עבור לתוכן

מחפש לקנות בזול(יד שנייה) ומיידי - בטריות ל tz8/tz10

Featured Replies

פורסם

שלום - אני רוחש מצלמה בקרוב, וצריך שיהיה בבלעותי לנסיעה (בעוד כ-שבוע) לפחות בטרייה ספר, ולכן למי שמוכן תמורת רווח לא עצום למכור לי את שלו (שעוד לא ממש ישנה) ולהזמין לעצמו חדשה ולהמתין, זה יהיה אדיר.

יובל

פורסם

אף אחד לא ימכור לך סוללה במחיר שיהיה משתלם לך

או שתשאיל ממישהו

או שתצטרך לקנות

פורסם
  • מחבר

בטריה עם משלוח מ EBAY עולה מקסימום 75 שח.

אם מישהו יסכים למכור בטריה ברווח של חמישים שח (125 בפשט) ועל הדרך להתחדש בבטריה חדשה, זה יכול להיות עסקה משתלמת לשני הצדדים.

אני לא מכיר אישית אף אחד שיש לו מצלמה מדגם זו.

אם מישהו בפורום יהיה מוכן להשאיל לי כנגד פיקדון בתמורה לחיוך והכרת תודה עולמית, זה יהיה מדהים

פורסם

מצאתי לך מקום זול יחסית

http://www.mixi.co.il/?storeid=2389&view=products&id=217932

70 ש"ח ליחידה.

יש עוד כמה מקומות שמוכרים ב-100.

המחיר לא הוגן במיוחד, אבל זה הפרימיום שאתה צריך לשלם כשאתה לחוץ בזמן.

אני לא יודע לאיפה אתה טס, אבל במקומות רבים בעולם תוכל למצוא סוללות למצלמה הזאת במחירים סבירים ובלי להתרוצץ יתר על המידה (ניו יורק ושאר ערי ארה"ב הגדולות במיוחד, אבל גם הונג-קונג ובנגקוק).

אם אתה ממש במצוקה וגר באיזור המרכז אני אמכור לך את החלופיות שלי ב-90 ש"ח לשתיהן (אבל רק אם לא תמצא פתרון אחר ואין לחנות הנ"ל זמין במלאי, כי אני משתמש במצלמה שלי כל הזמן וצריך אותן). תפנה אלי בפרטי אם זה יהיה רלוונטי - אבל שוב פעם, רק כאופציה אחרונה בהחלט.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה,

אבל מה לגבי ה MaH (שאני מניח שזה כמה זמן הבטריה מחזיקה). באתר רשום 300 בEBAY הם רצים באיזור ה 1250, והמקורית רשומה כ-895, אז האם זה אומר שבטריות אלו יחזיקו מעט מאוד זמן בכל טעינה ?

פורסם

אכן 300 זה מגוכח. תרים טלפון אולי זו טעות.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי - וכן זו המידה. כל דבר אחר יקר משמעותית, וכרגע לא במלאי.

יש עצות נוספות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים