עבור לתוכן

חברה שלי מחפשת מחשב נייד וקל לשימוש כללי ופוטושופ, תקציב 3500, חריגה עד 4000 גג

Featured Replies

פורסם

לצערי, אינני מתמצא בהעדפות החומרה של פוטושופ CS5 (עריכת תמונות בלבד, לא מדובר על וידאו וכו'), ואילו דרישות המערכת הרשמיות עוסקות בשימוש מלא ומקצועי. האם חיוני כרטיס מסך נפרד (לא מקצועי, כמובן, בתקציב הזה, אבל משהו שיתן תמיכת OPENGL)? האם יש עדיפות לNVIDIA על פני ATI, בגלל CUDA או מכל סיבה אחרת? האם יש סדרות עם מסכים שרצוי להתרחק מהם בכל הקשור לעבודה גראפית?

אני רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיינשא לעיתים קרובות, כך שהיא מחפשת מחשב קטן (13.3") וקל (2 קילו מינוס). זמן סוללה פחות קריטי, לא סביר שהיא תדרש להשתמש בו שעות ללא שקע בסביבה. גם כונן אופטי לא נדרש. חיונית אחריות ליותר משנה, אם נדרשת הרחבת אחריות מן הסתם זה יורד מהתקציב.

יש לי כמה דגמים על הכוונת, אך בלי תשובות לשאלות בהתחלה קשה לי לשפוט אותם. יש את זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=32828

אבל יש זולים וקלים ממנו, אם לא נדרש כוח העיבוד, או חזקים ממנו אם כן צריך כרטיס גראפי חזק יחסית ואין עדיפות לNVIDIA.

עזרה בבקשה! ;D

פורסם

^^^^

במיכלול השיקולים / אילוצים שהבאת, הבחירה שלך נראית לי

טובה למדי.

כמובן בתלות בגודל הקבצים שיועבדו בפוטושופ,ז.א. אם הם לא מפלצתיים

אז לא רואה בעיה כל שהיא בהרצת התוכנה, ואני מתכוון הרצה, לא זחילה.

כן, יש חזקים יותר , אבל זה נראה לי מתאים בהחלט.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על ההתייחסות :)

עוד דעות?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לאחרונה רכשתי מחשב דומה למחשב שהבאת, ההבדל הוא בעיקר כרטיס המסך ושהוא טיפונת יותר כבד:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=11154

לא מצאתי בהשווא מהירה הבדלים נוספים אך יתכן שיש כאלה. אני רק חייב לציין שזויות הצפיה של המסך לא משהו והוא די אנמי ביחס ל-HP שהיה לי לפניו.

שקול לרדת למעבד Core i3 (למיטב הבנתי במחשבים ניידים ההבדל בין המעבדים השונים מתבטא בתכלס במהירות השעון ואין הבדל משמעותי בין i3 ל-i5), הדבר יכול לחסוך כסף רב.

פורסם

שוב שלום

באחרון שהבאת, הדל, כרטיס מסך יותר חלש, לעומת זה הכונן יותר מהיר,

לפחות בסל"ד, אם כי זה לא הבדל כ"כ משמעותי.

אם כבר, הייתי מגדיל את הגג של המחיר ומחפש לפטופ עם SB.

ביןן מה שהבאת עד עכשיו, ההבדלים דיי זניחים .

בכלל כדאי לשקול / להתנסות בקשר לעבודה על PS CS5

ומסך 13.3 אינצ' עם כל המשתמע מכך.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים