עבור לתוכן

מבקש המלצות לאוזניות לשימוש מחשבי

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחפש המלצות לאוזניות איכותיות לשימוש מחשבי. אני גר בבניין עם קירות יחסית דקים, ולכן אינני משתמש כמעט ברמקולים של המחשב ע"מ שלא להפריע לשכנים. מוסיקה אני אמנם שומע ברמקולים בדר"כ, אך בכל הקשור למשחקים, ובעיקר - סרטים, אני משתמש באוזניות.

עד עכשיו אני כבר שנים משתמש באוזניות שאני רוכש באיזור ה-100 ש"ח, כאשר הדגש שלי היה בעיקר כבל ארוך ע"מ שיגיע עד למיטה.

החלטתי כרגע לרכוש אוזניות חדשות - והפעם אני מעוניין להשקיע באמת. מכיוון שמדובר בכלי הכמעט יחיד שאני משתמש בו לסרטים, חשובה לי מאוד האיכות. כמו כן, בסרטים החדשים של השנים האחרונות בפורמטים של ה-DTS, AC3 וכו', בדר"כ הווליום נמוך יחסית - מה שאני מניח מגיע בגלל האיכות הגבוהה יותר. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות יספקו ווליום כמה שיותר גבוה. אני כבר תקופה ארוכה מאוד רואה סרטים ומתבאס מכך שגם על פול ווליום אני שומע יחסית נמוך מאוד.

כמו כן, אופציה של הדמיית 5 ערוצים בהחלט תהווה פלוס ענק, וכמובן מכיוון שמדובר באוזניות שיושבות על הראש לא מעט הנוחות גם כן מאוד קריטית. עדיפות גדולה לאוזניות קשת.

להלן הציפיות: [list type=decimal]

[*]ווליום גבוה במיוחד (נמאס לי להגביר עד הסוף ובקושי לשמוע משהו..)

[*]איכות שמע (חח כמובן..)

[*]אטומות

[*]כבל ארוך (3 מטר לפחות)

[*]אוזניות נוחות לשימוש ממושך ואף בשכיבה. עדיפות לקשת.

[*]עדיפות להדמיית 5 ערוצים

[*]עדיפות לחיבור USB

קיצר.. אני מעוניין בכמה שיותר טוב, כמו כולם בערך.. smiley.gif

כמובן שישנם גם מגבלות תקציב, ואני לא הולך להוציא עכשיו 500-1,000 ש"ח בשביל אוזניות, עם כל הכבוד..

תודה לעוזרים !

פורסם

לא יודע לגבי האוזניות, אבל לגבי הכבל, מקסימום תזמין כבל מאריך מאיביי.

פורסם

אני משתמש באוזניות AKG K44 כבר זמן מה ומאוד מרוצה מהן. הן עונות על רוב הפרמטרים שלך: אוזניות קשת שמכסות את כל האוזן ולא יושבות עליה, מאוד נוחות לשימוש ארוך, אטומות, ווליום גבוה וסאונד ברור. אומנם הכבל רק 2.5 מטר אז תעשה תחישובים שלך...

אוזניות לא יקרות אבל עיצוב טוב (נוחות ועמידות כבר נפלו לי כמה פעמים :) ) ועושות תעבודה. ניתן להשיג ב200 ש"ח בערך.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש אוזניות קצת יותר איכותיות מאלו שהצעת, גם אם כמובן המחירים גבוהים יותר.

אני כרגע מתלבט מאוד לגבי ה-G35 Logitech - שבינתיים נראות האיכותיות והמומלצות ביותר שמצאתי ברשת. אך מה שמונע ממני לרכוש אותם כרגע הוא שבכל הביקורות מדגישים שמדובר באוזניות שמיועדות בעיקר לגיימינג, ואילו אני מחפש בראש ובראשונה אוזניות לסרטים.

בכל מקום שאני קורא ביקורת הטענה היא שבסרטים הווליום נמוך - שזו אחת הבעיות שהצגתי שיש לי כרגע - ושאם אני מחפש אוזניות לסרטים בעיקר אולי עדיף אלטרנטיבות אחרות. הבעיה היא, שאני לא מצליח למצוא ברשת אוזניות שמיועדות קודם כל לסרטים..

פורסם

טוב לא ציינת תקציב חוץ מזה שלא תקנה אוזניות ב500-1000 ש"ח אז חשבתי שאתה מעונין להוציא כמה שפחות. אם אתה מדבר על G35 אלה אוזניות ביותר מ650 ש"ח (בטח קצת יותר זול אם קונים מחו"ל אבל עדיין חורג "מהתקציב" שציינת) שזה כבר רמה אחרת... ציין תקציב יוכלו לעזור לך כאן יותר טוב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

את ה-G35 מצאתי באמאזון ב-80$ (כל דבר בארץ עולה פי 2 יותר..), וזה ממש לא חורג מהתקציב . אני מניח שאני מוכן להשקיע עד 300 ומשהו שקל.

אני כרגע ממש שוקל ברצינות לרכוש אותם, הבעיה היא, כמו שאמרתי, שראיתי ביקורות שטוענות שהן לא ייעודיות לסרטים ואם זו המטרה העיקרית שלי אז עדיף לבחור באלטרנטיבות. אלטרנטיבות אותן חיפשתי ולא מצאתי.

פורסם

אוזניות לסרטים ומוזיקה קונים מחברות המתמחות באוזניות ולא כאלה המתעסקות בציוד היקפי

פורסם
  • מחבר

o.k. אתה יכול להמליץ על אוזניות/חנות מסוימת שמתמחה בנושא?

כרגע אני נמצא כפסע מרכישת הG35 כאשר שביחס מחיר/איכות זה הכי טוב שמצאתי. אם אתה מכיר אוזניות טובות יותר לצרכים שלי אשמח לשמוע.

נ.ב

הצרכים שלי לא כוללים מוסיקה. אמנם יצא לי לשמוע איתם מוסיקה במחשב, אך זה יהיה השימוש הכי קטן שלי איתם. קודם ובעיקר סרטים, שנית משחקים ורק בסוף למוסיקה.

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות ב AMAZON ב 80$ אז הייתי הולך על ה HD555 Sennheiser

פורסם
  • מחבר

אני עדיין נוטה להעדיף את הG-35, מהסיבות הבאות:

• יש לי כרטיס קול קידמי קצת בעייתי ואני מעדיף אוזניות שיתחברו בחיבור USB. הסיבה למעשה שאני מעוניין כרגע ברכישת אוזניות חדשות היא שהכרטיס קול הקדמי שלי קצת דפוק וצריך לשחק המון עם החיבורים כדי שישמעו משני הצדדים, וגם זה בעירבון מוגבל (מצד ימין שומעים טיפה חזק יותר). רכישת אוזניות בחיבור רגיל ידרשו ממני גם רכישת כרטיס קול קדמי חדש ואני מעדיף מאוד לוותר על זה.
  • עד כמה שאני מבין האוזניות שהצעת הן אוזניות פתוחות, ולי יש העדפה לאוזניות סגורות שיתנו לי אטימה טובה יותר. יש לי עדיפות גדולה מאוד לכך שלא ישמעו אנשים מסביב את האוזניות.
  • אם כבר, האם לא עדיף לצרכים שלי (קודם סרטים ומשחקים, מוסיקה בעדיפות אחרונה) אוזניות שיתנו לי דימוי צליל היקפי?

פורסם
  • מחבר

Corsair HS1 או Logitech G35 ?

הלוג'יטק יקר בערך ב-100 ש"ח, האם הוא שווה את ההפרש?

פורסם

לא קראתי את שאר הדיון ואין לי כוח לקרוא

אבל יש לי G35 ואני יכול להבטיח לך שאם אתה מבין באודיו אתה תהיה בשוק מטורף כמה שהאיכות ירודה. זה רמה של אוזניות גנריות רק שהבאס יורד קצת יותר נמוך.

וה7.1 זה בולשיט, אם תכתוב למשחק שיש לך אוזניות הוא יתאם את זה לאוזניות, זה הרבה יותר הגיוני מלכתוב לו שיש לך דווקא 7.1 ולהמיר את זה שוב לסטריאו

קיצור חרא אוזניות לילדים בFXP שחושבים שלוג'יטק זה טוב

לא שוות מעבר ל200 שקל !

פורסם
  • מחבר

הרעיון ב-7.1 זה שהוא ייתן לי הדמיה של צליל היקפי, מה שבסטריאו רגיל הוא לא ייתן לי.

יש כאן עוד מישהו שכ"כ בטוח שהלוג'יטק בעלי איכות סאונד ירודה? כי הביקורות שקראתי לא ממש חושבים ככה..

פורסם

להשוואת G35 לסנהייזר 555 זה כמו להשוואת פיאט פנדה לBMW 330

עושה רושם שאתה נעול ה G35 ואיש לא יזיז אותך,בסדר, יש אנשים

שלומדים רק אחרי שהם נדפקים, שיהיה בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

חח אני לא נעול על כלום, ואם הייתי לא הייתי מבקש עזרה בפורומים שונים.

הסנהייזר שהצעת הן אוזניות פתוחות, עם חיבור רגיל (לא USB) ואינן נותנות הדמיה של 7.1 ערוצים. שלושת הדברים הללו יחסית חשובים לי (הסראונד פחות, אוזניות סגורות וחיבור USB יותר) ולכן קצת קשה לי ללכת על אוזניות שאני מודע מראש לנתונים שפחות מתאימים לי. מבחינת נתונים, ה-G35 נראים מתאימים לי יותר.

ולכן אני מבקש תגובות מכמה שיותר משתמשים. אם אכן יצטרפו לדעתך אנשים נוספים כמובן שאוותר על ה-G35. ברור אני לא מחפש לקנות זבל.

תודה בכל מקרה על העצה! מקווה שעוד אנשים יצטרפו כדי לתת לי תמונה בהירה יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים