עבור לתוכן

שאלות שלאחר קניית ה9600XT החדש...

Featured Replies

פורסם

אז ככה, קניתי שלשום את הרדאון 9600 איקס טי החדש שלי (של ספיר).

קניתי אותו מזיגזג, אני חייב להגיד, שירות נפלא, פעם שלישית שאני מזמין מהם ובכל פעם אני נתקל באדיבות, מקצועיות ובהכי חשוב, יעילות.

הרי התוצאות:

3DMARK2001SE

11000

3DMARK2003 BUILD 340

3843

לשאלה הרגילה: "האים התוצאתה תואמת את המערכת שלי?"

ולאצלנים שביננו:

P4 2GHZ NORTHWOOD

512 PC800 RDRAM

D850MV

שום רכיב לא עבר אובר קלוק.

ולשאלה יותר חשובה, התקנתי את הקטליסט 3.9 ובאפשרויות שבין איכות לביצועים הוא מתעלם ממה שאני אומר לו!!, אני אומר לו איכות הכי גבוהה (X6AA X16AF) ואני רואה במשחק (עם העניים {לא באפשריות}) שאין הבדל!! מה עושים?

תודה רבה!!,

יאיר.

פורסם

Did you enable the AA and AF both in Direct3D and Opengl?

פורסם

קודם כל לגבי התוצאות הן בסדר גמור...

אל תתייחס כל כך לתוצאות של ה 3D 2001 הן כבר לא רלוונטיות לכרטיסים החדשים . לי יש 9800NP ואני מקבל 13200 .

לגבי ה 2003 זו תוצאת סבירה. אני מקבל 4800 הבדל של 1000 נקודות הוא הגיוני בהשוואה לכרטיסים.

לגבי הבעייה שיש לך אני לא ניתקלתי בזה עדיין . כשמפעילים את הפילטרים -במיוחד על מקסימום כמו שאתה עשית ההבדלים

בתמונה הם עצומים , לפחות אצלי. אז או שעשית משהו לא בסדר או שתנסה להתקין מחדש את הדריוורים עם UNINSTALL מלא

כלומר עם DRIVER CLEANER .. תנקה את ה CAB ואחר כך את הדריווירים הרגילים - תעשה איתחול ואחר כך תתקין שוב.

פורסם

תתחדש

התוצאות שלך נראות לי בסדר גמור. ב3DMARK אני מקבל תוצאה דומה (קצת יותר נמוךP:) אבל ב3DMARK אני מקבל 500 נקודות יותר ממך...

בטח בגלל האוברקלוק שלי...

קיצר, הכל ניראה בסדר :xyxthumbs:

פורסם

שכחת לציין את הגירסא של ה3DMARKIM....

פורסם
  • מחבר

Did you enable the AA and AF both in Direct3D and Opengl?

כן, הכל על מקסימום!

המחשב אחרי פירמוט...

ד"א, הAPERTURE בביוס היה על 64 מגה בגלל הכרטיס הקודם, אז עכשיוו שמתי על 128 ואני מקבל ב2003 4230.

יאיר.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה,

אני בטוח שהיו לפחות שני תרדים על זה וגם הופיע בחדשות אבל לא מצאתי את זה בארכיונים, אז ככה:

איפה אני מוצא את התוכנה שמאפשרת לי להריץ את הדמואים של אנוידיה?

יאיר.

פורסם

*אל תקפיץ - תערוך

בקשר למה ששינית בביוס, זה רק אומר את הכמות של זיכרון שתוקצה מהזיכרון הפיזי שעל המחשב לשימוש של הכרטיס מסך

פורסם

אתה קיבלתה half life 2?

ודרך הגב אני קניתי 9800 np אני צריך לקבל אותו ביום ראשון, וכרגע יש לי g-force 4 440mx , מתי שאני מתקין את ה radeon אני צריך לשנות משהו בביוס או משהו אחר?

פורסם

TFO, תוודא שהביוס שלך מוגדר כך שהוא ייתן 64MB לשימוש הכ. מסך. אין צורך ביותר מזה ואפשר להסתדר טוב מאוד עם פחות.

פורסם
  • מחבר

כן, קיבלתי איתו תלוש עם מספר לסטים,

המשחק ישלח אלי מתי שהוא יצא.

יאיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים