עבור לתוכן

LG C 500 עבור שימושים משרדיים / ביתיים פשוטים

Featured Replies

פורסם

שלום,

מה דעתכם על LG C500?

צרכים: כאמור בסיסיים.

חשוב במחשב: מהירות (אני עצבנית נורא), מצלמה עמידה בלחץ (אני מדברת המון דרך כל האפשרויות שיש ברשת והמצלמה תעבוד נון-סטופ).

למה הגעתי דווקא אליו?

נמצא במבצע של פלאפון ואני אוהבת הכל כלול.

מערכת הפעלהגרסה מקורית של Windows® 7 Home PremiumמעבדIntel® Core™ i3-370M(2.40GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ i3-350M(2.26GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ P6000 (1.86GHz), Smart Cache(Shared L3), 3MB, 35Wמערך שבביםIntel HM55זיכרון המערכת‎1GB~ 4GB DDR3 1066MHzIntel® Turbo Memoryללאצג15.6" (39.5 cm) HD(1366*768) w/ LED BacklightגרפיקהIntel GMA HDדיסק קשיחמקסימום 500GBכונן אופטיDVD Super Multiתקשורתאלחוטי"Intel® Centrino® Advanced-N 6200 (2x2 AGN) 3rd Party b/g/n(1x1) with BT Combo"אנטנת WLANללאמודם10/100LAN3.0 + EDRBluetooth*Yes (Bluetooth v3.0+EDR), WLAN/BT combo moduleטיונר-טלוויזיהללאבסיסי 1מצלמת אינטרנט0.3 Mמערכות שמע ביתיותHD Audio, Int. Mic.אבטחהאבטחת דיסק קשיח, מנעול קנסינגטוןהתקן קלטמקלדתגודל מלא - 86 מקשיםהתקן הצבעהלוח מגע עם פונקציית גלילהחריץ הרחבהחריץ לכרטיס מולטימדיה3-in-1‏ (SD‏, MMC‏,SDHC)חריץ לכרטיס PCללאבסיסי 2יציאת I/OHP Out, USB 2.0 x 3, RJ45, VGA, DC-Inסוללה6 תאים (ליתיום-יון/2200mAh)מתאם AC‎65Wתוכנהמותקנת מראשLG Smart Care(w/ PC Guide) . LG Magnifier . LG Smart Recovery (w/ Smart Partition) . LG Intelligent Update . Google Toolbar . On Screen Display . LG Smart Indicator . Oberon Game(Global Only) . Office 2010 Starter . WIDCOMM Bluetooth S/W . MS Silverlight . Windows Live Essential(Messenger, Mail, Photo Gallery, Movie Maker, Writer) . Norton Anti-virus(Trial Version, 90 days)כותרי תקליטורי CD/DVD(Optional) LG Intelligent Update DVD, LG Smart Recovery Center DVD, Power2Go, Power DVD(Win7 HB Only)בסיסי 3ממדים (רxעxג)37.5 x 24.6 x 3.27~3.45 ס"ממשקל2.49 ק"ג

פורסם

מחשב סטנדרטי לחלוטין ועם מצלמת אינטרנט מאד בסיסית (0.3MP).

לטעמי כל החבילות האלה שכוללות גם התחייבות לאינטרנט בגלישה הן עשיקה אחת גדולה.

אם את מעוניינת במחשב נייד ולא בלוק להיסחב איתו, תעני על השאלון הבא ונוכל לעזור לך בצורה טובה וחכמה יותר.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209675.0

תצייני דרישות ובעיקר תקציב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

השאלון:מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס.

* גודל המסך 15.6

* משקל רצוי לא חשוב, ישאר בבית, יש לי עוד אחד קטן.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא.

* בלוטות? כן.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250

* צורב DVD? חובה.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

התקציב: לא מוגבל.

פורסם

בכל זאת תגדירי תקציב, למרות שאפשר למצוא משהו זול לדרישות האלה.

יש צורך לכלול מערכת הפעלה בנייד או שאת יכולה להתקין עצמאית?

האם מאפיין כמו מקלדת מוארת יכול לעניין אותך? בשימוש בבית כאשר אין תנאי תאורה טובים ואת צריכה להקליד.

אם את משתמשת הרבה בשיחות וידאו כדאי לשקול לקנות בכלל מצלמת אינטרנט נפרדת אשר תותקן על גבי המסך של הנייד ותיתן איכות תמונה טובה יותר מאשר המצלמה המובנית.

6 שעות בנייד 15 זה דיי נדיר למצוא האם זה דבר מחייב ? יש ניידים שניתן להוסיף להם סוללה חזקה יותר אך השאלה האם זה הכרחי לגמרי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

טוב, שוב נראה לי שלא הסברתי את עצמי נכון.

אז אנסה שוב.

הרעיון שלא הגבלתי תקציב הוא משום שאני צריכה סוס עבודה קשוח, שאפשר אפילו לשים אותו במטבח על שלחן בזמן שאוכלים והוא לא ימות מכמה פרורים שיכנסו לו בין המקשים.

האינטרנט משמש לי לצרכי הוראה ולמידה מרחוק, הרעיון של המהירות הוא לא רק בגלל שאני עצבנית, כאמור, אלא משום שאני לא יכולה ששידור, נניח של הרצאה באינטרנט יתקע עם הקטע הזה שמסתובב על המסך וסופר את האחוזים שהוא אוסף (שכחתי איך קוראים לזה).

לכן, אם זה מייקר מחיר זה שוה לי, משום שאחרת קניתי משהו שאזרוק מהר לפח, אז הזול זה יצא הרבה יותר יקר.

מצד שני אני מבינה שזה סתם דבילי לשלם סכומי עתק על מחשב למקצוענים, שלא אנצל 10 אחוז מהיכולת שלו.

אז נגיד מחיר סביר, 3-4K זה סביר?

וכן,

מערכת הפעלה בהחלט רוצה שתהיה כבר מוכנה לעבודה.

מקלדת מוארת נראית לי מגניבה לגמרי, כן.

לגבי המצלמה, המחשב יזוז בתוך הבית הרבה למקומות נידחים (מטבח כאמור), עדיף לי מובנית ולא הכי איכותית אבל חזקה, כמו שאמרתי.

הזמן סוללה לא הכרחי, כמובן שככל שנתקרב לזה יהיה יותר טוב, אבל עבדתי שנים עם 1.5-2 בממוצע, אז לא נורא, אפשר להסתדר.

לסיכום, הכי חשוב: סוסיות המחשב ומהירותו (סוס מרוץ כזה (-: )

ושוב, תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

האשכול כבר עבר לעמוד הבא וזה נורא חשוב לי, אז אני מקפיצה.

תודה רבה לכולם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים