עבור לתוכן

מפרט למחשב משרדי 1500-2000

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, תוכנות קלות לעריכת מוזיקה, גלישה, אופיס, אינטרנט ותכני HD באינטרנט.

א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה

ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19"

* לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בסיסיים, אבקש להוסיף כרטיס מסך חיצוני שיתן מקסימום ביצועים במינימום מחיר מסדרה חדשה של nvidia לדוגמא 200 series נא לא להגזים במחירו, אינו בעל חשיבות גדולה כרגע.

* לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- מיועד למשחקים ישנים ובסיסיים כמו סימולטורי טיסה שיצאו לפני כמה שנים.

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא

4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא

5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אינו קריטי כלל

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, רק הרכבת מחשב.

9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. כן אבקש להרכיב אותו בTMS.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קומפקטי במיוחד) אעדיף מארז קומפקטי אשר בא ביחד עם ספק הכוח על מנת לחסוך במחיר, ומחברה מוכרת.

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? רק הכרטיס שאותו ציינתי, אם יש לכם הצעה מקבילה בכוחה של כרטיסי ATI בעלי תג מחיר דומה או זול יותר ובעלת יותר ביצועים אשמח לשמוע.

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אני מניח שבעתיד יתווספו זכרונות עם התקדמות התמיכה של מערכות ההפעלה.

אעדיף מעבד לפחות מרובע ליבות אשר יתן יחס מחיר/ביצועים הכי טוב. אשמח לשמוע על ההבדל בין intel לAMD בנושא הזה.

אם אפשר לחסוך בלוח אם ולתת את הכי בסיסי שיש, יש לי צורך רק ביציאות מיקרופון, אוזניות וUSB 2 קדמיות ותמיכה בכרטיס טלויזיה (שאותו כבר יש לי) אעדיף שוב לוח אם של חברה אמינה ומוכרת, אלא אם יש לכם הצעה טובה יותר שאתם חושבים שהיא אמינה לא פחות לפי ניסיונכם.

תנסו לחסוך עד כמה שניתן, אם לא חייבים מאוורר למעבד וניתן להסתפק בBOX אז תתחשבו איני רוצה להוציא כסף סתם.

נ.ב אבקש כונן של טרה במחשב SATA 2 זול ומוכר.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה.

שים לב שהמערכת של intel היא גרסת tray ולכן צריך להוסיף קירור שלא ציינת ולכן אעדיף גרסת BOX.

אם אפשר להרכיב את המחשב בTMS.

אין לי צורך בכונן דיסקים, שכחתי לציין.

רק שתי שאלות:

האם המארזים של yeong yang נחשבים לטובים? האם הוא קומפקטי יחסית? מאוורר היטב?

מה ההבדל האמיתי בביצועים בין i3 לAMD מרובע הליבות?

תודה רבה מראש

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בכרטיס גרפי חזק יותר המטרה היא לחסוך ככל הניתן

יש לי צורך בלוח אם תומך DDR3 ושיהיו לו יותר משני חריצים לזכרונות על מנת לשדרג בעתיד.

לא הצלחתי למצוא מקום שבאמת עושה הבחנה מבדלת כמו שצריך בין i3 דו ליבתי לפנום המרובע, אשמח לדעת מה הפרש הביצועים ביישומים רגילים, סרטים, ותוכנות לעריכת מוזיקה (Band in a box, Cubase).

פורסם
  • מחבר

אוקי שיכנעת אותי.

בנוגע ל220GT כתוב באתר שצריך ספק כוח של450W ומעלה.

האם זה באמת הכרחי או שניתן לסמוך על FSP 400?

פורסם

להסדיר כמה עניינים:

- הפאנום x4 955 מהיר מה-i3-2100 במולטי-טאסקינג בחלק מועט מהפעמים, היתרון שלו שהוא מרובע ליבה טבעי. ה-i3-2100 כולל 2 ליבות אבל חזקות יותר לכן כיום כשרוב המוחלט של התוכנות לא תומכות בריבוי ליבות בכלל, כנראה שהמעבד הזה יהיה עדיף בשבילך מבחינת ביצועים.

- אתה בא ומבקש המון דברים (כרטיס מסך נפרד, כונן טרה, לוח עם 4 חריצי זיכרון) בתקציב נמוך מאוד, ויחד עם זאת מעדיף לחסוך כמה שיותר. אלה שני דברים מנוגדים- אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

- תחליט מה שאתה רוצה:

*אם אתה רוצה לחסוך- קח מעבד משולש ליבה של AMD עם לוח הכולל 2 חריצים (יהיה לך עוד מקום לסטיק של 4GB- אני בספק אם תצטרך אי פעם מעל 8GB זיכרון במחשב הזה), ללא כרטיס מסך נפרד (אלא מובנה טוב יחסית), כונן חצי טרה ושאר החומרה פשוטה אך לא ג'נרית.

*אם אתה רוצה מפרט חזק יותר (אילו משחקים וסימולטורים תריץ?) כבר הביאו לך את האפשרויות של המפרטים והאמת ניתן להרכיב עדיפים.

- כשאתה אומר כונן דיסקים למה אתה מתכוון? כונן דיסקים או צורב?

- בקשר לכרטיס מסך- אין פה מה לדבר על GT430 או GT220, עדיף כבר מובנה טוב (נגיד HD4250 שכלול בצ'יפסט G880). המקסימום עבורך יהיה GT240-512MB-DDR5 שעולה כ-300 שקלים, וזה תלוי באילו משחקים תשחק והאם הם באמת דורשים כרטיס נפרד.

- תחליט מה שאתה רוצה, תפרט יותר, נבנה מפרט מתאים ונסגור את העניין. אתה מסבך אותנו ואנחנו אותך.

פורסם
  • מחבר

איני מעוניין בכרטיס מסך מובנה, קיבלתי את דעתך בנוגע לחריצי הזכרונות.

האם המפרט הבא נראה לך סביר?

לא הגעתי לתקרת התקציב ואני מעדיף לשמור את זה ככה, המחשב אינו ספציפית בשבילי אלא בשביל אבא שלי שאוהב משחקי סימולטורי טיסה שיצאו במספר שנים האחרונות (כאשר אין לי שום מושג איזה משחקים אלה)

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪368

לוח אם:

Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3

כמות: 1 - מחיר: ₪323

מארז:

Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2

כמות: 1 - מחיר: ₪151

ספק כוח:

FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪189

זיכרון:

Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9

כמות: 2 - מחיר: ₪96

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB Sata II 32MB Barracuda 7200.12 Sata 3

כמות: 1 - מחיר: ₪273

כרטיס מסך:

Ninja GT240 1GB GDDR3 HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪274

סה"כ: ₪1770

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1735 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/pt5qmzjl

http://tms.co.il/preview/spec/ae1857hz

פורסם

- בתוספת של כמה שקלים אפשר לקחת גרסא חזקה יותר של הכרטיס.

- ניתן לחסוך כמה עשרות שקלים ולקחת לוח-אם זול יותר.

- אתה שמת 2 סטיקים של זיכרון, על לוח שיש לו רק 2 חריצים- חסמת לעצמך את השדרוג העתידי.

- שכחת הרכבה (אלא אם כן אתה לא צריך).

להלן מפרט משופר:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX

כמות: 1 - מחיר: ₪368

לוח אם:

Gigabite MA78LMT-S2

כמות: 1 - מחיר: ₪302

מארז:

Yeong Yang 5906 Mid Tower 120mm X 2

כמות: 1 - מחיר: ₪151

ספק כוח:

FSP 300W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax2, 78-80% Efficiency Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪119

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333

כמות: 1 - מחיר: ₪217

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪263

כרטיס מסך:

Sparkle GT240 512MB GDDR5 Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪283

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ₪75

סה"כ: ₪1778

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1743 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/47scnq61

אם איני טועה, אתה יכול לפתוח את הליבה הרביעית במעבד (אם כי לא מבטיח שזה יעבוד או הליבה תהיה תקינה), ניתן לראות כיצד עושים זאת כאן.

פורסם
  • מחבר

איני חושב שהכרטיס שהצעת הוא שיפור מכיוון שיש לו רק 512 מגה זיכרון, לכרטיס של ninja יש 1G ובאופן כללי הם אמינים.

האם יש סיכוי שהכרטיס מסך יהיה גדול ויסתיר חלק מחיבורי הלוח שהצעת?

פורסם
איני חושב שהכרטיס שהצעת הוא שיפור מכיוון שיש לו רק 512 מגה זיכרון, לכרטיס של ninja יש 1G ובאופן כללי הם אמינים.

אומנם יש לו 512MB זיכרון אך הוא מסוג DDR5 ולא DDR3. כך או כך, מה שמגביל זה הכרטיס עצמו ולא הזיכרון (כי ממילא זה כרטיס חלש יחסית).

האם יש סיכוי שהכרטיס מסך יהיה גדול ויסתיר חלק מחיבורי הלוח שהצעת?

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים