עבור לתוכן

תקלה בכרטיס מסך שמאבד קשר למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה בזמן האחרון עם כרטיס המסך שלי ואולי עם לוח האם- לפעמים אני חוזר למחשב ומוצא מסך שאומר שאין סיגנל ולפעמים בזמן משחק

התמונה נתקעת או מקרטעת (התמונה "נשברת" והסאונד נתקע ואם אני יוצא מהמשחק ע"י לחיצת alt+tab או מקש ה Window ואז חוזר למשחק הכל חוזר לעצמו עד שזה חוזר על עצמו מאוחר יותר. אם בשלב זה אני עושה ריסט, המחשב משמיע צפצפופים שאומרים שכרטיס המסך לא יושב כמו שצריך. לחיצה קלה על כרטיס המסך מסדרת את זה אבל זה חוזר די הרבה. גיליתי שאם אני לוחץ עליו גם בזמן שהמחשב פועל זה (אם הוא מאבד את הסיגנל) אז התמונה חוזרת לעצמה. ניסיתי לשחק עם הקיבוע של כרטיס המסך למארז אבל זה לא עוזר.

קצת על מפרטי המחשב:

windows XP SP2

2GB RAM DDR2 800Mhz

NVIDIA Geforce 8500GT 512MB

דרייבר כ. מסך nv4_disp (6.14.12.7061 - nVIDIA ForceWare 70.61) (עדכנתי לפני מספר ימים)

Direct X 9.0c

לוח אם gigabyte GA-MA69VM-S2

מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ Socket M2

טמפ' דיסקים קשיחים: 42 °C ו 39 °C

הוצאתי את כרטיס המסך לפני כמה ימים וניקיתי אותו מאבק אבל לאחר מכן המאוורר שלו התחיל לקרטע ועכשיו לא עובד

בכלל. לאור כל מה שכתבתי ומה שקראתי בתשובות לשאלות דומות, נראה לי שכדאי להחליף כרטיס מסך אבל הפחד שלי הוא יש גם בעיה בלוח האם

בגלל איבוד הסיגנל ואז בעצם יש כבר צורך בשדרוג מסיבי כולל מעבד ואולי זכרונות. איך ניתן לבדוק את זה מעבר לבדיקת כרטיס המסך על מחשב אחר? האם מישהו נתקל בתופעה כזו בעבר?

תודה וחג שמח,

עופר

פורסם

הבדיקה הכי יעילה זה הצלבת חומרה

במקרה שלך אני ממליץ להביא כרטיס מסך תקין ולהרכיב בלוח שלך, בשביל לבדוק את התושבת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים