פורסם 2011 במאי 1114 שנים אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)
פורסם 2011 במאי 1114 שנים ב Nokia PC Suite (תראה כמה פשוט לכתוב באנגלית תקנית) אין אפשרות כזאת והאמת אני לא מבין למה זה מפריע לך שיש אייקון של התוכנה ב task tray?אם אתה עובד על 7/Vista אתה פשוט יכול להגדיר שהאייקון של התוכנה יהיה מוסתר או יוצג רק כשיש notification.
פורסם 2011 במאי 1214 שנים מחבר גם בXP אפשר לעשות את זה, רק אי אפשר לבטל את החץ. לכן עדיין ניתן לראות שהתוכנה מותקנת.ואני לא רוצה שאחים שלי ישחקו עם ההגדרות ויעשו לי באלגן
פורסם 2011 במאי 1214 שנים זאת לא שיטה להתמודד עם הבעיה שלך. או שלא תפעיל את התוכנה או שתחנך אותם להתמש במחשב במידה והם מקבלים גישה אליו.
פורסם 2011 במאי 1214 שנים מחבר תודה רבה על העצה. אני ישתמש בה.אם בכל זאת קיימת דרך לעשות מה שרציתי בהתחלה אשמח לשמוע עליה.
פורסם 2011 במאי 1514 שנים כנס להתחל->Run->תכתוב שם msconfigבחלון שיפתח, לך לכרטיסיית startup, שם נמצאות כל התוכנות שעולות עם המחשב, תמצא את הנוקיה, ותסיר את הסימן וי לידו, תאתחל את המחשב, ושהוא יציג לך הודעה אחרי האתחול, תסמן וי בריבוע הקטן למטה בהודעה, וOK.זהו, עכשיו הנוקיה PC SUITE לא תעלה יותר אלא אם אתה תפעיל אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.