פורסם 2011 במאי 914 שנים קודם כל מצטער מראש אם זה לא הפורם המתאים...אז ככהלאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי win 7כשאני משחק לצורך העניין בpes11 אז המשחק מקרטע לי, הוא לא רץ חלקלפני הפירמוט כשהיה לי XP אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהותאגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק באיכות אז זה לא עוזר
פורסם 2011 במאי 914 שנים מחבר כרטיס מסך geforce 6900 GTזיכרון 2Gמעבד Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz x 4 (2.40Ghz)לכרטיס מסך התקנתי דרייבר עדכנילDirectX לא
פורסם 2011 במאי 914 שנים מחבר בנוגע לתפריטים הכל חלק בלי בעיההמשחק עצמו רץ אבל רואים מין ריצודים כאלה..קשה להסביר. מין קטיעות קטנות כאלההקטע שלפני שעברתי ווינדוס המשחק רץ חלקאגב גם שאני מוריד בהגדרות של המשחק לmedium זה אותו דבר
פורסם 2011 במאי 914 שנים מחבר בהגדרות של המשחק זה מסומן כברבהגדרות של הכרטיס מסך מצאתי משהו שקשור לזה אבל זה לא עוזר
פורסם 2011 במאי 1014 שנים אולי נוצרה בעיה בהתקנה של המשחקתנסה להסיר אותו ואז להתקין מחדשעברתי על המפרט שלך והוא מאוד חלש אבל אם אמרתה שהבעיות התחילו רק כתוצאה ממעבר למערכת הפעלה אחרת אז כנראה שאין בעיות ברמת חומרה
פורסם 2011 במאי 1014 שנים מחבר ביצעתי התקנה חוזרת, זה לא עוזר..המפרט בסדר גמור יחסית למשחק הזה...זין מין רעידות קטנות כאלה.....והכי מעצבן שבXP זה עבד חלקושוב, גם שאני מוריד באיכות של המשחק יש את אותה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.