פורסם 2011 במאי 1014 שנים שלום רביש לי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AMושני סלוטים של זיכרון. אחד פנוי ובאחד יש 2GB DDR2 800MHZאני מעוניין לקנות עוד 2GB האם אני חייב DDR2 או שהלוח אם תומך ב DDR3עד איזה מהירות אני יכול לקנות ? האם אני יכול לקנות 1033MHZ והוא פשוט יעבוד 800MHZ?תקציב - כמה נמוך שאפשר... לא רוצה להשקיע בכלל.. לא יותר מ120 שחתודה רבה וחג שמח
פורסם 2011 במאי 1014 שנים כשאתה קונה סלוט שני, מומלץ מאד שיהיה מאותה החברה ובעל פרטים טכניים זהים.מאיזו חברה הזיכרון שכעת מחובר על הלוח אם שלך?ואיזה CL?אם אתה לא יודע, נראה לי רשום על הכרטיס זיכרון עצמו..אפשר גם לבדוק דרך התוכנה Everesthttp://www.lavalys.com:8081/dl180/everestultimate-discontinued-550-nkjw6b1q0v.exeעריכה:אגב, הלוח אם שלך לא תומך ב 1033, הוא תומך ב 1066. אך רק על ידי OC. האמת היא שאף פעם לא עשיתי OC לזכרונות,מה שידוע לי עושים את זה נראה לי דרך ה BIOS, החבר'ה שיותר מבינים בזה יוכלו להסביר לך יותר על זה.מה שכן, אם תשים סלוט של 1066Mhz הוא יעבוד לך כ-800Mhz, עד שתעשה OC.העניין הוא שלא כדאי לך לעשות את ה OC הזה, כי יש לך סלוט שני שהתדר שלו הוא 800Mhz, ולעשות OC מלמטה כלפי מעלהזה לא מומלץ, יכול להיות שלא יהיה יציב מספיק.
פורסם 2011 במאי 1014 שנים ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.כדי להפוך את הכותרת לעניינית הוסף לה את דגם הלוח כי זה פריט המידע החשוב לנושא שאלתך.פרטים על שילוב של זכרונות שונים תוכל למצוא בסעיף 6.3 של שאלות נפוצות מעבדים, לוחות-אם וזכרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.