פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים האם יש הבדל בין כרטיסי ה9800 השונים, אני מתכוון ספיר gigxcube power color וכו....בבקשה תגידו לי מה ההבדל בביצועים ולא במחיר? ???
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים אין הבדל בביצועים. רק בבאנדלענו על זה כבר אלף פעם. אם היית מחפש שניה היית יודע
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים משתמש חדש, נסה להמנע מלהפריז בסימני השאלה והקריאה שלך... תאמין לי שסימן אחד משפיע יותר מאשר 10.באנדל זה תוכנות שבאות עם הכרטיס מסך שאתה קונה אם אתה קונה RETAIL. לגבי ההבדלים בין הכרטיסים, אז יש הבדל רק בפוטנציאל האוברקלוק של הכרטיסים, כי החברות שמות קירור שונה. בביצועי STOCK אין שום הבדל.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים מחבר משתמש חדש, נסה להמנע מלהפריז בסימני השאלה והקריאה שלך... תאמין לי שסימן אחד משפיע יותר מאשר 10.באנדל זה תוכנות שבאות עם הכרטיס מסך שאתה קונה אם אתה קונה RETAIL. לגבי ההבדלים בין הכרטיסים, אז יש הבדל רק בפוטנציאל האוברקלוק של הכרטיסים, כי החברות שמות קירור שונה. בביצועי STOCK אין שום הבדל. לאיזה חברה יש את ה- oc(קירור) הכי טוב ל r9800 ?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר לאיזה חברה יש את ה- oc(קירור) הכי טוב ל r9800 ? אני מתכוון מבין saphire ati ו- gigacube ?
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים אין כל כך הבדל...נראה לי שג'יגה קיוב הכי טובים אבל באמת זה זניח...הרקולס הם בכמה רמות מעל כל שאר החברות, אז אם אתה רוצה קירור טוב, לך עליהם (לי יש 9800 פרו שלהם ואני מרוצה ממנו מאוד!).
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים לשלושת החברות יש אותו קירור ש-ATI שמה על הכרטיס. לך על הגיגהקיוב כי הוא הכי זול וגם בא כ-Retail.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.