עבור לתוכן

האם זכרונות בתדר, תזמונים ויצרניות שונים יכולים לעבוד ביחד ללא בעיות?

Featured Replies

פורסם

האם שני סטיקים של 4GB כל אחד יכולים להתווסף לזכרונות קיימים בתצורת 2X2GB בלי ליצור איזשהם בעיות אי תאימות/מסכים כחולים, אם התדר, התזמונים והיצרניות שונים בין הזכרונות הקיימים לזכרונות שמתווספים? מדובר על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#?div=Detail שיש לו 6 סלוטים והמטרה היא להגיע ל12GB זיכרון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

יש לי שאלה נוספת בנושא אחר שלא קשור לזכרונות, לשאול אותה כאן או לפתוח אשכול חדש?

פורסם

פתח בבקשה נושא חדש.

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי בנושא האחר. באותו נושא, איזה זכרונות 3X4GB מKSP כדאי לקחת ללוח X58 Pro-E שציינתי למעלה? צריך 3 סטיקים של 4GB כל אחד, עד 700 ש"ח. איזה תדר כדאי לקחת? ראיתי שיש כוכבית על תדרים של 1333 ו1600 באתר של היצרנית, ז"א שהזכרונות יעבדו על תדר 1066 אלא אם יבוצע להם OC? באיזה מתח הזכרונות צריכים להיות כדי לעבוד בצורה תקינה?

פורסם

כל אחד משלושת המודולים DDR3 1333 בנפח 4GB יהיו טובים.

כנ"ל ה-1x4GB G.Skill RipJaw Edition בתדר 1600.

מכיוון שלתדר אין חשיבות זה לא ממש משנה את מי תבחר.

הייתי בודק ב-BIOS מהי מכפלת (או מחלק) הזכרון שניתן להגדיר והייתי בוחר לפי זה. אם ניתן לשנות את המכפלה לתמוך בתדר של 1333 מבלי לבצע OC לשאר הרכיבים הייתי בוחר בתדר 1333. אם מתוכנן באופן כללי OC אז זה כמובן משנה את התמונה ואז צריך לחשב מה התדר המרבי שעליו צפויים להגיע הזכרונות ולפי זה לקנות זכרון בתדר מתאים.

פורסם

כן, צריכים להתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים