עבור לתוכן

יעוץ בנוגעה למפרט 18,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי

CPU: Intel Corei5 2500k

Mother Board: Asus P8P67 Evo

Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz

VGA: Asus GTX 580 (reference model)

SSD: Intel 120GB SSD 510 Series

Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm

Sound Card: Asus Xonar STX

Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo

Case: Corsair Obsidian 700D

PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W

Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate

Mouse: Roccat Kone

Speakers: Corsair SP2500 2.1

Operating System: Windows 7 Home 64bit

Monitor: Dell Ultrasharp U2410

סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול:

CPU block: EK HF Full CU

GPU block: EK FC 570/580 block

Radiator: XSPC RX480

Pump: Swiftech MCP35x

Reservoir: IandH Stealth reservoir 175ML

Extra: IandH Silver kill-coil

Extra: Bitspower 480 mesh rad-guard

(Fitting: Bitspower Premium Stop Fitting (4

(Fitting: Bitspower Premium G1/4" High Flow 1/2" Fitting (10

סה"כ - 2500 ש"ח

ביחד 18,000 ש"ח. איך הוא לדעתכם? יש מקום לשיפור?

פורסם

הנה עוד אחד.......

פורסם

סתם שאלה... בשביל מה כל זה? -_-

זה בזבוז כסף אדיר.

פורסם
  • מחבר

הנה עוד אחד.......

עוד אחד מה בדיוק? מישהוא שרוצה חלקים טובים? זה לא סתם תרול, חצי מהחלקים כבר יש לי...... תוסיף משהוא מואיל. אל תיפתך איניים כי אני יכול להרשות לאצמי קצת משהוא. לא קניתי לאצמי משהוא... אף פעם והגיע הזמן.

המחשב (רק המחשב) אולה 11000 ש"ח שמזה 6600 ש"ח מזה יעבור לכל מחשב אתידי. כל השער זה ציוד הקפי שגם יעבור שביחד זה 11000. ק המעבד, לוח אם כרתיס מסך ו(אולי) הזיכרון לא יעברו שזה רק 5200 ש"ח שאני בעתיד יצתרך להחליף. תסביר מה רה בזה?

אני מבין שקירור מים לא לכולם (וכן יש מצב שאני יבתר אליו ועל המארז וילך על CM 680 II Advanced), אבל שער הרכיבים בסדר גמור, אומנם יקרים. אני מתחיל ללא שום חלק לפני, כלום.

יש פו דברים שימשיחו איתי למחשבים אתידים כמו המסך, שקלדת, עכבר, PSU, כרתיס קול,רמקולים, וכו ששביים בעצמם רק 6000+ ש"ח

סתם שאלה... בשביל מה כל זה? -_-

זה בזבוז כסף אדיר.

עז במקום להגיד את שה תגיד משהוא מואיל כמו "תחליף את X אם Y"

פורסם

יחי הצניעות... לפחות תגיד לנו במה אתה צריך את היעוץ שלנו בכך שתמלא את הטופס.

פורסם

במה אתה מרוויח כ"כ עם כאלה שגיאות?

[טרול*] מישהו* משהו* מועיל* תפתח* עיניים* לעצמי* משהו* לעצמי* משהו*

עולה* עתידי* השאר* היקפי* כרטיס* אצתרך* רע*

שאר*

פה* שימשיכו* עתידיים* [מקלדת*] כרטיס* ששווים*

אז* [זה*] משהו* מועיל* עם*

יפה שלפחות בחלק מהמקרים אתה עקבי...

יום העצמאות קצת להעריך את השפה

פורסם
  • מחבר

במה אתה מרוויח כ"כ עם כאלה שגיאות?

[טרול*] מישהו* משהו* מועיל* תפתח* עיניים* לעצמי* משהו* לעצמי* משהו*

עולה* עתידי* השאר* היקפי* כרטיס* אצתרך* רע*

שאר*

פה* שימשיכו* עתידיים* [מקלדת*] כרטיס* ששווים*

אז* [זה*] משהו* מועיל* עם*

יפה שלפחות בחלק מהמקרים אתה עקבי...

יום העצמאות קצת להעריך את השפה

יפה מעוד! תקן את העולה החדש שבה לארץ כדי להתגייס ותגיד לו לאריך את הספה. כן, אני ישתדל בשבילך לעיית יותר טוב, מצתער אל השגיות. אכשיו רוצה להוסיף משהוא לדיון בנוסה?

פורסם

*אצטרך* ... fail

פורסם

fail indeed

כן כמו שכבר אמרו - תן לנו את השימושים במחשב כי רוב הסיכויים הם שאתה ממש לא צריך מחשב כזה.

ואם זה רציני אני מצטער...לא ניסיתי לפגוע. כמו שאתה רואה בתגובות יש התרבות טרולים במזרח התיכון

פורסם
  • מחבר

fail indeed

כן כמו שכבר אמרו - תן לנו את השימושים במחשב כי רוב הסיכויים הם שאתה ממש לא צריך מחשב כזה.

ואם זה רציני אני מצטער...לא ניסיתי לפגוע. כמו שאתה רואה בתגובות יש התרבות טרולים במזרח התיכון

כן סמתי לב.... לא פגעתב, אני רגיל לתיקונים, זה עוזר לי בכל מקרה...

מה השימושים? נתטו מסחקים על המסך המדובר עם אודיו טוב. עריכה בינונית כגון תשתוש פנים והכנת סרטים)

פורסם

ענה בבקשה על השאלות הבאות, אין מספיק אינפורמציה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

אתה אומנם רוכש כאן מחשב איכותי מאוד- איכותי כ"כ שהוא כבר לא שווה את הכסף, נסחפת כאן. מפרט דומה, גם כן איכותי, בעלות של סביב ה-6 אלף ש"ח (כולל מסך) יספק ביצועים דומים.

הבעיות העיקריות במפרטך:

- כרטיס מסך לא משתלם ומומלץ בכלל.

- כונן SSD בנפח שלא משתלם היום (לא שיש כונן SSD שהוא כן משתלם).

- כרטיס קול מיותר אלא אם כן אתה אודיופיל ויש לך מערכת שמע מתקדמת מאוד.

- ספק כח איכותי אך בכלל לא שווה את הכסף.

- עכבר לא משהו ומקלדת ממליץ לך לבדוק שהכיתוב הוא לא שחור על שחור כי הרבה נדפקו מזה.

- אתה בטוח שאתה רוצה קירור מים? יש כיום קירורי אויר מצויינים בסה"כ כמה מאות שקלים.

- מסך מעולה, אבל אתה בטוח שההפרש בינו לבין U2311H (שהוא 23") שווה את זה? אני בספק מאוד.

אם אתה רוצה מפרט עדיף שהוא משתלם מבחינת עלות, מחיר וביצועים ענה על השאלות שבלינק למעלה. אם אתה מתכוון ללכת ראש-בקיר, אין טעם להמשיך את הדיון הזה.

פורסם
  • מחבר

ענה בבקשה על השאלות הבאות, אין מספיק אינפורמציה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

אתה אומנם רוכש כאן מחשב איכותי מאוד- איכותי כ"כ שהוא כבר לא שווה את הכסף, נסחפת כאן. מפרט דומה, גם כן איכותי, בעלות של סביב ה-6 אלף ש"ח (כולל מסך) יספק ביצועים דומים.

הבעיות העיקריות במפרטך:

- כרטיס מסך לא משתלם ומומלץ בכלל. כן ידוע לי שזה לא ממש משתלם, לכן אני עדיין לא רכשתי את זה. אני כן שוקל שני 560TI כי אני מתכנן על 3 מסכים

- כונן SSD בנפח שלא משתלם היום (לא שיש כונן SSD שהוא כן משתלם). עף SSD לא משתלם. המכיר של GB לש"ח הינו גבוע מעוד, עבל אני השתמשתי בSSD כבר ולא חושב על לחזור לכונן רגיל.

- כרטיס קול מיותר אלא אם כן אתה אודיופיל ויש לך מערכת שמע מתקדמת מאוד. יש לי מערכת קולנוע ביתית מעוד מתקדם, ועוזניות (HD650 Sennheiser) שדורשות את המגבר אשר נמצע על הכרתיס

- ספק כח איכותי אך בכלל לא שווה את הכסף. מניסיוני בעבר עם ספקי כוח, לא משתלם לא להשקיה באחד טוב

- עכבר לא משהו ומקלדת ממליץ לך לבדוק שהכיתוב הוא לא שחור על שחור כי הרבה נדפקו מזה. העכבר אני פתוח להמלצה, ואני בתוח שינסה את המקלדת לפני אבל אני מעוד אהב מקלדות מכניות

- אתה בטוח שאתה רוצה קירור מים? יש כיום קירורי אויר מצויינים בסה"כ כמה מאות שקלים. כן, זה לא הפעם הראשונה שאני בונה עם קירור מים, אבל אני עדיין שוקל את זה, יש מצב טוב שאני ילך אל קירור אוויר כמו ה-archon

- מסך מעולה, אבל אתה בטוח שההפרש בינו לבין U2311H (שהוא 23") שווה את זה? אני בספק מאוד. זה אני לא יודעה, אני חושב שאני פשות יקנה את הU2311H כי לעוד כמה ס"מ ופיקסלים לא שבה 1000 ש"ח

אם אתה רוצה מפרט עדיף שהוא משתלם מבחינת עלות, מחיר וביצועים ענה על השאלות שבלינק למעלה. אם אתה מתכוון ללכת ראש-בקיר, אין טעם להמשיך את הדיון הזה.

^^^ סתקל למלה^^^

OK, בסדר אני יענה על השעלות האלה, נירעה עם אתם יכולים לבנות מפרת שאני יסקים לו. אני לא באמת צריך המון עזרה, אני כן בונה מחשבים כבר די הרבה זמן. זה יותר דעות על המפרת. המפרת אצור להיות מצוין כי אני בונה את ה dream pc שלי. זה אמור להיות יקר, אני רוצה לקנות לאצמי משהוא נחמד. גם זה אמור להיות פרויקת ארוך, לכן הקירור מים, אני מתכנן אל לכתיב יומן פרויקת והכול. אני הופך את החדר שלי לאזור entertainment.

1. מה התקציב המקסימלי? 15,000 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה ו - benchmarking

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Premiere, Illustrator, Blender, CAD, ומגוון משחקים

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כולם, אני לא מפריד.

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר כולל AA

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא משנה

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? כן, אל הכול והרבה

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. ירושלים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד)? לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? כן, אני כן יעשה SLI עם לא בהתחלה אז בהמשח כי אני מתכון להשתמש ב3 מסכים ברזולוציות גבוהות 5760x1080 שדורש המון כוח גרפי

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? ברור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים