ל - Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET המפרט עדיין יהיה יציב ? כי MSI אני מתעקש לא לקחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים