עבור לתוכן

בקשה מפרט למחשב אינטרנט ושימוש כללי (בלי משחקים)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? 1200

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו, רק אם אפשר לחסוך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט וכמה תוכנות קלות(סי שארפ , פוטושופ)

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

אני לא רוצה שום משחק במחשב

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב ומערכת הפעלה

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 - המחשב הישן רועש כמו סופר אז אני רגיל

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. KSP, באיזור אשדוד

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? לא

פורסם

Screwball- מפרט עם חלקים ג'נריים ולא איכותיים. ממש לא מומלץ.

Gil28 צודק, אין ממש חלופה יותר טובה בתקציב כזה חוץ מהמפרט שנתת.

ואין מה להשוות בכלל בין המפרט שבניתי למה שהולך במה שהבאת...

נכון מאוד, המפרט שלך כולל חלקים ג'נריים והוא יקר יותר.

כן, גם שכחת לכלול קירור למעבד שמיקר את המערכת עוד יותר, ונראה לי לא הוספת מחיר להרכבת המפרט ממש משתלם. :s07:

YY כמארזים הם מאוד טובים (זולים נקודה וסבבה לגמרי) כמובן למערכות פשוטות (בעלי 2 מאווררים)

ו450W של מאסטיף הוא גם כן סבבה... (מאסטיף חברה נחמדה מאוד זה לא סתם איזה ספק ללא שם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים