עבור לתוכן

שאלות על חסכון בסוללה, רטט ועבודה מול מחשב 10 שעות ביום

Featured Replies

פורסם

א. רטט במחשב - יש אפשרות להפסיק את הרעד במחשבים הניידים של HP ? כשמניחים יד על האזור בחלק התחתון של המקלדת בנייד , מרגישים רטט בלתי פוסק כנראה מדובר במאווררים שפועלים ללא הפסקה ( ??? ) . זה יכול לתסכל בשימוש ממושך. לא זיהיתי רטט כזה בDELL למשל.

ב. חסכון בסוללה - איך משחקים עצמאית בין כרטיס מסך חיצוני לבין המעבד הגרפי המובנה - במחשבים עם I5 (דור קודם או דור חדש סנדי, לא משנה)? נניח במחשב HP לצורך חסכון בסוללה.

ג. הגנה על סוללה בDELL - יש אופציה בלעדית ל DELL שמאפשרת השארת הסוללה במחשב ללא טעינה. בצורה כזו ניתן להשאיר סוללה ברמת טעינה של 50 אחוז במחשב, והיא ממשיכה לתפקד כהגנת אל פסק אבל ללא טעינה נוספת. לפי הבנתי זה אמור להגן עליה לאורך זמן , בשמוש ממושך בחשמל, כיוון שסוללה שמחוברת למחשב (שמחובר לחשמל רוב הזמן) ומן הסתם טעונה כל הזמן ב 100 אחוז תתכלה יותר מהר. האם אני צודק ? או שבגלל שהיא עדיין מחוברת למחשב ומתפקדת כאל פסק בשעת חירום, אז היא תתכלה באותה מהירות כמו סוללה שטעונה כל הזמן ב 100 אחוז ?

ד. עבודה 10 שעות ביום - האם המחשבים הניידים של היום מסוגלים לאורך זמן של מס' שנים (נניח 4 שנים) לעבוד כל יום 10 שעות רצוף בעיקר בגלישה באינטרנט וורד וכד'. או שמחשב נייד מעצם טיבו נועד לעבודה של מס' שעות מצומצם ביום בלבד ?

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו ? משהו ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לגבי השאלה עם הרטט/רעד במחשב של HP - האם יתכן שהוא נובע מהארד דיסק ולא מהמאווררים? הרי מחשבי HP מצוידים בדיסק במהירות 7200 סלד ואילו אחרים (DELL ואסוס ) מצוידים ב 5400 סלד ושם אין רעד במקלדת. שמתי לב שזה חוזר על עצמו בהרבה מחשבי HP החדשים.

פורסם

לי יש דל עם כונן 7200 ואין לי רעידות..

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל עוד תגובות לכל השאלות תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים